Poista HotShoppy mainokset (Poisto-ohjeet) - joulu 2016 päivitys

HotShoppy mainosten Poisto-ohje

Mikä on HotShoppy mainokset?

Miksi minun pitää olla varovainen HotShoppy mainosten kanssa?

HotShoppy mainokset ovat sponsoroituja ilmoituksia joita, kun törmäävät niihin netissä, ihmiset voivat pitää kiinnostavina. Me emme kuitenkaan suosittele ottamaan näitä mainoksia vakavasti koska niiden luoja on mainosohjelma . Useita tällaisia mainoksia käytetään uudelleenohjaamaan PC käyttäjiä kolmansien osapuolien sivuille, jotka ovat täynnä haittaohjelmia. Meidän on pakko myös lisätä, että näiden tarjousten, alennusmuistutusten ja kohdistettujen mainosten, joita HotShoppy virus näyttää on kohtalaisen suuri, voit siis pitää nettiselaamista vaikeana ne työpöydällä. Lopuksi, aivan kuten tuhannet muut ohjelmat, se voi seurata nettiselaamistasi ja käyttää tietoja näyttämään sinulle houkuttelevia mainoksia. Ei ole väliä vaikka tämä vaikuttaa harmittomalta, pidä mielessäsi että et voi tietää ketkä voivat saada nämä tiedot käsiinsä ja käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa! Paras tapa toimia on poistaa HotShoppy järjestelmästä. Ole varuillasi, sillä se voi tulla Windows ja Mac järjestelmiin. Tämä mainosohjelma sopii Safari ja Google Chrome selaimiin, sen kehittäjät ovat luvanneet myös Windows ja mobiiliversion.

Jos olet intohimoinen online ostaja, niin voit helposti langeta tähän ohjelmaan. Vaikka olet valmis asentamaan tämän mainosohjelman tietokoneellesi, niin voit silti huomata HotShoppy mainokset nettihakujesi aikana. Tämä johtuu siitä, että sitä on aktiivisesti levitetty käyttäen muita ohjelmia valinnaisina komponentteina. Internet on täynnä samanlaisia sovelluksia, jotka ovat tarpeeksi ovelia pääsemään järjestelmään nipussa, esim. BestWeb, EasyShopper, LiveShoppers. Jotkut niistä ovat hyödyllisiä ja jotkut taas eivät. Hyödyn sijaan, ne täyttävät selaimet kaupallisella materiaalilla, jotka asetellaan kohdesivulle käyttäen virtuaalisia kerroksia. Siksi et voi päästä eroon näistä sponsoroiduista ilmoituksista ja ainoa tapa sen tekemiseen on HotShoppy poisto. Sen tekemiseen voit käyttää alla annettuja ohjeita tai FortectIntego ohjelmaa, joka on meidän suosituksemme.

Jos HotShoppy mainokset ovat kiusanneet sinua hetken, niin olet varmasti huomannut, että niillä on tapana peittää tärkeä materiaali. Joissain niissä ei ole edes X painiketta, tai kun niitä klikataan ne uudelleenohjaavat sinut promootionaaliselle sivulle. On helppo päätyä vaaralliselle sivulle kun taistelet HotShoppy uudelleenohjauksen kanssa koska mainosohjelman kehittäjät eivät valvo näitä sivuja. Olet siis vain yhden klikkauksen päässä epäilyttävältä sivulta joka luotiin levittämään haittaohjelmia . Jopa tämän ohjelman Käyttöehdot ilmoittavat, että tämän ohjelman kehittäjät eivät ota vastuuta kolmansien osapuolien sivujen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Siksi sinun pitää huolehtia itsestäsi ja poistaa tämä mainosohjelman tietokoneeltasi.

Levitystavat

Tällä mainosohjelmalla on virallinen sivusto, jolta käyttäjät voivat ladata sovelluksen. Se ei kuitenkaan ole pääasiallinen levitystapa. Yleensä tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma pääsee tietokoneille muiden ohjelmien avulla, joita käyttäjä lataa netistä. Kehittäjät käyttäjät markkinointitapaa nimeltä ”niputus” voidakseen lisätä ohjelmansa valinnaiseksi tavalliseen ohjelmistopakettiin. Käyttäjät, jotka haluavat välttää HotShoppy kaappaajan ja muut PUPit, asentavat ohjelmat valitsemalla ”Edistyneen” tai ”kustomoidun” asennustavan. Tämä asetus auttaa näkemään valinnaisten ohjelmien listan, joita tarjotaan asennettavaksi. Voidaksesi välttää tietokone ongelmia, niin sinun kannattaa poistaa ruksi kaikista ennalta valituista sovelluksista ja jatkaa asennusta vasta sitten. Pidä mielessäsi, että ”Pika” tai ”Perus” asennustapa ei tarjoa tätä ominaisuutta ja asentavat kaikki ohjelmat automaattisesi.

Kuinka poistaa HotShoppy virus?

Jos HotShoppy mainokset vaivaavat sinua, niin sinun ei kannata hukata aikaasi tai koettaa tottua tunkeileviin mainoksiin. Mitä enemmän viivytät mainosohjelman poistoa, sitä suurempi mahdollisuus on, että klikkaat vaarallista mainosta ja törmäät vakavaan verkkouhkaan. Voit helposti poistaa tämän ärsyttävän tietokoneuhan maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Poistaaksesi HotShoppy mainokset tietokoneeltasi, sinun pitää asentaa tai päivittää turvallisuusohjelma ja suoritta järjestelmän täysi tarkistus. Muutaman minuutin jälkeen, mainosohjelma ja sen komponentit ovat poissa lopullisesti. Voit myös poistaa sen manuaalisesti. Artikkelin lopussa löydät manuaaliset HotShoppy poisto-ohjeet.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen HotShoppy mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi HotShoppy mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät HotShoppy mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista HotShoppy Mac OS X järjestelmästä

Hot Shoppy virus voi olla vaikea poistaa manuaalisesti koska sinun pitää löytää ja poistaa mainosohjelma, ohjelma joka toi sen tietokoneellesi ja muut valinnaiset ohjelmat, jotka on voitu asentaa ilman sinun lupaasi. Muista poistaa kaikki mainosohjelman tapaiset komponentit. Jos nämä mainokset ilmaantuvat näytöllesi, niin valitse automaattinen poistotapa.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi HotShoppy tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy HotShoppy mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos HotShoppy mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa HotShoppy mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Tarkista laajennusten lista ja etsi kyseenalaiset merkinnät jotka voivat olla asennettuna Google Chrome selaimelle. Etsi epäilyttävät laajennukset, lisäosat tai työkalupalkit, jotka voivat liittyä HotShoppy virukseen ja poista ne kuten alla kerrotaan.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poistaaksesi HotShoppy mainokset kokonaan, sinun pitää löytää ja poistaa kaikki kyseenalaiset ja epäilyttävät selaimen laajennukset tai työkalupalkit. Mainosohjelma on ehkä asentanut merkintöjä, jotka sinun pitää poistaa heti.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy HotShoppy mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan HotShoppy rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä