Poista Dharma virus (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

Dharma viruksen Poisto-ohje

Mikä on Dharma lunnasohjelma virus?

Yleiskatsaus Dharma lunnasohjelma virukseen:

Dharma ransomware virus

Kun uutiset uudesta lunnasohjelma viruksesta nimeltä Dharma tulivat haittaohjelma-asiantuntijoiden korviin, niin ilmoille tuli useita spekulaatioita, että onko tämä tartunta alkuperäinen luomus vai uusi versio jostain lunnasohjelmasta. Asiantuntija ovat nähneet Dharman yhtäläisyydet CrySiS lunnasohjelmaan ja ehdottavat, että alkuperäisen viruksen purkamisen takia viruksen luoja ovat luoneet jotain sen tilalle.

Tästä huolimatta, Dharma-CrySiS suhdetta ei vielä ole varmistettu. Ei itseasiassa ole paljoakaan mitä me tiedämme tästä uudesta viruksesta. Vaikuttaa siltä, että viruksen kehittäjät koettavat pitää se mahdollisimman salassa. He eivät seuraa perinteisiä lunnasohjelmien kuvioita. Esimerkiksi, virus ei jätä lunnasviestiä tai muuta dokumenttia joka antaisi tietoa viruksesta, sen alkuperästä tai käytöksestä.

Anti-virus sovellukset eivät myöskään tunnu huomaavan sitä, tämä vaikeuttaa Dharman poistoa huomattavasti. Siitä huolimatta, maineikas haittaohjelman poistaja, kuten FortectIntego voi helposti poistaa nämä ongelmat ja poistaa lunnasohjelman tietokoneelta. Ennen kuin aloitat viruksen poiston, pidä huolta että sinulla on oikeat työkalut tukenasi.

Dharma ransomware virus

Jos Dharma lunnasohjelma ei jätä lunnasviestiä saastuneelle tietokoneelle, kuinka käyttäjät tietävät kehen ottaa yhteyttä salauksen poistamiseksi? Uhrien pitää selvittää se itse vihjeiden avulla, jotka ovat tiedosto päätteessä. Sinun pitää ottaa yhteyttä rikollisiin sähköpostissa, joka on lisätty saastuneisiin tiedostoihin. Sähköpostin lisäksi, näet ”.dharma” liitteen jokaisessa tiedostossa.

Esimerkiksi, jos tiedosto nimi on picture.jpg, muunneltu versio tulee olemaan “picture.jpg[sähköpostiosoite].dharma.” On kiinnostavaa, että hakkereiden antama sähköposti vaihtelee. Kun sinulla on tämä virus, niin sinua voidaan pyytää ottamaan yhteyttä osoitteisiin 143@india.com, worm01@india.com, jne.

Me todella suosittelemme, että et tee tätä. Sinulla ei ole mitään tapaa tietää mitä voit odottaa kiristäjiltä ja kuinka yhteydenotto heihin voi päättyä. On paljon varmempaa vain poistaa Dharma ja käyttää tietokonettasi normaalisti. Jos käytät sitä kun siinä on lunnasohjelma, niin aina kun käynnistät järjestelmän uudelleen, niin uusia tiedostoja salataan.

Kuinka tämä lunnasohjelma toimitetaan uhrien tietokoneille?

Dharma lunnasohjelman levittäjät käyttävät useita petollisia tapoja saadakseen näitä petollisia sovelluksia uhrien tietokoneille. Kaikkein tunnetuin on sähköposti. Huijarit käyttävät vaarallisia roskapostikampanjoita levittämään petollisia sähköposteja joissa on liitteenä haittaohjelma, valitettavasti käyttäjät lankeavat tähän usein.

Jos sinä saat tällaisen sähköpostin tuntemattomalta lähettäjältä, yritykseltä tai laitokselta, niin tutki se huolella. Mieti oletko odottanut tällaista sähköpostia, jos et tiedä miksi se on tullut sähköpostiisi, niin voi olla että olet kiristäjien kohteena. Tässä tapauksessa, sinun kannattaa pysyä erossa kaikista liitteistä, jotka on lisätty sähköpostiin ja poistaa se heti.

Muussa tapauksessa, Dharma voi asettaa vaarallisen kuorman jossa on lentolippu, sakko tai jokin muu dokumentti, joka vaikuttaa tarpeeksi houkutteleva johon käyttäjät lankeavat.

Kuinka poistaa Dharma PC:ltä?

Kaikki tietokoneiden turvallisuusasiantuntijat ovat samaa mieltä, että paras tapa poistaa Dharma tai mikä tahansa lunnasohjelma saastuneelta koneelta on sen tarkistaminen ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Luultavasti muistat kuitenkin, että tämä virus on todella taitava piileskelemään tietokoneella ja edes turvatyökalut eivät välttämättä huomaa sitä.

Siksi et voi hoitaa Dharman poistoa helposti vaan sinun pitää tehdä muutamia asioita ennen kuin suoritat järjestelmän tarkistuksen. Me olemme kertoneet askeleet alla. Olet tervetullut käyttämään niitä ja sen jälkeen sinun pitää suorittaa järjestelmän tarkistus!

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Dharma viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Dharma käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Dharma pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Dharma on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Dharma tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Dharma salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Tapa1: Data Recovery Pro

Data Recovery Pro on ohjelma, jota suositellaan heille jotka eivät halua palauttaa tiedostojaan itse. Se on automaattinen työkalu, joka tekee kaiken työn puolestasi. Seuraa alla olevia askeleita, rentoudu ja odota tuloksia. 

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Dharma lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Tapa 2: Windows Previous Versions feature

Windows Previous Versions ominaisuus on toinen tapa jota voit koettaa tiedostojen palauttamiseksi. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä tapa vaatii Järjestelmän Palautuksen olemaan toiminnassa. Jos se oli päällä kun virus hyökkäsi koneelle, niin voit koettaa tiedostojen palautusta alla olevien ohjeiden avulla.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Tapa 3: ShadowExplorer

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ShadowExplorer sovellusta voidaan myös käyttää tiedostojen palauttamiseksi. ShadowExplorer keskittyy erityisesti hakemaan tietoja Varjokopioista, joita tietokoneella on. Tietenkin vain jos sinulla on ne tallella. Jos kaikki tiedot ovat tallella niin käytä alla olevia ohjeita tiedostojen palauttamiseksi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Dharma ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä