Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista CrySiS virus (päivitetty tammi 2021) - Viruksen Poisto-opas

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on CrySiS virus ja mitä vaaroja se voi aiheuttaa?

CrySiS virus on jälleen yksi lunnasohjelma, jonka verkkorikolliset esittelivät vuoden 2016 alussa. Aivan kuten mikä tahansa lunnasohjelmiin kuuluva virus, se voi salata tiedostosi ja jättää sinut ilman valokuvia, musiikkia, työ dokumentteja ja vastaavia tietoja. He jotka haluavat tehdä mitä tahansa saadakseen tiedostonsa takaisin, verkkorikolliset tarjoavat työkalua, nimeltä. CrySis ransomware decryptor. Se on tietenkin maksullinen ohjelma joka ei takaa, että se auttaa sinua poistamaan tiedostojen salauksen. Et myöskään voi olla varma, että se ei ole täynnä haittaohjelmia, me emme suosittele sen ostamista. Jos kärsit tästä uhasta juuri nyt niin tulee tietää, että voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Voit kokeillä myös ohjelmia, kuten R-studio, Recuva tai Photorec eikä CrySis ransomware decrypt palvelua. Saastuneiden tiedostojen poistamiseksi tietokoneelta me suosittelemme ammattilaisten ohjelmaa, kuten ReimageIntego.

Kun se esiteltiin melkein vuosi sitten, Crysis on levinnyt nopeasti tietokoneelta toiselle ympäri maailman. Kun se pääsee järjestelmään ja lukitsee tiedostot niin se alkaa vaatimaan suurta lunnasta yksityisen avaimen saamiseksi, jonka pitäisi laittaa tietokoneesi kuntoon. Uhrit ovat valitettavasti niin epätoivoisia, että he maksavat lunnaat saadakseen tämän salauksen poistoavaimen. Kuten me olemme jo sanoneet, sinun kannattaa mieluummin keskittyä CrySiS lunnasohjelman poistoon eikä pitää sitä tietokoneellasi koska sen poistaminen on ainoa tapa jolla voit alkaa käyttämään tietokonettasi turvallisesti.

Lunnasviesti jota tämä todella vaarallinen ohjelma näyttää menee suunnilleen näin:

Attention! Your computer was attacked by virus-encoder.
All your files are encrypted cryptographically strong, without the original key recover is impossible! To get the decoder and the original key, you need to write us at the email: dalailama2015@protonmail.ch with subject “encryption” stating your id.
Write in the case, do not waste your and our time on empty threats.
Responses to letters only appropriate people are not adequate to ignore.
P.S. only in case you do not receive a response from the first email address within 48 hours please use this alternative email goldman0@india.com.

Kuinka paljon uhrin pitää maksaa tiedostosta on epäselvää, tämä tarkoittaa että hänen pitää ottaa yhteyttä verkkorikolliseen itse. Jos näet tällaisen viestin tietokoneellasi niin älä kiirehdi maksamaan lunnaita. Mieti asiaa hetki, haluatko tukea hakkereita luomaan vaarallisia ohjelmia, kuten CrySiS? Jos olet onnekas etkä saanut virusta tällä kertaa niin se ei tarkoita, että olet immuuni tulevaisuudessa. Siksi on parasta poistaa CrySiS saastuneelta tietokoneelta ilman miettimistä.

Kuinka voin suojella tietokonettani tältä lunnasohjelma virukselta?

CrySiS virus, aivan kuin useat lunnasohjelma virukset, saastuttaa järjestelmän petollisesti. Yleensä se tunkeutuu niille hyödyllisenä sähköpostin liitteenä tai ohjelmiston päivityksenä. Kun virus on päässyt järjestelmään niin se alkaa välittömästi tarkistamaan sitä määrättyjen tiedostojen varalta jotka sitten salataan RSA ja AES-128 algorytmeillä. Salauksen jälkeen, tiedostot eivät ole käytettävissä. Uhrit valitettavasti huomaavat viruksen tässä vaiheessa, sitten ei ole muuta tehtävää kuin pysäyttää se. CrySiS pudottaa myös Help_Decrypt_FILES.BMP, Help_Decrypt_FILES.HTM, Help_Decrypt_FILES.TXT dokumentit tietokoneelle jossa verkkorikolliset antavat joitain yksityiskohtia tiedostojen palautuksesta.

On aina helpompaa estää viruksen hyökkäys kuin kärsiä sen seurauksista kun se on riehunut järjestelmässä. Turvallisuusasiantuntijat suosittelevat kerrostelemaan tietokoneen turvallisuuden yhdistämällä useita anti-viruksia järjestelmässä. Ensimmäiseksi ja kaikkein tärkeimpänä on tietenkin hankkia luotettava anti-virus ohjelma ja varmistaa, että se suojaa selkäsi joka kehti. Toiseksi, tehokas palomuuri voi myös olla hyödyllinen kun estetään verkkorikollisten pääsy järjestelmääsi. Muista myös aina seurata ohjelmien uusia julkaisuja ja päivityksiä sekä asentaa ne aina. Sinun pitää myös olla todella turvallisuustietoinen. Vältä vaarallisia sivustoja, äläkä lataa tuntemattomia ohjelmia tietokoneellesi. Tarkista aina ohjelmien päivitykset virallisilta sivuilta kuin satunnaisilta sivuilta.

Turvalliset CrySiS lunnasohjelman poistotavat:

Vaikka olet jo kokenut virusten poistaja niin CrySiS virus kannattaa ottaa todella vakavasti. Lunnasohjelmien tiedetään häiritsevän anti-virus työkaluja, jos siis suunnittelet CrySiS poistoa niin sinun kannattaa varautua joihinkin toimintahäiriöihin. Meidän asiantuntijoiden tiimimme on valmistellut ohjeet joiden pitäisi auttaa sinua kesyttämään tämän viruksen ja aloittamaan järjestelmän täyden tarkistuksen. Ennen kuin teet tarkistuksen niin muista päivittää anti-viruksesi sen uusimpaan versioon. Muussa tapauksessa et voi löytää ja poistaa CrySiS lunnasohjelmaa järjestelmästäsi, joten virus jatkaa tiedostojesi tuhoamista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
CrySiS lunnasohjelma virus kuvankaappaus
CrySiS lunnasohjelma virus kuvankaappaus

Manuaalinen CrySiS viruksen Poisto-ohje:

Poista CrySiS käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CrySiS

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CrySiS poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CrySiS käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CrySiS pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CrySiS on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CrySiS ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-crysis-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta CrySiS ransomware virus