Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Locker virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Locker virus?

Locker virus (Voidaan myös löytää nimillä v1.7, Locker V2.16, Locker v2.60, Locker v3.5.3, Locker v.3.49 and Locker V5.52) on todella vaarallinen verkkouhka joka toimii juuri niin kuin sen nimi antaa ymmärtää. Kun se on päässyt kohdetietokoneelle, se tarkistaa järjestelmän määrättyjen tiedostojen varalta ja ”lukitsee” ne. Tämän lisäksi, kun koetetaan avata näitä tiedostoja niin se näyttää varoitusviestin joka pyytää maksun suorittamista jotta voit saada salauksen purkamisavaimen. Sellainen tarvitaan yleensä kun koetetaan poistaa lukitus näistä tiedostoista jotta saadaan ne jälleen käyttöön. Locker kuuluu ’lunnasohjelma’ tai ’crypto-lunnasohjelma’ kategoriaan, joka tarkoittaa sen koettavan saada ihmiset maksamaan lunnaista. Se ei itseasiassa ole kovinkaan vaikeaa koska, ennen 0.1 BTC (bitcoin) maksun pyytämistä, Locker lukitsee kaikki nämä suositut tiedostot:

3fr, .accdb, .ai, .arw, .bay, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng, .doc, .docm, .docx, .dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .kdc, .mdb, .mdf, .mef, .mrw, .nef, .nrw, .odb, .odm, .odp, .ods, .odt, .orf, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pef, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .r3d, .raf, .raw, .rtf, .rw2, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .wps, .xlk, .xls, .xlsb, .xlsm, .xlsx

Kuten voit huomata niin tämä uhka voi helposti lukita kaikki kuvasi, musiikkisi, taiteesi sekä muut documentit. Voidaksesi saada tiedostot takaisin käyttöösi niin sinun pitaa maksaa vaadittu summa 72 tunnin kuluessa. Jos lunnasta ei makseta niin Locker lunnasohjelma korottaa sen summaan 1.0 BTC.

Mitä tälle ongelmalle voidaan tehdä? Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa Locker virus järjestelmästä ennen kuin se salaa enemmän tiedostoja. Sinun kannattaa myös etsiä kopioita lukituista tiedostoista. Jos et tiedä miten voit tehdä varmuuskopioita tärkeistä tiedostoistasi niin lue tämä artikkeli: Why do I need backup and what options do I have for that? Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin voit koettaa näitä ohjelmia: R-Studio, Photorec. Jos nämä ohjelmat eivät toimi sinulle niin tiedostosi ovat valitettavasti tuomittu..

Locker viruksen poistoon me suosittelemme Reimage ohjelmaa, joka on näyttänyt loistavia tuloksia tämän lunnasohjelman kanssa

Locker virus

Kuinka Locker virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä löytyy useita samanlaisia lunnasohjelmia, mukaanlukien kuuluisat Cryptolocker, CTB locker, Cryptobot, Cryptographic Locker sekä vastaavat. Ne kaikki luottavat samanlaisiin levitystekniikoihin joita monet virukset käyttävät, kuten vaaralliset haittaohjeman poistajat, troijalaiset ja muut uhat. Jos haluat välttää niitä niin tärkein asia joka sinun pitää muistaa, että niitä promotoidaan aktiivisesti roskapostin avulla. Roskapostit ovat ei-toivottuja sähköposteja jotka ovat täynnä joko saastuneita liitteitä tai vaarallisia linkkejä. Kun ne koettavat huijata ihmiset klikkaamaan näitä linkkejä tai lataamaan näitä hatallisia liitteitä tietokneilleen, ne raportoivat viekkaista asioista, kuten puuttuvista maksuista, valtion viraston varoituksista ja vastaavista kesityistä asioista joita ihmise yleensä pelkäävät. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tällisiin viesteihin ja tarkista aina viestin lähettäjä ja viestin runko Jos se on täynnä kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä niin on hyvin todennäköistä, että se on tekaistu. Tämän lisäksi, Locker virus voi päästä PC:lle kun olet klikannut harhaanjohtavaa pop-up mainosta joka voi yllättää sinut nettiselaamisesi aikana. Ole hyvä ja pysy erossa kaikista mainoksista jotka raportoivat puuttuvista päivityksistä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player sekä vastaavat.

Kuinka poistaa Locker virus?

Jos olet yksi Locker lunnasohjelman uhreista niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa se tietokoneeltasi. Meidän suosittelemia ohjelmia ovat: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Jos haluat päästä käsiksi lukittuihin tiedostoihin niin sinun kannattaa käyttää varmuuskopioita, jos sinulla ei ole niitä niin kekeile näitä palautustyökaluja R-Studio ja Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on valmistanut työkalun salauksen poistoon, joten kokeile myös Kaspesky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sakkoa sillä ei ole mitään takeita, että saisit vaadittavan avaimen tiedostojesi salauksen poistamiseen.

Me suosittelemme välttään tartuntoja kuten Locker. Boit käyttää siihne edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi turvallisuutta ja varmuuskopioita. Sinun kannattaa käyttää tähän ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut ratkaisut. Lisätietoja varmuuskopioista saat tästä artikkelista: Why do I need backup and what options do I have for that?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Locker virus kuvankaappaus
Locker virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-locker-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä