Poista Locker virus

Locker viruksen Poisto-ohje

Mikä on Locker virus?

Mikä on Locker virus?

Locker virus (Voidaan myös löytää nimillä v1.7, Locker V2.16, Locker v2.60, Locker v3.5.3, Locker v.3.49 and Locker V5.52) on todella vaarallinen verkkouhka joka toimii juuri niin kuin sen nimi antaa ymmärtää. Kun se on päässyt kohdetietokoneelle, se tarkistaa järjestelmän määrättyjen tiedostojen varalta ja ”lukitsee” ne. Tämän lisäksi, kun koetetaan avata näitä tiedostoja niin se näyttää varoitusviestin joka pyytää maksun suorittamista jotta voit saada salauksen purkamisavaimen. Sellainen tarvitaan yleensä kun koetetaan poistaa lukitus näistä tiedostoista jotta saadaan ne jälleen käyttöön. Locker kuuluu ’lunnasohjelma’ tai ’crypto-lunnasohjelma’ kategoriaan, joka tarkoittaa sen koettavan saada ihmiset maksamaan lunnaista. Se ei itseasiassa ole kovinkaan vaikeaa koska, ennen 0.1 BTC (bitcoin) maksun pyytämistä, Locker lukitsee kaikki nämä suositut tiedostot:

3fr, .accdb, .ai, .arw, .bay, .cdr, .cer, .cr2, .crt, .crw, .dbf, .dcr, .der, .dng, .doc, .docm, .docx, .dwg, .dxf, .dxg, .eps, .erf, .indd, .jpe, .jpg, .kdc, .mdb, .mdf, .mef, .mrw, .nef, .nrw, .odb, .odm, .odp, .ods, .odt, .orf, .p12, .p7b, .p7c, .pdd, .pef, .pem, .pfx, .ppt, .pptm, .pptx, .psd, .pst, .ptx, .r3d, .raf, .raw, .rtf, .rw2, .rwl, .srf, .srw, .wb2, .wpd, .wps, .xlk, .xls, .xlsb, .xlsm, .xlsx

Kuten voit huomata niin tämä uhka voi helposti lukita kaikki kuvasi, musiikkisi, taiteesi sekä muut documentit. Voidaksesi saada tiedostot takaisin käyttöösi niin sinun pitaa maksaa vaadittu summa 72 tunnin kuluessa. Jos lunnasta ei makseta niin Locker lunnasohjelma korottaa sen summaan 1.0 BTC.

Mitä tälle ongelmalle voidaan tehdä? Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa Locker virus järjestelmästä ennen kuin se salaa enemmän tiedostoja. Sinun kannattaa myös etsiä kopioita lukituista tiedostoista. Jos et tiedä miten voit tehdä varmuuskopioita tärkeistä tiedostoistasi niin lue tämä artikkeli: Why do I need backup and what options do I have for that? Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin voit koettaa näitä ohjelmia: R-Studio, Photorec. Jos nämä ohjelmat eivät toimi sinulle niin tiedostosi ovat valitettavasti tuomittu..

Locker viruksen poistoon me suosittelemme FortectIntego ohjelmaa, joka on näyttänyt loistavia tuloksia tämän lunnasohjelman kanssa

Locker virus

Kuinka Locker virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä löytyy useita samanlaisia lunnasohjelmia, mukaanlukien kuuluisat Cryptolocker, CTB locker, Cryptobot, Cryptographic Locker sekä vastaavat. Ne kaikki luottavat samanlaisiin levitystekniikoihin joita monet virukset käyttävät, kuten vaaralliset haittaohjeman poistajat, troijalaiset ja muut uhat. Jos haluat välttää niitä niin tärkein asia joka sinun pitää muistaa, että niitä promotoidaan aktiivisesti roskapostin avulla. Roskapostit ovat ei-toivottuja sähköposteja jotka ovat täynnä joko saastuneita liitteitä tai vaarallisia linkkejä. Kun ne koettavat huijata ihmiset klikkaamaan näitä linkkejä tai lataamaan näitä hatallisia liitteitä tietokneilleen, ne raportoivat viekkaista asioista, kuten puuttuvista maksuista, valtion viraston varoituksista ja vastaavista kesityistä asioista joita ihmise yleensä pelkäävät. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tällisiin viesteihin ja tarkista aina viestin lähettäjä ja viestin runko Jos se on täynnä kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä niin on hyvin todennäköistä, että se on tekaistu. Tämän lisäksi, Locker virus voi päästä PC:lle kun olet klikannut harhaanjohtavaa pop-up mainosta joka voi yllättää sinut nettiselaamisesi aikana. Ole hyvä ja pysy erossa kaikista mainoksista jotka raportoivat puuttuvista päivityksistä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player sekä vastaavat.

Kuinka poistaa Locker virus?

Jos olet yksi Locker lunnasohjelman uhreista niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa se tietokoneeltasi. Meidän suosittelemia ohjelmia ovat: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Jos haluat päästä käsiksi lukittuihin tiedostoihin niin sinun kannattaa käyttää varmuuskopioita, jos sinulla ei ole niitä niin kekeile näitä palautustyökaluja R-Studio ja Photorec. Tämän lisäksi, Kaspersky Lab on valmistanut työkalun salauksen poistoon, joten kokeile myös Kaspesky Ransomware Decryptor ohjelmaa. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sakkoa sillä ei ole mitään takeita, että saisit vaadittavan avaimen tiedostojesi salauksen poistamiseen.

Me suosittelemme välttään tartuntoja kuten Locker. Boit käyttää siihne edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi turvallisuutta ja varmuuskopioita. Sinun kannattaa käyttää tähän ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut ratkaisut. Lisätietoja varmuuskopioista saat tästä artikkelista: Why do I need backup and what options do I have for that?

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä