Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Salsa virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Etkö puhu englantia? Salsa lunnasohjelma tarjoaa monikieliset lunnasviestit

Salsa ransomware virus

Kun Salsa virus iski käyttäjiin, niin se kiinnitti heti huomiota yhdellä erikoisella ominaisuudella. Vaikka netissä on monta tiedostoja salaavaa uhkaa, jotka antavat lunnasviesti usealla kielellä, niin Salsa lunnasohjelma tai toisin sanoen Salsa 222 virus hämmästytti nettikansaa jopa 40 kielellä. Lunnasohjelman otsikko ei eroa muista, vaatimukset kerrotaan READ TO UNLOCK FILES.salsa.html tiedostossa.

Lunnasviesti on “Click here to Unlock your files Salsa222” kansiossa. Teknisten tietojen mukaan, se liittyy haittaohjelmaan nimeltä Razy lunnasohjelma, joka tuli markkinoille viime vuonna. Jälkimmäinen uhka ei ole yhden kerran versio. Sen hakkerit ovat kehittäneet sen suureksi virus projektiksi. Vaikka saat tämän haittaohjelman, niin ei ole tarpeen totella sen vaatimuksia. On parempi vaihtoehto poistaa Salsa. Sen tekemiseen sopii ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelma.

Tämä haittaohjelma seuraa useiden viime vuonna ilmestyneiden verkkouhkien tapoja ja se muuttaa taustakuvasi lunnasviestiksi. Samalla tavalla, Salsa koettaa pelottaa käyttäjiään lisää, korvaamalla heidän taustakuvansa mustalla kuvalla, jossa on muutamia sanoja kertomassa, että uhrin tiedostot ovat saastuneet. Se kertoo aikarajan, koska uhrin pitää maksaa 500 dollaria tai 0.465112 bitcoinia.

He antavat myös ohjeet käyttäjille, jos salauksen poisto ei onnistu. Siinä tapauksessa he neuvovat käynnistämään laitteen uudelleen ja lataamaan Salsa Decrypterin kerrotulta palvelimelta. Pidä mielessäsi, että tämän tiedoston asentaminen voi saastuttaa järjestelmää yhä enemmän. Vaikka onnistut palauttamaan halutut dokumentit, niin myöhemmin voit joutua uuden verkkohyökkäyksen kohteeksi.

Se kestää kauaa, kunne käyttäjä huomaa saastuneet tiedostot, sillä ne kaikki on merkitty .salsa222 päätteellä. Toinen tämän viruksen huolestuttava ominaisuus on sen kyky poistaa varjokopiot. Tämä tekijä jättää käyttäjälle vähemmän vaihtoehtoja palautukseen. Sinun ei siitä huolimatta kannata seurata hakkerien antamia neuvoja. Siksi sinun kannattaa keskittyä Salsa222 poistoon.

Salsa ransomware virus

Lunnasohjelman estäminen

Suurin osa lunnasohjelmista leviää roskapostin liitteinä, erityisesti .zip kansioissa. Aikaisemmin, Google julisti sodan JavaScript liitteitä vastaan. Hakkerit ovat kuitenkin löytäneet helpon tavat tämän kiertämiseksi. Petolliset liitteet voidaan liittää tupla .zip kansioihin. Salsa lunnasohjelma on huomattu myös Gen:Variant.Razy.125765, Trojan.DownLoader24.28153, a variant of Win32/Kryptik.FQQS, Gen:Variant.Razy.125765, jne. nimillä.

On myös tärkeää parantaa järjestelmäsi yleisturvallisuutta. Sen tekemiseen sinulla kannattaa olla antivirus ja haittaohjelman poistaja järjestelmässä. Palomuuri on myös kätevä olemassa. Lopuksi, tällainen suoja menee hukkaan, jos selaat roskaposteja varomattomasti ja sallit hämärät selaimen laajennukset.

Salsa ransomware virus

Salsa222 haittaohejlman poisto

Kun etsit vihjeitä miten poistaa Salsa tehokkaasti, niin löydät useita artikkeleita, jotka promotoivat jotain turvallisuusohjelmaa. Yleensä sinun ei kannata leikkiä lunnasohjelman kanssa manuaalisesti, sillä se usein saastuttaa ja muokkaa järjestelmä tiedostojasi. Jos et ole virustutkija, niin manuaalisella poistolla voi olla tuhoisat vaikutukset järjestelmään. Kun olet poistanut Salsa viruksen, niin voit koettaa tiedostojen palautusta. Katso sivun alaosaa, jotkut suositukset voivat toimia sinun tapauksessasi.

 

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Salsa viruksen Poisto-ohje:

Poista Salsa käyttäen Safe Mode with Networking

Etkö voi käynnistää haittaohjelman poistajaa? Saat pääsyn näiden askeleiden avulla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Salsa

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Salsa poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Salsa käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Salsa pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Salsa on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Salsa tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Salsa salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Onko hyödyllistä asentaa Data Recovery Pro?

Tämän ohjelman sanotaan palauttavan vahingoittuneet tiedostot ja kadonneet sähköpostit.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Salsa lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta

Jos järjestelmän Palautus on ollut käytössä, niin voit palauttaa osan tiedostoista seuraamalla alla ehdotettuja linkkejä.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Salsa222 Decrypter

Älä tule houkutelluksi rikollisten suositteleman ohjelman lataamiseen. Palautettuja tiedostoja vastaan voit olla helpompi kohde tuleville lunnasohjelma hyökkäyksille.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Salsa ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-salsa-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Salsa ransomware virus