Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .java virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2018

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

.Java tiedoston pääte lunnasohjelma on liitetty pahamaineiseen Dharma lunnasohjelmaan

.java tiedoston pääte lunnasohjelman kuva

Java lunnasohjelma on tiedostoja salaava virus, jota pidetään uutena Dharma/Crysis lunnasohjelma perheen versiona. Kun se on järjestelmässä, se lisää .id-[satunnaiset numerot].java, [workup@india.com].java ja [decrypthelp@qq.com].java tiedoston päätteet, ja estää uhrilta pääsyn tietokoneella oleviin tiedostoihin. 

Aivan kuin muut tämän perheen haittaohjelmat .java tiedoston pääte virus käyttää AES salausta kohdetiedostojen saastuttamiseen. Viruksen salaamat tiedot ovat yleensä tärkeitä, kuten työdokumentit, tiedetiedostot, kuvat, video tiedostot, jne. Ei siis ole yllätys, että hakkerit ovat onnistuneet keräämään lunnaita PC käyttäjiltä.

Pian sen jälkeen, Java viruksen uhreja pyydetään maksamaan lunnaita salauksen poistoavainta vastaan ja ottamaan yhteyttä rikollisiin decrypthelp@qq.com sähköpostiosoitteeseen. Vaikka tärkeiden tiedostojen unohtaminen on kuinka vaikeaa, niin me emme suosittele maksamaan vaadittua rahasummaa. Pidä mielessäsi, että ei ole mitään takuita salauksen poistotyökalun saamisesta.

.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvitus.java tiedoston pääte lunnasohjelma voi liittyä Dharma virukseen.

Sen sijaan, me suosittelemme poistamaan [decrypthelp@qq.com].java lunnasohjelman ja koettamaan tiedostojen palautusta varmuuskopioista tai vaihtoehtoisella työkalulla, kuten virallinen Rakhni decryptor (käytetään poistamaan Dharma lunnasohjelman salaus). Tällä tavalla vältät rahojen menetyksen ja suojelet tietokonettasi muilta haittaohjelmilta.

Aloita .Java poisto lataamalla maineikas turvaohjelma. Yksityiskohtaiset ohjeet ovat tämän artikkelin lopussa ja ne takaavat, että voit suorittaa lunnasohjelman poiston turvallisesti ja ilman komplikaatioita. Siitä huolimatta me pyydämme, että seuraat ohjeita tarkasti.

Lunnasohjelma leviää tekaistuna laskuna myyntiosastolta

ZonderVirus.nl tutkijat ovat huomanneet, että tiedostoja salaavaa virusta levitetään roskaposti kampanjoilla. Vaarallisia liitteitä, jotka sisältävät lunnasohjelman käynnistystiedoston, lähetetään laskuina myyntiosastolta. Lähettäjän nimeksi annetaan Tim Brooks. Se on vain yritys saada sähköposti näyttämään lailliselta.

Siksi useat ihmiset vakuuttuivat, että kirje tuli lailliselta yritykseltä ja he avasivat saastuneen liitteen. Tämän tuloksena, lunnasohjelma pääsi järjestelmään ja aloitti tekaistut aktiviteettinsa. Pidä mielessäsi, että rikolliset voivat naamioida haittaohjelman kuittien, pankkitietojen ja muiden tärkeiden dokumenttien alle.

Sinun pitää olla myös todella varovainen, kun avaat sähköposteja. Jos saat kuitin määrätystä ostosta, jota et muista tehneesi, älä avaa viestiä. Jopa vahingossa tapahtunut klikkaus voi laukaista erilaisten vaarallisten tietokonevirusten asennuksen ja johtaa suureen rahojen menetykseen.

Tämän lisäksi, verkkorikolliset voivat hakkeroida sosiaalisen median tilit ja toimittaa saastuneita linkkejä sisältäviä linkkejä ystävälistallesi. Jos siis saat epäilyttävän viestin kaveriltasi, ota häneen yhteyttä ja muista varmistaa, että heidän tilinsä on turvassa.

.java tiedoston pääte viruksen poisto

Jos tiedostosi on merkitty [decrypthelp@qq.com].java tai vastaavalla päätteellä, olet tekemisissä lunnasohjelman kanssa. Taataksesi loppujen tiedostojesi turvallisuuden, me todella suosittelemme poistamaan Java lunnasohjelma viruksen. Tämä poistotapa poistaa kaikki vaaralliset komponentit, jotka asennettiin tietokoneellesi tämän haittaohjelman toimesta. Sitten sinun kannattaa aloittaa tiedostojen palautus. Pidä aina mielessäsi, että on tärkeää välttää tekaistuja salauksen poistajia ja yhteydenottoa rikollisiin avun saamiseksi, koska heidän ainoa tavoite on huijata rahaa sinisilmäisiltä ihmisiltä.

Dharma Java lunnasohjelman poistoon me suosittelemme näitä ohjelmia: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes. Me voimme taata, että nämä turvatyökalut ovat IT-ammattilaisten valmistamia ja ne auttavat lunnasohjelman uhreja pääsemään eroon vaarallisista tiedostoista ja parantamaan järjestelmän turvallisuutta. Tämän lisäksi, muista tarkistaa salauksen poistoaskeleet artikkelin lopussa. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus
.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus
.java tiedoston pääte lunnasohjelma kuvankaappaus

Manuaalinen .java viruksen Poisto-ohje:

Poista .java käyttäen Safe Mode with Networking

Poistaaksesi .java tiedoston pääte viruksen Vikasietotilassa Verkolla, seuraa alla olevia ohjeita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .java

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .java poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .java käyttäen System Restore

Jos ensimmäinen tapa ei auttanut, koeta käynnistää PC Vikasietotilaan Verkolla poistaaksesi [decrypthelp@qq.com].java viruksen tietokoneeltasi.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .java pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että .java on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan .java tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet .java salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro Työkalu

Jos et pääse käsiksi tiedostoihin, joissa on .java pääte, koeta palauttaa ne tämän työkalun avulla.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka .java lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions Ominaisuus voi auttaa

Pidä mielessäsi, että jos olet ottanut käyttöön Järjestelmän Palautuksen tietokoneellasi, niin tämä ominaisuus voi auttaa palauttamaan kaikkein tärkeimmät tiedostot.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Sinun kannattaa kokeilla ShadowExplorer ohjelmaa

Ensimmäiseksi, tarkista ettei lunnasohjelma ole poistanut Shadow Volume Copies tiedostoja järjestelmästäsi. Jos ei, niin seuraa alla olevia ohjeita.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Käytä Dharma Decryptor ohjelmaa Kaspersky Labilta

Koska [decrypthelp@qq.com].java lunnasohjelma voi olla yhteydessä Dharma virukseen, sinun todella kannattaa palauttaa tiedostosi virallisella salauksen poistotyökalulla, jonka löydät täältä.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .java ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-java-file-extension-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .java file extension ransomware