Poista Shade virus (päivitetty tammi 2021) - Poisto-opas

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Shade viruksen Poisto-ohje

Mikä on Shade lunnasohjelma?

Tärkeimpiä tietoja Shade lunnasohjelma viruksesta:

Shade virus on lunnasohjelman tyyppinen uhka joka leviää enimmäkseen Saksassa, Ukrainassa ja Venäjällä. Ei kuitenkaan ole mitään takuita ettei se ilmaannu tietokoneelle joka on jossain muualla. Hakkereilla on aina tapana koettaa parantaa uhkiaan, joten ei ole mitään epäilystä, että Shade lunnasohjelma koettaa tunkeutua niin usealle tietokoneelle kuin mahdollista. Kuten olet jo ehkä ymmärtänyt niin tämä ohjelma kuuluu lunnasohjelmiin ja tämä tarkoittaa, että se salaa uhrin henkilökohtaiset tiedot ja alkaa pyytämään lunnaita. Sen kohteena on valokuvat, videot, musiikki sekä tärkeät dokumentit. Jos olet saanut tämän viruksen niin jatka lukemista ja opit kuinka poistaa Shade virus.

Kun lunnasohjelma on salannut tärkeät tiedostosi niin se muuttaa työpöydän taustakuvan ja avaa README.txt tiedoston joka kertoo sinulle salatuista tiedostoista. Tämä lunnasviesti on kirjoitettu kahdella kielellä, Venäjäksi ja Englanniksi. Virus liittää myös erilaisia laajennuksia kaikkiin salattuihin tiedostoihin. Viimeisten tietojen mukaan, se lisää .7h9r, .xtbl, .ytbl and .da_vinci_code laajennuksen kaikkiin tiedostoihin ja näyttää tämän lunnasviestin, joka kertoo että lunnaiden maksu on tärkeää tiedostojen palauttamiseksi:

All the important files on your disks were encrypted.
To decrypt the files you should send the following code:
A4B50EXXC45D44XXX1F9|0
to the e-mail addresses: graceseYoumans1983@gmail.com or drugvokrug727@india.com.
All the attempts of decrypting the information by yourself will result only in irrevocable loss of your data.

Shade käyttää kahta tapaa lunnaiden saamiseksi, sähköpostiosoite ja Tor palvelin. Jälkimmäisessä tapauksessa käyttäjää neuvotaan menemään nimettömään selaimeen ja seuraamaan ohjeita rahojen siirtämiseksi. Vaikka nämä tiedot ovat tärkeitä niin älä maksa rahoja sillä se ei takaa, että Shade lunnasohjelma poistaa salauksen ja auttaa sinua palauttamaan tiedostosi. Voit koettaa ohjelmia, kuten PhotoRec, Recuva tai R-studio tiedostojen palautukseen. Kaiken kaikkiaan, sinun kannattaa aloittaa Shade poisto niin pian kuin mahdollista.

The note of Shade ransomware

Kuinka voin saada tartunnan?

Yleensä hakkerit levittävät Shade lunnasohjelmaa vaarallisten sähköpostien avulla. Niissä on .zip tiedosto jossa on saastunut tiedosto, kuten PAYMENT.vbs, PAYCHECK.vbs, PENALTY.vbs. Kun olet avannut sen niin se päästä lunnasohjelman tietokoneellesi. myöhemmin virus leviää koko kovalevylle ja salaa tiedostosi. Tämän lisäksi, Shade voi päästä tietokoneellesi Troijalaisen avulla, joka tunnetaan myös exploit kittinä. Sitä inhotaan eniten sen kyvystä naamioitua lailliseksi tiedostoksi. Voidaksesi löytää sen, on tärkeää asentaa maineikas haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego joka löytää haittaohjelmat.

Shade poisto-ohjeet

Jos olet juuri löytänyt .7h9r, .xtbl, .ytbl tai .da_vinci_code laajennukset tärkeissä tiedostoissasi niin se tarkoittaa, että tietokoneessasi on Shade lunnasohjelma. Kuten olet jo varmasti ymmärtäny niin tämä on vaarallinen virus joka luotiin yhteen tarkoitukseen, saada uhrit maksamaan lunnaita. Ole hyvä ja ÄLÄ teet tätä!

Ei ole mitään tapaa korjata kaikkea tukematta kaappaajia. Ensimmäiseksi sinun pitää asentaa maineikas haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes, jotta voit poistaa Shade lunnasohjelman lopullisesti. Poistoprosessin jälkeen, sinun kannattaa palauttaa salatut tiedostosi varmuuskopioista tai koeta näitä ohjelmia: PhotoRec, Recuva tai R-studio. Jos haluat estää tiedostojesi menetyksen tulevaisuudessa niin muista varmuuskopioida tiedostosi tai varastoi tärkeät tiedostosi ulkoiselle laitteelle. Laitteet kuten varastosivustot, esim. Google Drive tai OneDrive, eivät ehkä ole turvallisia koska ne ovat yhteydessä PC:hen. Verkossa olevat tiedostot ovat aina alttiimpia kuin ulkoiselle laitteelle tallennetut.

Jos Shade virus on jo estänyt turvallisuusohjelmasi niin katso alla olevat ohjeet jotta saat sen toimimaan uudelleen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Shade viruksen Poisto-ohje

Poista Shade käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Shade

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Shade poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Shade käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Shade pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Shade on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Shade ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä