Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Joker_lucker@aol.com.wallet virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Joker_lucker@aol.com.wallet viruksen tavoitteet

Joker_lucker@aol.com.wallet virus on kaikkein uusin Dharma lunnasohjelma variaatio, tunnetaan myös purkamattomana CrySiS uusintana. Tämä virus on ohjelmoitu tarkistamaan järjestelmäkansiot ja tuhoamaan tiedostot niiltä. Tämän tekemiseksi, Joker_lucker@aol.com.wallet lunnasohjelma käyttää tehokasta AES + RSA salausta, joka lukitsee tiedostot uhrien tietokoneella. Tämän prosessin aikana, virus lisää yhden näistä päätteistä salattuihin tiedostoihin:

 • Joker_lucker@aol.com.wallet;
 • Joker_lucker@aol.com.dharma.

Pahin asia on, että .dharma tai .wallet tiedostoja ei voida avata ilman erityistä salauksen poistoavainta, joka luodaan salauksen jälkeen ja lähetetään rikollisten Command & Control palvelimille. Ei ole mitään tapaa saada tätä avainta ilman rikollisten apua, mutta nämä rikolliset eivät anna sitä ilmaiseksi. Siksi tämä virus muuttaa työpöydän taustakuvaksi kuvan, joka kertoo uhria ottamaan yhteyttä rikollisiin osoitteessa Joker_lucker@aol.com (joissain tapauksissa – lavandos@dr.com), saadakseen selville miten hän voi saada avaimen. Ei ole mitään epäilystä mitä rikolliset haluavat uhrien tekevän. Aivan kuten suurin osa lunnasohjelmista, ja kaikki CrySiS versiot, he haluavat uhrien ostavan Bitcoineja sivustojen, kuten LocalBitcoin tai CoinCafe ja siirtävän ne annettuun Bitcoin lompakkoon. Myöhemmin rikolliset määräävät uhreja lähettämään heille toisen sähköpostin, jossa on kaupankäynnin tiedot. Kauppanumeron pitäisi olla todiste lunnaiden maksusta ja sitten rikollisten pitäisi antaa Joker_lucker@aol.com virus salauksen poistaja. Tilanne voi kuitenkin mennä täysin pieleen ja voit menettää tiedostosi sekä rahasi. Ei ole mitään väliä mitä nämä rikolliset sinulle lupaavat, et voit tehdä asialle mitään, ja jos he päättävät jättää sinut huomiotta, niin et saa tiedostojasi koskaan takaisin. Lunnaiden maksaminen ei siis ole riskin arvoista, siksi me emme suosittele sitä. Tämän lisäksi, pidä aina mielessäsi, että voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista, poista siis Joker_lucker@aol.com virus haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego ja kiinnitä varmuuskopio laite tietokoneeseesi.

Joker_lucker@aol.com.wallet ransomware virusJoker_lucker@aol.com.wallet lunnasohjelma virus

Milloin tämä CrySiS versio saastutti järjestelmäsi?

Crysis lunnasohjelmaa levitetään pääasiassa vaarallisten roskapostien avulla. Sinun kannattaa varoa sähköposteja, jotka tulevat tuntemattomilta ihmisiltä ja ei koskaan avata niiden liitteitä tai klikata mitään linkkejä viesteissä. Joskus on vaikeaa tunnistaa verkkourkinta viestejä, koska ne ovat ammattilaisten suunnittelemia ja näyttävät vakuuttavilta. Huijarit koettavat teeskennellä, että he ovat tunnetuista yrityksistä, kuten Amazon, eBay, PayPal tai jokin muu tunnettu yritys. Nämä huijarit voivat teeskennellä toimittavansa lääketestien tuloksia joissa he kertovat, että uhrilla on syöpä. On sanomattakin selvää, että uhrit pelästyvät ja avaavat tekaistun raportin, joka on liitteenä. Tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu, sähköpostin liite ei ole oikea dokumentti, koska se on vaarallinen tiedosto jossa on lunnasohjelma. Tällaisen tiedoston avaaminen johtaa tuhoisiin seuraamuksiin, joten älä luota tuntemattomiin lähettäjiin ja älä tutki linkkejä ja sähköpostin liitteitä joita he sinulle lähettävät!

Nopein tapa poistaa Joker_lucker@aol.com.wallet lunnasohjelma virus

Jos tämä vaarallinen virus on lukinnut tiedostosi, niin et voi tehdä paljoakaan. Tiedostot voidaan palauttaa kokonaan varmuuskopioista, ja jos sinulla ei ole niitä, niin meidän on kerrottava, että niiden palauttaminen muulla tavalla on mahdotonta. Siksi sinun kannattaa poistaa Joker_lucker@aol.com.wallet virus HETI ja suorittaa varmuustoimia, että voit varmistaa tämän olevan viimeinen kerta, kun olet tällaisessa pulassa. Nämä Joker_lucker@aol.com.wallet poisto-ohjeet ohjaavat sinut haittaohjelman poiston läpi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Joker_lucker@aol.com.wallet viruksen Poisto-ohje:

Poista Joker_lucker@aol.com.wallet käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Joker_lucker@aol.com.wallet

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Joker_lucker@aol.com.wallet poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Joker_lucker@aol.com.wallet käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Joker_lucker@aol.com.wallet pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Joker_lucker@aol.com.wallet on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Joker_lucker@aol.com.wallet tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos löysit joker_lucker@aol.com.wallet tiedoston päätteen kaikista tiedostoistasi ja taustakuvasi sanoo, että sinun pitää lähettää sähköposti joker_lucker@aol.com osoitteeseen, niin tietokoneeseesi on hyökätty. Me neuvomme sinua poistamaan viruksen niin pian kuin mahdollista, sitten sinun kannattaa tarkistaa onko sinulla varmuuskopioita. Jos sinulla ei ole, niin nämä ohjeet auttavat sinua palauttamaan tiedostosi.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Joker_lucker@aol.com.wallet salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Käynnistä Data Recovery Pro

Data Recovery Pro on todella kätevä saastuneiden/poistettujen tiedostojen palauttamiseen. Sinun kannattaa käyttää tätä työkalua tämän lunnasohjelman salaamiin tiedostoihin.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Joker_lucker@aol.com.wallet lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions

Jos sinä tai sukulaisesi olette pistäneet Järjestelmän Palautuksen päälle, niin voit palauttaa tiedostosi Windows Previous Copies ominaisuudella. Se on edistynyt ominaisuus, joka voi palauttaa tiedostosi yksi kerrallaan, ei kaikkia kerralla. Useampien tiedostojen palauttamiseksi, sinun pitää käyttää enemmän aikaa.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Joker_lucker@aol.com.wallet ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-joker_luckeraol-com-wallet-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Joker_lucker@aol.com.wallet ransomware virus