Poista Gebdp3k7bolalnd4.onion virus (Poisto-opas) - Poisto-ohjeet

Gebdp3k7bolalnd4.onion viruksen Poisto-ohje

Mikä on Gebdp3k7bolalnd4.onion lunnasohjelma virus?

Gebdp3k7bolalnd4.onion seuraa muuta Onion lunnasohjelma perhettä

Gebdp3k7bolalnd4.onion virus tunnistetaan uutena Onion (toiselta nimeltä .onion tiedoston laajennus virus) lunnasohjelma ryhmän versiona. Kun se on salannut tiedostot RSA algoritmilla, lunnasohjelma avaa graafisen käyttöliittymän (GUI). Siellä uhri voi valita kahdesta vaihtoehdosta, katsoa tiedostoja tai mennä seuraavaan vaiheeseen. Jälkeenpäin, hänelle annetaan ohjeet Tor sivustoon ja määrätyn Bitcoin summan siirtoon. Kun puhutaan nykyisestä versiosta, haittaohjelman tiedetään jättävän useita eri tiedoston päätteitä: .onion._, .onion.to._ ext. js, ja gebdp3k7bolalnd4.onion._. On kiinnostavaa, että nykyinen ei vaadi Tor selaimen käyttöä, joka takaa nimettömän nettiselaamisen. Vaikka tämä lunnasohjelma vaikuttaa kuinka hälyttävältä, älä edes mieti lunnaiden maksua vaan jatka Gebdp3k7bolalnd4.onion poistoon. Sen tekemiseen voit käyttää FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmaa. Gebdp3k7bolalnd4.onion lunnasohjelma viruksen kuva

Kun salaus on valmis, niin haittaohjelma avaa GUI:n ja .html tiedoston, jossa haittaohjelma kertoo käyttäjille, että hänen tiedostonsa on salattu. Tämän lisäksi, uhria kehotetaan ostamaan erityinen salauksen poisto-ohjelma — Gebdp3k7bolalnd4.onion Decrypter. Vaikka tämä tunnetaan myös nimellä Cry128, niin alkuperäiselle versiolle tarkoitettu salauksen poistaja ei ehkä toimi. Pidä mielessäsi, että jos se onnistuu poistamaan salauksen, niin voit luoda lisää mahdollisuuksia tuleville lunnasohjelma tartunnoille. Siksi ei ole mitään takuuta, että ohjelma toimii kunnolla ja että se poistaisi salauksen kokonaan. Myöhemmin se ehdottaa menoa kolmelle .onion sinulle maksun suorittamiseksi. Koska nämä sivustot antavat nimettömyyden, niin niillä ei ole lähdekoodia, joka voisi seurata rikkollisia. On kiinnostavaa, että uhrien ei tarvitse ladata Tor selainta. Tämän lisäksi, kaikki salatut tiedostot ovat 36 bittiä suurempia kuin alkuperäiset. Tämä omituisuus voi olla yksi vihje salauksen poistajan tekoon. Joka tapauksessa, ei ole suositeltavaa leikkiä tämän haittaohjelman kanssa, vaan poistaa Gebdp3k7bolalnd4.onion heti.

Haittaohjelman levitystavat

Löytyy kolme päätapaa saada tämä haittaohjelma. Huijarit suosivat haittaohjelmansa naamioimisen tekaistuksi laskuksi, veronpalautukseksi tai toimittamattomaksi postiksi. Joten vain yksi varomaton toimi voi johtaa haittaohjelma tartuntaan. Jos saat tällaisen viestin, niin jätä se huomiotta ja tarkista laitteesi haittaohjelman poistajalla. Viimeisin on kätevä estämään troijalaiset, jotka suorittavat Gebdp3k7bolalnd4.onion kaappauksen. Sinun kannattaa olla varovainen, kun asennat uusia selaimen laajennuksia tai luet Google Docs kutsuja ystäviltäsi. Pidä mielessäsi, että laillisen sovelluksen lataaminen ei aina vähennä haittaohjelman latauksen riskiä. Koska maksusivu toimii yhä, se voi ehdottaa, että haittaohjelma on yhä aktiivinen. Pysy varuillasi ja hallinnoi turvaohjelmiasi. Gebdp3k7bolalnd4.onion kuvankaappausGebdp3k7bolalnd4.onion laukaisee oletuksen, että se on sukua Onion ja Cry128 lunnasohjelmille. Lisätutkimukset vahvistavat tai kieltävät nämä oletukset.

Gebdp3k7bolalnd4.onion poisto

Nopein tapa tämän haittaohjelman poistamiseen on laukaista haittaohjelman poistaja. Gebdp3k7bolalnd4.onion poiston ei pitäisi kestää kauaa. Jos lunnasohjelma muokkaa rekisteri tiedostojasi ja PC:si kaatuu ennen kuin avaat haittaohjelman poistajan tai muun turvaohjelman, seuraa alla annettuja ohjeita. On hankalaa poistaa Gebdp3k7bolalnd4.onion virus manuaalisesti, koska tämän lunnasohjelman juuret ovat syvällä PC:ssä. Siksi automaattinen poistotapa on parempi vaihtoehto.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Gebdp3k7bolalnd4.onion viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Gebdp3k7bolalnd4.onion käyttäen System Restore

Järjestelmän Palautus voi toimia keinona saada tietokone kokonaan hallintaan. Pidä mielessäsi, että tämä tapa ei poista tiedostojen salausta, se auttaa vain laukaisemaan määrättyjä Windows ominaisuuksia. Sitten voit pystyä poistamaan Gebdp3k7bolalnd4.onion lunnasohjelman.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Gebdp3k7bolalnd4.onion pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Gebdp3k7bolalnd4.onion on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Gebdp3k7bolalnd4.onion tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Gebdp3k7bolalnd4.onion salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Onko kannattavaa kokeilla Data Recovery Pro ohjelmaa?

Voit onnistua palauttamaan joitain tiedostoja ja poistettuja sähköpostiviestejä. Vain virallinen salauksen poistaja antaa 100% takuun tiedostojen palauttamisesta.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Gebdp3k7bolalnd4.onion lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer ohjelman hyöty

Se käyttää varjokopioita tiedostojen palauttamiseen. Kannattaa kokeilla.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Gebdp3k7bolalnd4.onion Decrypter

Vältä asentamasta hakkereiden promotoiman työkalua. Koeta poistaa salaus Cry128 Decrypter ohjelmalla.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Gebdp3k7bolalnd4.onion ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä