Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Krypte virus (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Krypte lunnasohjelma on uusi Razy virus

Krypte virus on jälleen yksi lunnasohjelma perheen jäsen jonka me olemme lisänneet uhkien tietokantaamme tänään. Tämä vaarallinen virus vaikuttaa olevan Saksalainen versio Razy lunnasohjelmasta, ja se käyttää AES salausta tehdäkseen uhrien tiedostoista hyödyttömiä. Se salaa ne, muuttaa niiden rakennetta estääkseen uhria pääsemästä käsiksi niiden sisältöön. Krypte virus lisää myös tiedostopäätteen saadakseen salatut tiedostot näkyviksi, se lisää .fear tiedoston päätteen ja sotkee alkuperäisen tiedostonimen. Sitten virus laukaisee Krypte ohjelman, joka antaa selityksen mitä tiedostoille on tehty ja mitä uhrin pitää tehdä nyt. Se tervehtii uhrejaan näillä sanoilla:

Hallo! Ich bin Krypte! Eine Ransomware! Ich habe deine Dokumente, Musik, Bilder und andere Wichtige dateien mit einer AES Verschlüsselung Verschlüsselt. Wenn du deine Daten wiederhaben willst, dann Befolge Bitte diese Anweisungen 🙂

Tietenkin, koska se on lunnasohjelma niin Krypte vaatii lunnaita. Aivan kuten Razy 5.0, se pyytää ostamaan PaySafeCard kortin joka on summaltaan 15-20 Euroa ja antamaan sen koodin joka annetaan lunnasviestin alla olevassa laatikossa. Virus varoittaa, että salauksen poistoavain joka tiedostojen palautukseen vaaditaan tuhotaan jos uhri ei maksa 72 tunnin kuluessa. Virus pyytää, että uhri ei suorita anti-virusta poistamaan Krypte ohjelmaa, koska ”se on ainoa tapa saada tiedostot takaisin”. Krypten poiston pitäisi kuitenkin olla tärkein tehtävä heille joilla on tämä haittaohjelma tietokoneillaan. Poistaaksesi viruksen, me suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa, jos kuitenkin haluat niin voit käyttää myös jotain muuta haittaohjelman poistajaa.
Krypte virus displays ransom note in German language

Levitystavat jotka sallivat tämän viruksen päästä kohde järjestelmään

Krypte viruksen käynnistystiedosto saavuttaa uhrin yleensä sähköpostilla. Rikolliset onnistuvat salaaman tämän tiedoston ja saavat sen näyttämään turvalliselta dokumentilta tai muulta tiedostolta. He liittävät tällaiset tiedostot sähköposteihin ja pyytävät kohteliaasti avaamaan ne. Kikka jota verkkorikolliset käyttävät ovat uskomattoman tehokkaita ja vakuuttavia. Yleensä rikolliset lähettävät sähköposteja joissa on liitteitä jotka on naamioitu laskuiksi, sopimuksiksi, CV:ksi, kuitiksi ja vastaaviksi dokumenteiksi. Vältä sähköposteja jotka saat tuntemattomilta ihmisiltä ja erityisesti niiden mukana tulevia liitteitä. Tällaisten liitteiden avaaminen voi johtaa katastrofiin. Toinen tapa jolla voit vahingossa asentaa saastuneita tiedostoja on selata epäilyttäviä sivustoja ja klikata houkuttelevilta näyttäviä mainoksia jotka sisältävät liian hyviä tarjouksia. Haittaohjelma mainokset on myös yksi päätavoista levittää haitallisia viruksia. Hyökkääjien ei enää tarvitse hakkeroida sivustoja laittaakseen haitalisia skriptejä niille, heidän pitää vain saastuttaa mainosverkostoja. Tällaiset mainokset voivat ilmaantua jopa laillisilla sivuilla ja siinä tapauksessa vain tehokas haittaohjelman poistaja voit pysäyttää vaaralliset komponentit jos ne koettavat päästä uhrien tietokoneille.

Kuinka poistaa Krypte virus järjestelmästä?

Crypto lunnasohjelma virukset asettavat koko tietokoneen järjestelmän vaaraan eikä vain koska ne laittavat käyttäjien tiedostot vaaraan vaan myös siksi, että ne voivat asentaa lisää haittaohjelmia, kuten tiedostoja varastavia Troijalaisia. Siksi turvallisuusasiantuntijat varoittavat käyttäjiä, että he eivät koeta poistaa vaarallisia tiedostoja järjestelmästä manuaalisesti. Krypte viruksen poistoon me suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa. Jos virus ei anna sinun ladata tai käynnistää sitä niin seuraa alla annettuja ohjeita. Kun olet poistanut Krypte viruksen niin käytä varmuuskopioita palauttamaan kadotetut tiedostot, tai lue tiedostojen palautusohjeet jotka ovat alla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Krypte viruksen Poisto-ohje:

Poista Krypte käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Krypte

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Krypte poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Krypte käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Krypte pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Krypte on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Krypte tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Tiedostot on helppo palauttaa varmuuskopioista jos sinulla on ne, jos sinulla ei ole niin me suosittelemme tiedostojen palautusohjeita jotka ovat alla. Vaikka tämän ohjelman pyytämät lunnaat eivät ole suuria niin me uskomme, että rikollisten ei pitäisi varastaa edes yhtä Euroa sinulta. Jokainen rikollisille maksetut lunnaat antavat rikollisille motivaatiota jatkaa vaarallisia aktiviteetteja, älä siis rohkaise heitä!

Jos tiedostosi ovat joutuneet Krypte salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro työkalu

Data Recovery Pro on tehokas työkalu joka voi auttaa sinua palauttamaan salatut tiedostot. Se voi pelastaa erilaisia tietoja ja tallentaa turvalliset versiot valittuihin kansioihin. Ohjeet tämän työkalun käyttöön ovat tässä:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Krypte lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta

Jos sinulla on Järjestelmän Palautus käytössä jokin aika sitten niin nyt voit käyttää sitä. Tämä tapa auttaa sinua palauttamaan joitain yksittäisiä tiedostoja, ei kuitenkaan useita kerrallaan. Sinun pitää löytää tarvitut tiedostot ja suorittaa nämä askeleet palauttamaan ne:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Krypte ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-krypte-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Krypte ransomware virus