Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista ODCODC Ransomware virus (tammi 2017 päivitys) - Bonus: Salauksen Poistoaskeleet

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Kuinka tuhoisa on ODCODC virus?

Kesä voi aika levolle ja leikille, mutta ei hakkereille. Lähiaikoina he julkaisivat ODCODC viruksen, tiedostoja salaavan haittaohjelma. Se käyttää valitettavasti RSA-2048 algoritmiä. Aivan kuten tavalliset lunnasohjelmat, se vaatii rahaa vastineeksi salatuista tiedostoista. Käyttäjät jotka ovat kärsivällisesti odottaneet salauksen poistajaa voivat, lopultakin, innostua sillä IT-asiantuntija BloodDolly löysi vastauksen rukouksiinne. Voit ladata ilmaisen ODCODC Salauksen poistajan. Uhka lataa ainutlaatuisen avaimen Command & Control palvelimelta jokaiselle kovalevylle jonka se salaa. Jos se ei onnistu yhdistämään palvelimeen, niin se valitsee 200 staattisen salausavaimen joukosta. Salauksen poistajan ohjeissa voit tunnistaa kumpaa tapaa, online tai offline, sinun tapauksessa käytettiin. Ennen kuin teet sen, niin sinun pitää poistaa uhka kokonaan jotta tiedostojen salauksen poistaminen ei ole täysin turhaa. Voit poistaa ODCODC viruksen haittaohjelman poistajalla Reimage Reimage Cleaner Intego.

Lunnasohjelma kuuluu virusperheeseen jolla tuntuu olevan ”tuotteita” saman ryhmän hakkereilta. Heidän lunnasohjelmien normaali ominaisuus on, että ne käyttävät tavallista sähköpostia. Esimerkiksi, Shade lunnasohjelma käyttää @india.com. ODCODC lunnasohjelma antaa myös abennaki@india.com osoitteen uhreilleen. Heidän pitäisi ottaa yhteyttä verkkorikollisiin saadakseen tietoa lunnaiden suuruudesta, joka vaaditaan salauksen poiston tiedoista. Tämä rikollisten kommunikointi tapa ei yllättäen auttanut turvallisuusasiantuntijoita selvittämään hakkereiden sijaintia. On sanomattakin selvää, että sinun ei kannata toimia hakkereiden ohjeiden mukaan ja sinun ei kannata suorittaa mitään maksuja. Vaikka maksaisit heille, niin se ei takaa lukittujen tietojen palautusta.

The note of ODCODC virus

Tämän lisäksi, ODCODC haittaohjelma liittää raporttien mukaan päätteen jokaiseen tiedostoon johon se pääsee käsiksi. Esimerkiksi, saastunut tiedosto voi näyttää tältä – C-email-abennaki@india.com-photo2.jpg.odcodc. Voit siis helposti kertoa mitkä tiedostot on salattu. Tämän lisäksi, virus tarjoaa tekstin Englanniksi ja Venäjäksi, vaikka jälkimmäinen on hieman tökkivä. Siksi on selvää, että hakkerit eivät ole Venäläisiä. Jotkut epäilevät heidän olevan Ukrainalaisia. Kaiken kaikkiaan, kun virus onnistuu pääsee tunkeutumaan tietokoneelle, niin se pudottaa sinne readthis.txt tiedoston. Kun puhutaan lunnaiden summasta, niin koko voi vaihdella hakkereiden mieltymyksistä riippuen. Vaikka salatut tiedostosi olisivat todella tärkeitä, niin sinun pitää ymmärtää,että ne voivat olla lopullisesti hukassa, jos sinulla ei ole varmuuskopioita. Tähän liittyen, voit koettaa PhotoRec tai R-studio ohjelmaa mutta ei ole mitään takuita, että ne onnistuvat salauksen poistossa.

.odcodc tiedosto pääte viruksen levitys

Aivan kuten muut samanlaiset virukset, viruksella on tapana levitä roskaposteilla, exploit kiteillä ja petollisilla tiedostonjako sivuilla. Ensimmäisessä tapauksessa voit suojata tietokoneesi lunnasohjelmilta välttämällä sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä. Ole varovainen sillä hakkerit ovat tulleet mestareiksi uskottelemaan uhrit avaamaan saastuneet liitteet naamioiden ne tekaistuiksi laskuiksi, kuljetuksiksi ja kutsuiksi oikeuteen saapumiseksi. Voit pienentää tartunnan riskiä. Jos virus koettaa tulla järjestelmään troijalaisen avulla, niin tarkkaavaisuutesi ei ehkä auta. Tässä tapauksessa on tärkeää asentaa haittaohjelman poistaja, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes, joka tunnistaa haittaohjelman. Tämän lisäksi, ohjelma voi myös auttaa sinua ODCODC poistossa. Sitten on aika siirtyä viimeiseen osioon.

Poista ODCODC kokonaan PC:ltä

Lunnasohjelman poistamiseen paras tapa on automaattinen poisto. Haittaohjelman poistaja poistaa lunnasohjelman muutamassa minuutissa. Se takaa, että kaikki tiedostot jotka liittyvät ODCODC virukseen, poistetaan lopullisesti. Tämän lisäksi, turvallisuusohjelma tarjoaa suojan järjestelmällesi. Kuten me aikaisemmin mainitsimme, se voi kätevä estämään haittaohjelmia ja troijalaisia. Kun ohjelma on tehnyt ODCODC poiston, niin mieti vaihtoehtoja millä voit palauttaa henkilökohtaiset tiedostosi. Pidä ne tallessa useassa paikassa, jotta sinulla on useita vaihtoehtoja palauttaa tiedostosi jos jokin lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän tulevaisuudessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ODCODC Ransomware viruksen Poisto-ohje:

Poista ODCODC Ransomware käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto ODCODC Ransomware

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita ODCODC Ransomware poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista ODCODC Ransomware käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen ODCODC Ransomware pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että ODCODC Ransomware on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi ODCODC Ransomware ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-odcodc-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta ODCODC Ransomware virus