Vakavuus luokka:  
  (84/100)

Poista oron@india.com virus (Paranneltu Opas) - Palautusohjeet Mukana

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Asioita jotka sinun tulee tietää jos oron@india.com lunnasohjelma on salannut tiedostosi

oron@india.com virus on jälleen yksi lunnasohjelma, jonka Dharma kehittäjät ovat lisänneet lunnasohjelma perheeseen. Aivan kuten muut Dharma virukset, se luotiin toimimaan kiristys työkaluna, joka salaa uhrien tiedostot ja vaatii lunnaita salauksen poistoavaimesta, joka vaaditaan tiedostojen palautukseen. Dharma lunnasohjelma ryhmä on samanlainen, kuin Crysis haittaohjelma koska se merkitsee tiedostot määrätyllä tavalla. oron@india.com lunnasohjelma lisää .[oron@india.com].dharma tiedosto päätteen salattuihin tiedostoihin. Me uskomme, että tällä tavalla lunnasohjelman tekijät haluavat esitellä sähköpostinsa ja varmistavat, että uhri huomaa sen. Dharma lunnasohjelma tunnetaan tehokkaana viruksena, mutta kun puhutaan näistä @india.com lunnasohjelma viruksista, niin outoja asioita tapahtuu. Viimeaikaiset tapahtumat saavat meidät miettimään TeslaCrypt ja Crysis tapahtumia kun salainen salauksen poistoavain vuodettiin (luultavasti jonkun kehittäjän toimesta). Nyt, Dharma lunnasohjelman salauksen poistoavaimet julkaistiin, ja Kaspersky salauksen poistotyökalu päivitettiin jälleen. Me todella suosittelemme poistamaan oron@india.com haittaohjelma automaattisella haittaohjelman poistajalla (ReimageIntego tai Malwarebytes toimii hyvin) ja koettaa salauksen poistotyökalua. On hyvin todennäköistä, että voit palauttaa tiedostosi ilmaiseksi.

oron@india.com virusTässä miltä tiedosto näyttää kun oron@india.com lunnasohjelma salaa ne. oron@india.com viruksen tiedetään olevan Dharma lunnasohjelman versio, joten tiedostot saavat myös .dharma päätteen.

oron@india.com viruksen kehittäjät haluavat uhrien maksavan lunnaat, sanomalla sen olevan ainoa tapa palauttaa tiedostot. Me kuitenkin uskomme, että se ei ole totta ja että viruksessa on muutamia bugeja. Juuri äskettäin vierailija julkaisi kommentin Virukset.fi sivulla ja sanoi, että hän purki salatut .zip tiedosto 7-Zip ohjelmalla, vaikka niissä oli .[oron@india.com].dharma tiedosto pääte. Ennen kuin koetat tätä tiedostojen palautustapaa, niin koeta palauttaa tiedostosi edellä mainitulla salauksen poistotyökalulla. Aloita siis oron@india.com virus poisto.

Kuinka sain Dharma lunnasohjelma tartunnan?

Tietokoneen käyttäjät asentavat haittaohjelmia tietokoneelleen jatkuvasti. Huijarit käyttävät sosiaalisen tekniikan hyökkäyksiä vakuuttaakseen uhrit avaamaan vaarallisia sähköpostin liitteitä, asentamaan tarpeettomia päivityksiä ja tottelemaan muita käskyjä miettimättä. Useimmissa tapauksissa hakkerit kuitenkin käyttävät koodaus taitojaan ja levittävät lunnasohjelmia exploit kiteillä, saastuneilla mainosverkoilla ja muilla haittaohjelmien levitystavoilla. On mahdollista pysyä erossa vaarallisista sähköposteista, on kuitenkin paljon vaikeampi välttää exploit kittejä. Suojataksesi PC:tä, sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa, tehdä varmuuskopioita ja välttää klikkaamasta jokaista kiinnostavaa mainosta tai linkkiä verkossa.

Tapoja poistaa oron@india.com lunnasohjelma

Jos tiedostosi on salattu, niin seuraa oron@india.com poisto-ohjetta alla. Sinun pitää poistaa viruksen tiedostot automaattisesti, me todella suosittelemme, että jätät oron@india.com poiston automaattiselle haittaohjelman poistajalle, koska lunnasohjelmien poistaminen manuaalisesti voi olla vaarallista. Tällaisilla viruksilla on tapana piilottaa tiedostonsa, muokata Rekisteri Avaimia ja tehdä muita muokkauksia järjestelmään. Voi olla todella hankalaa löytää ne kaikki ja poistaa oron@india.com virus sekä poistaa vahingot, jota se on tehnyt tietokoneelle.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen oron@india.com viruksen Poisto-ohje:

Poista oron@india.com käyttäen Safe Mode with Networking

Poista oron@india.com lunnasohjelma virus näiden ohjeiden mukaan.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto oron@india.com

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita oron@india.com poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista oron@india.com käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen oron@india.com pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että oron@india.com on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan oron@india.com tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Löytyy useita tapoja joilla voit nyt palauttaa tiedostosi.

1. Maksaa järkyttävät lunnaat verkkorikollisille (EI SUOSITELTAVAA!);

2. Poista virus ja käytä salauksen poistotyökalua (se voi toimia tai sitten ei, se on kuitenkin TAATUSTI kokeilemisen arvoinen);

3. Käytä varmuuskopioita palauttaaksesi tiedostot;

4. Käytä vaihtoehtoisia tapoja tiedostojen poistamiseen.

Jos tiedostosi ovat joutuneet oron@india.com salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Palauta tiedostosi Rakhni salauksen poistajalla

Yksi osa Dharma salauksen poistoavainta vuodettiin verkkoon, Kaspersku päivitti Rakhni salauksen poistajan. Voit ladata Dharma salauksen poistajan täältä.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi oron@india.com ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-oronindia-com-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta oron@india.com ransomware virus