Poista Troldesh virus

Troldesh viruksen Poisto-ohje

Mikä on Troldesh virus?

Mikä on Troldesh virus?

Troldesh virus on vaarallinen lunnasohjelma jota voidaan kutsua myös krypto-lunnasohjelmaksi. Tällaiset lunnasohjelmat eivät toimi kuin useimmat lunnasohjelmat. Sen sijaan että ne lukitsevat tietokoneen väittäen olevansa valtian laitoksen edustajia, ne salaavat uhrin tiedostot ja alkavat kysymään lunnasmaksua jotta saisit salauksen poistoavaimen. Nämä tiedostot salataan täydellisesti joten niiden käyttäminen onnistuu vain salauksen poistoavaimella. Jos sinulla on kuitenkin varmuuskopio kaikista tiedostoistasi (musiikki, kuvat, salatut tiedostot, taide, jne.), et miettisi koskaan tämän maksun surittamista. Tästä syystä me todella suosittelemme miettimään tiedostojesi varmuuskopiointia heti. Saat lisätietoja tässä julkaisussa: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Kun Troldesh ransomware (tai muu krypto-lunnasohjelma, kuten Cryptolocker, CTB Locker or Locker) pääsee järjestelmään niin se tarkistaa mitä tiedostoja siltä löytyy. Kun se on tarkistanut järjestelmän niin se salaa kaikki tarvittavat tiedostot välittömästi ja lisää 'README.txt' tiedoston jonka pitäisi antaa uhrille tarkat ohjeet maksun suorittamiseen ja salauksen poistoavaimen saantiin. Viimeisten tietojen mukaan, Troldesh virus pyytää lunnassummaa $278 – $250 salauksen poistoavaimestaan. Koska vaatimus on Venäjäksi ja Englanniksi niin sen pääkohteita uskotaan olevan Venäjä ja Englannin kieliset maat. Vaikka vaikuttaa siltä, että maksun suorittaminen on helpoin tapa tämän uhan poistamiseen niin sinun ei kannata koskaan tehdä sitä sillä menetät rahasi helposti tyhjän takia. Tällä tavalla tuet myös hakkereita ja heidän tulevia rikoksiaan. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita salatuista tiedostoistasi niin sinun kannattaa kokeilla näitä ohjelmia: R-Studio, Photorec. Sinun kannattaa kuitenkin tarkistaa järjestelmäsi kahdesti Troldesh viruksen varalta ja poistaa haitalliset tiedostot ennen kuin yritätät poistaa tiedostojen salauksen koska tämä uhka voi helposti yrittää jatkaa vaarallista toimintaansa.

Troldesh virus

Kuinka Troldesh virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Me olemme kertoneet jo pitkään, että Troldesh lunnasohjelma sekä vastaavat uhat voivat päästä PC:lle helposti roskapostin avulla. Turvallisuusasiantuntijat ovat kertoneet harhaanjohtavista sähköposteista valtion virastoilta, maineikkailta yrityksiltä, jne. Ne ovat aina täynnä saastuneita sähköpostin liitteitä, jos siis uskot sähköpostin olevan tekaistu ja se voi olla yhteydessä hakkereihin, sinun ei kannata koskaan klikata tätä liitettä. Pysy myös erossa epäilyttävistä sivustoista ja älä koskaan klikkaa pop-up mainoksia jotka tarjoavat ilmaisia päivityksiä, uskomattomia hintoja ja vastaavia asioita. Muussa tapauksessa, Troldesh ransomware saa tilaisuuden tunkeutua tietokoneellesi ja lukita kaikki tärkeät tiedostosi. Jos epäilet näiden tiedostojen olevn salattuja ja et pääse niihin käsiksi Troldesh viruksen takia niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita:

Kuinka poistaa Troldesh virus?

Jos näet valtavan mustan varoitusviestin joka kertoo tiedostojesi olevan salattuja lunnasohjelman takia ja että sinun pitää maksaa lunnas sen salauksen poistamiseksi, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa vaaralliset tiedostot. Meidän suosittelemia ohjelmia ovat: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Mac OS X käyttäjille Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Jos haluat saada yhteyden tiedostoihisi niin sinun kannattaa kokeilla varmuuskopioita tai, jos sinulla ei ole niitä, koettaa yhtä näistä palautusohjelmista R-Studio tai Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on valmistaut työkalun salauksen poistoon, joten sinun kannattaa myös kokeilla Kaspesky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa lunnaita sillä tämä ei takaa, että saat salauksen poistoavaimen.

Me todella suosittelemme miettimään tiedostojen, kuten Troldesh estämistä. Voit käyttää tähän edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi immuniteettia ja varmuuskopiointia. Voit käyttää ulkoisia USB-kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut. Lisätietoja varmuuskoioista löydät tästä artikkelista: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä