Poista Decrypthelp@qq.com virus (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet) - Palautusohjeet Mukana

Decrypthelp@qq.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma?

Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma lukitsee tiedostot .java tiedosto päätteellä saastuneella tietokoneella

Decrypthelp@qq.com lunnasohjelman kuva

Decrypthelp@qq.com virus on versio .java lunnasohjelmasta. Ne molemmat kuuluvat Dharma/Crysis haittaohjelma perheeseen, joka on uhannut tietokoneen käyttäjiä ja salannut tiedostojaan muutaman vuoden ajan.

Lunnasohjelma käyttää AES salausta ja lisää .[decrypthelp@qq.com].java tiedoston päätteen kohdetiedostoihin, eikä anna mahdollisuutta niiden avaamiseen tai palauttamiseen. Vaarallinen ohjelma kohdistaa kaikkein suosituimmat tiedostotyypit, jotta se voi aiheuttaa lisää vahinkoa käyttäjälle ja vakuuttaa heidät maksamaan lunnaat.

Kun salaus on valmis, Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma toimittaa lunnasviesti, jossa rikolliset tarjoavat ohjeet, mitä uhrin pitää tehdä:

Your computer has been infected with Decrypthelp@qq.com Ransomware. All the files found on your drives have been encrypted with a complex algorithm. To regain your access, strictly follow the instructions, provided in the ransom notification.

He pyytävät siirtämään määrätyn summan Bitcoineja annettuun Bitcoin osoitteeseen. Turvallisuusasiantuntijat eivät suosittele sen tekemistä. Decrypthelp@qq.com.java kehittäjät eivät ole luotettavia. Tämä laiton tiedostoja salaava ohjelma on luotu huijaamaan rahaa. Siksi luvatun salauksen poistajan antaminen on vain rikollisista kiinni.

Ei ole mitään epäilystä, että lunnasohjelman kehittäjät eivät ole luotettavia. Heidän tarjoukseen tarttumisen ja poistajan ostamisen sijaan, sinun kannattaa poistaa Decrypthelp@qq.com virus laitteelta, tehokkaan haittaohjelman poistajan avulla.

Me suosittelemme FortectIntego ohjelmaa Decrypthelp@qq.com poistoon. Ohjelma voi puhdistaa tietokoneen ja palauttaa järjestelmän vahingoista, joita lunnasohjelma on aiheuttanut. Vaarallinen ohjelma yleensä muokkaa järjestelmää ja Windows rekisteriä, jotta se voi käynnistyä järjestelmän kanssa samaan aikaan.

Tämän lisäksi, haittaohjelma voi asentaa useita vaarallisia komponentteja ja vaikuttaa tärkeitä järjestelmän prosesseja. Siksi manuaalinen poisto on todella vaarallinen ja monimutkainen prosessi, joka voidaan suorittaa vain IT-asiantuntijan toimesta. Tästä syystä sinun pitää luottaa maineikkaaseen turvatyökaluun.

Me haluamme kuitenkin painottaa, että Decrypthelp@qq.com viruksen poisto ei tuo tiedostojasi takaisin. Haittaohjelman poistaja ei toimi salauksen poistajana. Virallista salauksen poistajaa tälle virukselle ei vielä ole. Siksi voit luottaa vain varmuuskopioihin tai koettaa vaihtoehtoista palautustapaa (löydät ne alta).

Kuva Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma viruksestaDecrypthelp@qq.com lunnasohjelma on versio .java tiedoston pääte viruksesta.

Lunnasohjelman levitystavat

Tiedostoja salaavan viruksen kehittäjät yleensä luottavat haittamainontaan levitystapana. Tämä strategia sallii huijata käyttäjät avaamaan epäilyttäviä sähköpostin liitteitä, jotka sisältävät vaarallisia komponentteja.

Yleensä nämä roskapostit kertovat ongelmista pankkitilillä tai lähetyksessä. Ne voivat näyttää myös tärkeiltä dokumenteilta tai kuvilta. Näiden turvalliselta näyttävien tiedostojen avaaminen johtaa vaarallisten ohjelmien pääsyyn koneelle.

Virus voidaan asentaa järjestelmään myös erilaisilla tavoilla, kuten:

 • tekaistut ohjelman lataukset;
 • tekaistut päivitykset;
 • vaaralliset mainokset;
 • exploit kitit.

Varotoimiin tarttuminen ja hämärillä sivuilla vierailujen tai tuntemattomien linkkien klikkauksen välttäminen voi vähentää lunnasohjelman riskiä. Kukaan ei kuitenkaan voi olla 100% turvassa lunnasohjelmilta. Siksi sinun kannattaa myös asentaa maineikas antivirus, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan.

zondervirus.nl turvallisuusasiantuntijat muistuttavat, että myös varmuuskopioiden luonti on todella tärkeää. Lunnasohjelma hyökkäyksen sattuessa, sinun ei kannata maksaa lunnaita ja menettää rahojasi.

Poista Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma virus oikein

Ainoa turvallinen tapa poistaa Decrypthelp@qq.com tietokoneelta, on käyttää tehokasta turvaohjelmaa. Me suosittelemme asentamaan FortectIntego tai Malwarebytes ohjelman, päivittämään sen ja tarkistamaan järjestelmän. Lunnasohjelman tapaiset verkkouhat ovat monimutkaisia ja melkein mahdottomia poistaa manuaalisesti.

Decrypthelp@qq.com poiston jälkeen voit palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole niitä, niin seuraa artikkelin alla olevia ohjeita. Niistä löydät vaihtoehtoiset palautustavat, jotka voivat auttaa sinua palauttamaan ainakin joitain tiedostoja, kunnes salauksen poistaja julkaistaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Decrypthelp@qq.com viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Jos et voi suorittaa automaattisista Decrypthelp@qq.com lunnasohjelman poistoa, sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Decrypthelp@qq.com käyttäen System Restore

Tämä tapa voi myös auttaa ottamaan viruksen pois käytöstä ja poistaa sen automaattisesti:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Decrypthelp@qq.com pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Decrypthelp@qq.com on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Decrypthelp@qq.com tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Tällä hetkellä ainoa tapa tiedostojen palautukseen, lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen, on varmuuskopiot. Muuten voit koettaa onneasi vaihtoehtoisilla työkaluolla.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Decrypthelp@qq.com salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro

Tämä ammattilaisten ohjelma on suunniteltu palauttamaan saastuneita tai vahingossa poistettuja tiedostoja. Se voi kuitenkin auttaa myös lunnasohjelmien kanssa.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Decrypthelp@qq.com lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta

Tämä tapa antaa kopioida aikaisemmin tallennetut tiedostojen versiot. Sen tekemiseksi sinulla pitää olla Järjestelmän Palautus käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Käytä ShadowExplorer ohjelmaa palauttamaan tiedostot

Jos Decrypthelp@qq.com ei poistanut Shadow Volume Kopioita kohdetiedostoista, niin sinun kannattaa käyttää ShadowExplorer ohjelmaa palauttamaan saastuneet tiedostot:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Salauksen poistajaa Decrypthelp@qq.com lunnasohjelmalle ei vielä ole.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Decrypthelp@qq.com ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä