Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Onion virus (Poisto-opas) - päivitetty kesä 2016

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mikä on Onion?

turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että CTB Locker ohjelmalla on nyt paranneltu version nimeltä Onion. Se on vakava lunnasohjelma joka voi varastaa rahasi ja jättää sinun ilman henkilökohtaisia tietoja joita olet pitänyt tietokoneellasi jo kauan aikaa. Se leviää roskapostien mukana ZIP liitteenä, joka klikattuna aktivoi Troijalaisen ja siirtää Onion lunnasohjelman kohdetietokoneelle.

Onion viruksella on tapana saastuttaa järjestelmä salaa ja pudottaa käynnistystiedosto Temp kansioon ja käynnistää itsensä järjestelmän käynnistyksessä. Sen pääköhteena on PDF, XLS, PPT, DOCT, TXT, JPEG, JPEG sekä JS tiedostot, jotka yleensä salataan RSA-21024 algorytmillä. Heti onnistuneen salauksen jälkeen, käyttäjä voi löytää lunnasviestin nimeltä MW_ IN FILES.txt or KK_ IN YOUR DOCUMENTS.txt jokaisessa kansiossa ja hän ei voi avata yhtään mainituista tiedostoista. Tämä voi olla olla todella kivulias kokemus jos käyttäjällä ei ole varmuuskopioita ja jos hänellä on tärkeitä tietoja PC järjestelmässä. Huijarit jotka hallitsevat tätä lunnasohjelmaa tarjoavat ratkaisun, mutta se on todella kallis. Käyttäjälle tarjotaan ohjeet ja pyydetään maksamaan 3 Bitcoinia (noin $700) salauksen poistoavaimesta. Kun maksu on suoritettu, käyttäjälle annetaan ainutlaatuinen koodi ja se pitää lähettää Onion lunnasohjelman hallitsijoille, osoitteeseen ttk@ruggedinbox(dot)com. On myös ilmoitettu, että tämän tapahtuman jälkeen käyttäjän pitäisi saada salauksen poistaja, mikä luultavasti tapahtuu. Lunnasohjelman kehittäjät eivät ole ihmisiä joihin kannattaa luottaa, et siis voi koskaan tietää antaako tarjottu avain henkilökohtaiset tietosi takaisin. Vaikka Onion virus tarjoaa uhreilleen määrättyjä tiedostoja ennen maksua todistaakseen, että avain toimii, tämä ei tarkoita mitään. Lunnaiden maksaminen ei ole suositeltavaa missään tapauksessa koska et vain menetä tietojasi lopullisesti, voit myös tukea huijareita, menettää hurjan summan rahaa ja paljastaa arkaluontoisia tietojasi (luottokorttitiedot) vakaville verkkohuijareille. Meidän suosituksemme on tarkistaa tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla tai muulla luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa tämä lunnasohjelma lopullisesti. Tämän jälkeen voit koettaa palauttaa salatut tiedostot palautustyökaluilla, kuten R-Studio tai Photorec.

Onion virus

Kuinka Onion voi kaapata tietokoneeni?

Onion on vakava tietokonetartunta joten on sinisilmäistä ajatella, että se kysyy lupaasi päästä järjestelmään. Aivan kuten mikä tahansa lunnasohjelma, sillä on tapana levitä exploit kittien, roskapostin liitteiden, laittomien sivustojen ja vastaavien mukana. Viimeaikaisten haittaohjelma tutkimusten mukaan, tämän artikkelin kirjoitushetkellä Onion virus leviää naamioituneena ZIP tiedoston liitteenä roskapostissa. Älä tule huijatuksi koska tällaiset sähköpostiviestit tulevat väittämän mukaan eri viranomaisilta ja ne esitellään laskuina, vero maksuina ja muina tärkeinä dokumentteina. Jos et ole odottanut mitään tällaista niin on suositeltavaa lähettää postit roskakoriin avaamatta. Vältä myös laittomia sivustoja, ÄLÄ KOSKAAN klikkaa pop-uppeja jotka tarjoavat päivityksiä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player, Media Player tai vastaaviin täysin tyhjästä, älä myöskään sorru järjestelmän tarkistuksiin verkossa koska sellainen ei vain ole mahdollista. Nämä ovat kaikkein yleisimmät tavat joilla verkkorikolliset levittävät viruksia. Jos Onion virus on salannut tiedostosi niin sinun kannattaa palauttaa ne varmuuskopioista tai käyttää ohjelmia jotka on suunniteltu tiedostojen palauttamiseen.

Kuinka poistaa Onion virus?

Lunnasohjelmat ovat itsepäisiä tietokone viruksia jotka on vaikea poistaa manuaalisesti. Jos siis olet jo saanut ilmoituksen, että Onion on salannut tiedostosi, kuvasi, videosi tai muut henkilökohtaiset tiedostosi niin tee täysi järjestelmän tarkistus Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla ja poista se heti.

Voidaksesi palauttaa salatut tiedostosi niin me seuosittelemme ohjelmia, kuten R-Studio tai Photorec. Heti kun olet korjannut tietokoneesi niin ala miettiä kuinka estää tiedostojen menetys tulevaisuudessa. Varmuuskopiot ovat taatusti paras vaihtoehto jonka voit käyttää. Sen tekemiseen me suosittelemme ulkoisia USB kovaleyjä, CD:tä, DVD:tä tai luottamaan online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr, jne.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Onion lunnasohjelma kuvankaappaus
Onion lunnasohjelma kuvankaappaus

Manuaalinen Onion viruksen Poisto-ohje:

Poista Onion käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Onion

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Onion poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Onion käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Onion pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Onion on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Onion ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-onion-ransomware.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Onion ransomware