Poista OptiBuy mainokset (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

OptiBuy mainosten Poisto-ohje

Mikä on OptiBuy mainokset?

OptiBuy keskittyy Mac käyttäjiin

OptiBuy mainokset

OptiBuy virus on mainosten tukema sovellus, joka yleensä kohdistaa Mac käyttöjärjestelmät . Kun se on asennettu, sitten tämä mainosohjelma seuraa uhrien nettiselaamista, kerää hakusanoja, selaushistoriaa, IP-osoitetta ja vastaavia tietoja.

Myöhemmin mainosohjelma alkaa näyttää ärsyttäviä pop-up mainoksia kaikilla sivuilla joilla vierailet, erityisesti ostosivuilla. Tämä on luultavasti syy miksi tietokoneturvallisuus foorumit ovat täynnä kysymyksiä, miten poistaa Optibuy mainokset.

On todella kiinnostavaa, että käyttäjät ovat todella kiinnostuneita, miten poistaa Optibuy Chrome selaimelta. Tämä voi olla merkki siitä, että tämä selain on erityisen haavoittuva mainosohjelmille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että muiden selainten käyttäjät voisivat rentoutua. Viruksen on myös huomattu saastuttavan muita nettiselaimia. Älä siis luota, että tämä toivomaton vieras ei ilmaantuisi myös sinun tietokoneellesi.

Tämän ärsyttävän mainosohjelman kehittäjät piilottavat yrityksensä nimen, mutta meidän tiimimme on löytänyt useita samanlaisia mainosohjelmia, joita se on julkaissut, kuten HotShoppy, Couponizer, SurfBuyer, sekä muut. Kaikki nämä ilkeät ohjelmat seuraavat käyttäjien tottumuksia luodakseen kerroksen kohdistettuja mainoksia.

Optibuy mainoksia pidetään valitettavasti epäluotettavina, sillä ne voivat helposti ohjata uhrin vaarallisille sivuille, ja niille jotka aiheuttavat uhan käyttäjän yksityisyydelle ja tietokoneen turvallisuudelle. Näiden ongelmien takia me suosittelemme poistamaan OptiBuy ohjelman Mac laitteelta luotettavalla ohjelmalla, kuten Malwarebytes.

OptiBuy virusOptiBuy on mainosohjelma, joka yleensä saastuttaa Mac OS laitteet. Kun se on asennettu, niin tämä ärsyttävä ohjelma näyttää tunkeilevia online mainoksia, yleensä julisteiden muodossa.

Opti Buy Yksityisyyden Suojan analyysi herättää myös asiantuntijoissamme enemmän huolta. Dokumentti väittää, että ohjelma käyttää kolmansien osapuolien mainos- ja markkinointiyrityksiä näyttämään mainoksia, ja että nämä mainokset voivat sisältää evästeitä.

Tämän lisäksi, kehittäjät myöntävät, että heillä “ei ole pääsyä tietoihin, jotka voisivat vahvistaa mainostajien käyttävän evästeitä”, ja että heillä ei ole hallintaa näiden mainosten sisältöön. Tämän kaiken lisäksi, mainosten olemassaolo “ei ole millään tavalla Yrityksen tukemaan” tai mainosmateriaali.

Tällaiset väitteet eivät selvästi anna luotettavaa mainetta tälle mainosten tukemalle ohjelmalle. Vaikuttaa siltä, että se etsii maksu-klikkauksesta tuloja , ja että se ei vaikuta välittävän näyttämiensä mainosten luotettavuudesta. Jos et halua tulla houkutelluksi epäilyttäville tai vaarallisille sivuille klikkaamalla houkuttelevia mainoksia, suorita OptiBuy poisto heti.

On turvallista olettaa, että suurin ohjelmien latausmäärä on Yhdysvalloissa, mutta ohjelma voi levitä myös kaikkialla Euroopan maissa, Saksassa , Ranskassa tai Espanjassa, ja saavuttaa muut maanosat, kuten Aasia sekä Australia.

Tutkinta miksi mainosohjelma ilmaantui tietokoneellesi

Vaikka useat Mac tietokoneen tai PC:n käyttäjä väittävät, että he eivät asentaneet määrättyä mainosohjelma, tämä ei itseasiassa ole totta. Jotta ne voidaan asentaa, näiden ohjelmien pitää saada käyttäjän lupa, mutta nämä petolliset ohjelmat kysyvät sitä hämärällä tavalla.

Ensimmäiseksi meidän on sanottava, että potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten mainosohjelmat tai selaimen kaappaajat leviävät yleensä ilmaisohjelmien, kuten pelien, latausmanagerien tai media soittimien mukana.

Kun asennetaan näitä ohjelmia, niin asennusasetusten lukeminen on välttämätöntä. Yleensä tällaiset ohjelmat promotoivat epäilyttäviä mainosten tukemia ohjelmia voidakseen luoda maksu-klikkauksesta tuloja, joten he lisäävät Perus/Pika asennustapoihin ilmoituksen, joka antaa käyttäjän luvan asentaa nämä liitteet.

Nämä sopimukset voidaan poistaa valitsemalla Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, muista siis valita yksi näistä, ei koskaan Perus/Pika/Suositeltua.

Ehdotukset miten poistaa Optibuy mainokset saastuneelta PC:ltä

Alla olevat ohjeet kertovat kuinka poistaa OptiBuy virus Mac laitteelta. Älä epäröi vaan koeta poistaa tämä ärsyttävä ohjelma itse.

Jos et ymmärrä ohjeita tai jokin meni pieleen — voit aina suorittaa OptiBuy poiston haittaohjelman poistajalla, kuten Malwarebytes. Älä anna tämän ärsyttävän mainosohjelman pysyä tietokoneellasi ja älä lankea sen mainoksiin, koska ne eivät luultavasti ole hyödyllisiä, kun koetetaan säästää rahaa online ostoksissa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen OptiBuy mainosten Poisto-ohje

Poista OptiBuy Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac laitteesi on saastunut kuvatulla mainosohjelmalla, seuraa näitä ohjeita. Sovellukset kansiossa, sinun pitäisi löytää seuraava kansio: OptiBuy. Siirrä se Roskakoriin. Mene sitten /Library/LaunchDaemons/ kansioon ja siirrä tämä tiedosto Roskakoriin: com.OptiBuy.agent.plist.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi OptiBuy tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista OptiBuy mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin OptiBuy pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista OptiBuy Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista tuntemattomat laajennukset Mozilla laajennusten listalta ja resetoi selaimesi muutosten tallentamiseksi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse OptiBuy sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita OptiBuy poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista OptiBuy Google Chrome selaimelta

Poista epäilyttävät laajennukset Chrome selaimelta poiston suorittamiseksi loppuun.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse OptiBuy sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi OptiBuy poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista OptiBuy Safari selaimelta

Poista kaikki Safari Laajennukset, jotka lisättiin ilman sinun tietämystäsi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi OptiBuy tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi OptiBuy poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan OptiBuy rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä