Poista OnyonLock virus (Ilmaiset Ohjeet) - Salauksen Poistotavat Mukana

OnyonLock viruksen Poisto-ohje

Mikä on OnyonLock lunnasohjelma virus?

OnyonLock on tiedostoja salaava lunnasohjelma, joka tulee BTCWare haittaohjelma perheestä

OnyonLock virus on lunnasohjelma, joka salaa tiedostot ja lisää .onyon päätteen tiedostonimiin. Viruksen vaihtoehtoinen nimi on ONYON lunnasohjelma, ja se vaikuttaa olevan uusi versio BTCWare viruksesta. Vaarallinen ohjelma yleensä saastuttaa tiedostot, videot, dokumentit ja muut tärkeät tiedostot, sitten se luo lunnasviestin ja tallentaa sen nimellä !#_DECRYPT_#!.inf työpöydälle ja kansioon joissa on salattuja tiedostoja. Lunnasviesti varoittaa uhria, että tiedostot on salattu “PC:n turvallisuusongelman takia,” joka on totta. Tämä ohjelma on kuitenkin laiton, koska se koettaa saastuttaa tietokoneen järjestelmän kiristääkseen ihmisiä. Rikolliset ehdottavat viestin kirjoittamista decrypter@onyon.su tai tk.btcw@protonmail.ch osoitteeseen ja keskustelemaan lisätoimista lunnasohjelman kehittäjien kanssa. Tällä hetkellä lunnassumma ei ole tiedossa, ja on luultavaa että he haluavat neuvotella tästä asiasta. Lunnasviesti antaa myös yhden ehdon – uhrilla on kolme päivää kirjoittaa hyökkääjille, muuten he poistavat salauksen poistoavaimen palvelimiltaan, joka tekee tiedostojen palauttamisen mahdottomaksi. Hyökkääjät ehdottavat salauksen poistajan testaamista lähettämällä kolme saastunutta tiedostoa, niiden yhteiskoko ei saa ylittää 10Mb. Tämän lunnasohjelman uhreja neuvotaan poistamaan OnyonLock niin pian kuin mahdollista ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Haittaohjelma kannattaa poistaa vain ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

OnyonLock lunnasohjelman viesti

Ensimmäinen sähköpostiosoite linkittää onyon[.]su sivulle, ja kun me päätimme vierailla, niin me saimme selville ettei siellä ole muuta materiaalia kuin valtava GIF kahdesta lapsesta, jotka koettavat näyttää pelottavilta. Tämän kuvan käyttö on luultavasti rikollisten versio vitsistä. Me kuitenkin olemme kohtalaisen varmoja, että se ei vaikuta hauskalta heille, jotka joutuivat lunnasohjelma hyökkäyksen uhriksi. Tämän lisäksi me päätimme tarkistaa, kuka on rekisteröinyt tämän sivun ja WhoIs raportti kertoo, että rekisteröity sähköpostiosoite on jonnnilson29[@]gmail.com. Jos joskus saat sähköpostin tästä osoitteesta, älä avaa sitä! Hyökkääjä voidaan löytää pian. Siksi me ehdotamme lisäämään OnyonLock poiston tehtävälistasi kärkeen.

OnyonLock lunnasohjelma virusTutkijat osoittavat GIF kuvaan sivulla, joka on rekisteröity OnyonLock lunnasohjelman kirjoittajille. Lunnasohjelman kirjoittajat ovat luoneet sähköposti osoitteen (decrypter@onyon.su), joka osoittaa kyseiselle sivulla. Uhreja pyydetään kirjoittamaan tähän sähköpostiin saadakseen ohjeet salauksen poistoon .onyon päätteisissä tiedostoissa.

Lunnasohjelman levitystavat selitettynä

Onyon Lock lunnasohjelma leviää raporttien mukaan roskaposteilla, ole siis varovainen sähköposteja avatessa. Muista varmistaa, että tunnet lähettäjän henkilökohtaisesti, älä myöskään kiirehdi klikkaamaan linkkejä tai liitteitä tällaisessa postissa. Me neuvomme sinua välttämään epäilyttäviä tiedoston jakosivuja ja erityisesti tekaistua “Rogers Hi-Speed Internet” ohjelmaa, jota käytetään levittämään BTCWare lunnasohjelmaa. Yleisesti ottaen, sinun ei kannata koskaan ladata ohjelmaa epäilyttävältä sivulta, sinun kannattaa myös lukea muiden käyttäjien arvostelua, jotka ovat ladanneet haluamasi ohjelma. Jopa lailliset ohjelmat voivat sisältää vaarallisia komponentteja, mutta vain jos lataat nämä ohjelmat vaaralliselta tai verkkourkinta sivulta. Kun tiedät haittaohjelman levitystavat, niin se auttaa sinua välttämään näitä vaarallisia ohjelmia, jopa kaikkein tarkkaavaisimmat tietokoneen käyttäjät voivat joutua verkkohyökkäyksen kohteeksi. Siksi me ehdotamme luomaan varmuuskopioita, päivittämään tietokone ohjelmia usein ja tietenkin, asentamaan haittaohjelman poistajan.

Paras tapa poistaa OnyonLock lunnasohjelma

Jos ihmettelet mikä on paras tapa poistaa OnyonLock virus, meillä on vastaus – automaattinen tapa. Siksi me suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen tehokkaalla ohjelmalla, joka voi auttaa sinua poistamaan vakoilu- ja haittaohjelmat. Jopa kaikkein tehokkain turvaohjelma voi joutua vaarallisen ohjelman esteiden pysäyttämäksi, siksi me suosittelemme lukemaan nämä OnyonLock poisto-ohjeet, jotka me olemme valmistelleet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen OnyonLock viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Aloita käynnistämällä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Me olemme valmistelleet nämä ohjeet ja lisänneet kuvat helpottamaan tehtävää.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista OnyonLock käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen OnyonLock pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että OnyonLock on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan OnyonLock tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos olet jo poistanut viruksen, niin kiinnitä laite varmuuskopioilla tietokoneeseen. Tuo tiedostot tietokoneeseen. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin on todella vaikeaa palauttaa saastuneita tiedostoja. Pidä aina mielessäsi, että lunnaiden maksaminen ei takaa tiedostojen palauttamista! Maksamisen miettimisen sijaan, sinun kannattaa kokeilla näitä tiedostojen palautustapoja.

Jos tiedostosi ovat joutuneet OnyonLock salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro työkalu

Sinun todella kannattaa kokeilla Data Recovery Pro työkalua palauttamaan saastuneet tiedostot.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka OnyonLock lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Shadow-Explore PC:si VSS kopioiden varalta

Virukset yleensä poistavat VSS kopiot, kun ne ovat saastuttaneet järjestelmän. Joskus lunnasohjelma ei kuitenkaan saa suoritettua tätä, siksi sinun kannattaa kokeilla ShadowExplorer ohjelmaa ja toivoa, että VSS kopiot ovat siellä ja voit palauttaa tiedostosi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi OnyonLock ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä