Poista Redshitline virus (Helpot Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Redshitline viruksen Poisto-ohje

Mikä on Redshitline virus?

Kuinka Redshitline virus toimii?

Redshitline lunnasohjelma on uusi tietokonevirus, joka lankea lunnasohjelmien kategoriaan. Nämä virukset ovat todella suosittuja nykyisin koska verkkorikolliset ovat huomanneet, että uset tietokoneen käyttäjät pelästyvät ajatusta menettää henkilökohtaisia tietojaan. Jos et kuitenkaan tiedä mikä lunnaohjelma on ja kuinka se toimiin niin sinun kannattaa lukea alla olevat tiedot.

Redshitline virus virus toimii kuten mikä tahansa lunnasohjelma. Ollaksemme tarkempia niin se varasti tekniikkansa Locky lunnasohjelmalta. Aivan kuten tämä todella menestyksekäs virus, Redshitline lunnaohjelma saapuu uhrin sähköpostiin naamioituneena Word dokumentiksi. Tämä dokumentti sisältää haitallisen koodin, joka aktivoituu jos Word Makrot ovat päällä. Sitten tämä koodi lataa Redshitline asennustiedoston ja käynnistää sen. Sitten Redshitline haittaohjelma tarkistaa tietokoneen ja salaa uhrin henkilökohtaiset tiedostot, kuten dokumentit, esitykset, musiikin, videot, arkistot, lyhyesti, kaiken. Salauksen jälkeen virus lisää .IDB[random symbols].redshitline@india.com.xtbl päätteen tiedostonimeen. Salaus tehdään RSA-2048 algorytmillä, joka on monimutkainen ja melkein mahdot jäljittää. Tämän seurauksena, uhrin tiedostot ovat käyttökelvottomia ja sitten virus kertoo, että uhri voi ostaa tiedostonsa. Se muuttaa taustakuvan kuvaksi jossa on viesti ja sitten se jättää lunnasviestin (otsikkona: How to decrypt your files.txt) kaikkiin kansioihin jossa on salattuja tiedostoja. Työpöydällä oleva viesti on sama kuin lunnasviestissä. Virus ilmoittaa, että tiedostot on salattu mutta jos uhri haluaa palauttaa tiedostonsa niin hänen pitää lähettää yksi salattu tiedosto tarjottuun sähköpostiin (redshitline@india.com. Jos tämä sähköposti ei toimi niin rikolliset pyytävät lähettämään sähköpostin osoitteeseen redshitline@aol.com.)

Redshitline virus

Tämä lunnasohjelma ei kerro kuinka paljon rahaa se vaatii salauksen poistoavaimesta. Tämä tarkoittaa sitä, että viruksen takana olevat rikolliset suostuvat neuvotteluun tai että he asettavat joka uhrille hinnan erikseen. Ennen kuin päätät maksaa niin sinun tulee tietää muutama asia. Ensimmäiseksi, ei ole mitään takuita, että nämä verkkorikolliset antavat sinulle salauksen poistoavaimen. Siksi voit menettää tiedostosi JA rahasi. Toiseksi sinun pitää muistaa, että rahojen lähettimen verkkorikollisille tukee heitä ja kannustaa heitä jatkamaan rikollisia aktiviteettejaan. Jos et aio maksaa niin sinun kannattaa poistaa Redshitline lunnasohjelma ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka estää lunnasohjelmien pääsy koneelle?

Lunnasohjelmat ovat nykyisin nousussa ja me kuulemme uusista lunnasohjelmista joka viikko. Ole varuillasi koska useita todella vaarallisia viruksia julkaistaan viikottain, kuten Locky, KeRanger, Maktub Locker, Alpha Crypt, sekä useat muut.

 • Yleensä ne lähetetään suoraan uhrin sähköpostiin ja ne ne tulevat liitteinä jotka on naamioitu turvallisiksi tiedostoiksi. Vaikka olet kuinka utelias, avain turvallisuuteen on jättää huomiotta sähköpostit jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. Pidä mielessäsi, että verkkorikolliset usein teeskentelevät olevansa tunnettujen yritysten kumppaneita, älä lankea niiden temppuihin!
 • Lunnasohjelmat voidaan ladata tietokoneelle jos käyttäjä asentaa vahindossa Troijalaisen hevosen jokin aika sitten. Estääksesi tällaiset uhat, on suositeltavaa pitää luotettava haittaohjelman poistaja asennettuna järjestelmään, koska sellaiset tietokonevirukset yleensä pääsevät järjestelmään kaikessa hiljaisuudessa. Ne suorittavat vaarallisia prosesseja taustalla, joten niiden huomaaminen on vaikeaa.
 • Vältä vaarallisia sivustoja. Jotta voit pysyä erossa tunkeilevista ja ärsyttävistä pop-up mainoksista ja julisteista, koska ne yleensä koettavat saada käyttäjät klikkaamaan niitä ja sitten ne uudelleenohjaavat heidät joillekin muille petollisille sivuille. Jos huomaat tällaisia mainoksia kun selaat nettiä niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla haittaohjelman poistajalla.
 • Sen sijaan, että avaisit tiedostot jotka lataat netistä niin tallenna ne järjestelmääsi. Tällä tavalla annat tietokoneesi turvaohjelmalle mahdollisuuden tarkistaa tiedoston luotettavuus.
 • Varmuuskopioi tärkeät tiedostosi ulkoiselle kovalevylle usein. Tämän tekniikan harjoittelu pitää tärkeät tiedostosi turvassa jos jokin lunnasohjelma pääsee tietokoneesi järjestelmään. Pidä ulkoinen kovalevy irroitettuna!

Jos sinulla on How to decrypt your files.txt virus, mutta et ole varmuuskopioinut tiedostojasi niin et voi tehdä paljoakaan. Tietokoneasiantuntijat koettavat kehittää salauksen poistoavainta, se ei kuitenkaan ole vielä onnistunut.

Redshitline poisto!

Kuten me olemme maininneet niin paras tapa poistaa Redshitline virus on antaa ammattilaisten haittaohjelman poistajan tehdä se. Se voi löytää ja poistaa kaikki tämän viruksen komponentit. Tämän tekeminen manuaalisesti on todella vaikeaa. Jos kuitenkin pidät itseäsi tarpeeksi kokeneena poistamaan Redshitline viruksen manuaalisesti niin seuraa alla annettuja ohjeita. Ole hyvä ja lähetä meille kysymys jos sinulla on jotain ongelmia Redshitline haittaohjelman poistamisessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Redshitline viruksen Poisto-ohje

Poista Redshitline käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Redshitline

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Redshitline poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Redshitline käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Redshitline pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Redshitline on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Redshitline ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä