Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Arena virus (Poisto-opas) - syys 2020 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Arena lunnasohjelma kuuluu Dharma haittaohjelma perheeseen

Arena lunnasohjelman viesti FILES ENCRYPTED.txt

Arena lunnasohjelma on uusi vaarallinen virus. Sen tekniset yksityiskohdat johtavat suoraan Dharma lunnasohjelma kategoriaan. Kun se on päässyt uhrin tietokoneelle, se salaa kaikki tiedostot armeijatason salauksella ja merkitsee kaikki tiedostot .id-[ID].sindragosa@bigmir.net].arena tiedosto päätteellä. Kun virus on suorittanut järjestelmän tarkistuksen ja tiedostojen salaamisen, se luo FILES ENCRYPTED.txt dokumentin.

Yllä mainittu dokumentti tunnetaan ”lunnasviestinä”. Lunnasohjelmat luovat tällaisen tiedoston, jotta ne voivat kertoa uhreille tiedostojen salauksesta ja antaakseen yhden salauksen poistotavan – lunnaiden maksun.

Arena viruksen luojat haluavat uhrin ostavan Bitcoineja ja siirtävän ne heidän Bitcoin lompakon osoitteeseen. Koko lunnasviestin teksti on alla:

all your data has been locked us
You want to return?
write email sindragosa@bigmir.net

Huijarit lupaavat antaa salauksen poistoavaimen ja työkalut sen käyttöön, kun maksu saavuttaa heidän Bitcoin lompakon. Zondervirus.nl valitettavasti sanoo, että rikollisiin ei voida luottaa, joten lunnaiden maksun jälkeen, sinulle voi jäädä kasa salattuja .arena tiedostoja ja ei keinoa niiden salauksen poistoon.

Lunnaiden maksun sijaan, keskity Arena lunnasohjelman poistoon. Me todella suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa tehtävän tekemiseen, sillä se on helpoin ja turvallisin tapa lunnasohjelman poistoon.

Lunnasohjelman poisto on monimutkainen tehtävä, jonka voivat suorittaa IT-asiantuntijat ja haittaohjelma analyytikot, sinun ei siis kannata koettaa poistaa Arena lunnasohjelmaa itse.

Muussa tapauksessa, tällaiset yritykset voivat vahingoittaa tietokonetta enemmän tai muuntaa tiedostosi täysin turhiksi. Viruksen poistamiseksi, valmistele PC:si käynnistämällä se Vikasietotilaan Verkolla (alla ohjeet sen tekemiseen) ja käytä ohjelmaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego uhan löytämiseen ja poistoon.

Arena lunnasohjelma virusArena lunnasohjelma on vaarallinen ohjelma, joka salaa tiedostot tietokoneella, jotta verkkorikolliset voivat vaatia lunnaita uhrilta tiedostojen palautustyökalua (salauksen poistoavainta) vastaan.

Dharma versioiden levitys

Pahamaineisen lunnasohjelma perheen tiedetään leviävän vaarallisten sähköpostien kautta, jotka toimittavat petollisen viesti liitetiedostolla. Kun uhri avaa saastuneen tiedoston, Dharma asettaa juuret järjestelmään ja tuhoaa uhrin tiedostot edistyneellä salauksella.

Tämä prosessi voidaan peruuttaa, valitettavasti, vain salauksen poistoavaimella. Ilman tätä avainta, tiedostojen palautus ei ole mahdollista.

Sinun ei kannata syyttää verkkoturvallisuusasiantuntijoita, etteivät he luoneet salauksen poistajaa – salaus on todella turvallinen tapa suojata tiedostot, joten ei ole ihme, että sen avulla pidetään armeijatason salaisuuksia. Yleensä vain salaaja tietää miten salaus voidaan poistaa.

Dharma versiot, kuten Arena lunnasohjelma voivat kuitenkin päästä järjestelmääsi laittomien latausten mukana, kuten ohjelmien kräkit tai exploit kittien välityksellä, joita löytää saastuneilla sivuilla.

PC:n suojaamiseksi, käytä haittaohjelman poistajaa, luo varmuuskopiot ja muista aina päivittää ohjelmasi ajoissa. Sinun ei kannata viivyttää Windows päivityksiä, vaikka ne vaikuttaisivat ärsyttäviltä.

Arena lunnasohjelman poisto-ohjeet

Me olemme valmistelleet ohjeet, miten poistaa Arena virus turvallisesti. Ensiksi sinun pitää valita ohjelma, jota haluat käyttää viruksen poistoon. Jos sinulla on turvaohjelma asennettuna tietokoneelle, niin käynnistä PC Vikasietotilaan Verkolla, asenna antivirus ohjelman päivitykset ja anna sen tarkistaa tietokoneen järjestelmä kokonaan.

Jos sinulla ei ole vielä turvaohjelmaa, niin voit ladata sen netistä, kun olet käynnistänyt PC:n Vikasietotilaan. Ole hyvä ja käytä luotettavaa ohjelmaa Arena lunnasohjelman poistoon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Arena viruksen Poisto-ohje:

Poista Arena käyttäen Safe Mode with Networking

Poista Arena lunnasohjelma- seuraa näitä turvallisuusasiantuntijoiden valmistelemia vihjeitä.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Arena

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Arena poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Arena käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Arena pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Arena on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Arena tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Arena salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Palautus Volume Shadow Kopioista

Käytä ohjelmaa, kuten ShadowExplorer palauttaaksesi .arena tiedostot. Jos virus ei poistanut Volume Shadow Kopioita PC:ltä, niin voit palauttaa ne tällä ohjelmalla. Jos haittaohjelma on poistanut nämä, niin tämä työkalu ei voi auttaa sinua.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Tällä hetkellä ei ole työkalua .arena tiedostojen salauksen poistoon

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Arena ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-arena-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Arena ransomware virus