Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista HotShoppy mainokset (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Miksi minun pitää olla varovainen HotShoppy mainosten kanssa?

HotShoppy mainokset ovat sponsoroituja ilmoituksia joita, kun törmäävät niihin netissä, ihmiset voivat pitää kiinnostavina. Me emme kuitenkaan suosittele ottamaan näitä mainoksia vakavasti koska niiden luoja on mainosohjelma . Useita tällaisia mainoksia käytetään uudelleenohjaamaan PC käyttäjiä kolmansien osapuolien sivuille, jotka ovat täynnä haittaohjelmia. Meidän on pakko myös lisätä, että näiden tarjousten, alennusmuistutusten ja kohdistettujen mainosten, joita HotShoppy virus näyttää on kohtalaisen suuri, voit siis pitää nettiselaamista vaikeana ne työpöydällä. Lopuksi, aivan kuten tuhannet muut ohjelmat, se voi seurata nettiselaamistasi ja käyttää tietoja näyttämään sinulle houkuttelevia mainoksia. Ei ole väliä vaikka tämä vaikuttaa harmittomalta, pidä mielessäsi että et voi tietää ketkä voivat saada nämä tiedot käsiinsä ja käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa! Paras tapa toimia on poistaa HotShoppy järjestelmästä. Ole varuillasi, sillä se voi tulla Windows ja Mac järjestelmiin. Tämä mainosohjelma sopii Safari ja Google Chrome selaimiin, sen kehittäjät ovat luvanneet myös Windows ja mobiiliversion.

Jos olet intohimoinen online ostaja, niin voit helposti langeta tähän ohjelmaan. Vaikka olet valmis asentamaan tämän mainosohjelman tietokoneellesi, niin voit silti huomata HotShoppy mainokset nettihakujesi aikana. Tämä johtuu siitä, että sitä on aktiivisesti levitetty käyttäen muita ohjelmia valinnaisina komponentteina. Internet on täynnä samanlaisia sovelluksia, jotka ovat tarpeeksi ovelia pääsemään järjestelmään nipussa, esim. BestWeb, EasyShopperLiveShoppers. Jotkut niistä ovat hyödyllisiä ja jotkut taas eivät. Hyödyn sijaan, ne täyttävät selaimet kaupallisella materiaalilla, jotka asetellaan kohdesivulle käyttäen virtuaalisia kerroksia. Siksi et voi päästä eroon näistä sponsoroiduista ilmoituksista ja ainoa tapa sen tekemiseen on HotShoppy poisto. Sen tekemiseen voit käyttää alla annettuja ohjeita tai ReimageIntego ohjelmaa, joka on meidän suosituksemme.

HotShoppy ads offer various discount coupons and special offers

Jos HotShoppy mainokset ovat kiusanneet sinua hetken, niin olet varmasti huomannut, että niillä on tapana peittää tärkeä materiaali. Joissain niissä ei ole edes X painiketta, tai kun niitä klikataan ne uudelleenohjaavat sinut promootionaaliselle sivulle. On helppo päätyä vaaralliselle sivulle kun taistelet HotShoppy uudelleenohjauksen kanssa koska mainosohjelman kehittäjät eivät valvo näitä sivuja. Olet siis vain yhden klikkauksen päässä epäilyttävältä sivulta joka luotiin levittämään haittaohjelmia . Jopa tämän ohjelman Käyttöehdot ilmoittavat, että tämän ohjelman kehittäjät eivät ota vastuuta kolmansien osapuolien sivujen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Siksi sinun pitää huolehtia itsestäsi ja poistaa tämä mainosohjelman tietokoneeltasi. 

Levitystavat

Tällä mainosohjelmalla on virallinen sivusto, jolta käyttäjät voivat ladata sovelluksen. Se ei kuitenkaan ole pääasiallinen levitystapa. Yleensä tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma pääsee tietokoneille muiden ohjelmien avulla, joita käyttäjä lataa netistä. Kehittäjät käyttäjät markkinointitapaa nimeltä ”niputus” voidakseen lisätä ohjelmansa valinnaiseksi tavalliseen ohjelmistopakettiin. Käyttäjät, jotka haluavat välttää HotShoppy kaappaajan ja muut PUPit, asentavat ohjelmat valitsemalla ”Edistyneen” tai ”kustomoidun” asennustavan. Tämä asetus auttaa näkemään valinnaisten ohjelmien listan, joita tarjotaan asennettavaksi. Voidaksesi välttää tietokone ongelmia, niin sinun kannattaa poistaa ruksi kaikista ennalta valituista sovelluksista ja jatkaa asennusta vasta sitten. Pidä mielessäsi, että ”Pika” tai ”Perus” asennustapa ei tarjoa tätä ominaisuutta ja asentavat kaikki ohjelmat automaattisesi.

Kuinka poistaa HotShoppy virus?

Jos HotShoppy mainokset vaivaavat sinua, niin sinun ei kannata hukata aikaasi tai koettaa tottua tunkeileviin mainoksiin. Mitä enemmän viivytät mainosohjelman poistoa, sitä suurempi mahdollisuus on, että klikkaat vaarallista mainosta ja törmäät vakavaan verkkouhkaan. Voit helposti poistaa tämän ärsyttävän tietokoneuhan maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Poistaaksesi HotShoppy mainokset tietokoneeltasi, sinun pitää asentaa tai päivittää turvallisuusohjelma ja suoritta järjestelmän täysi tarkistus. Muutaman minuutin jälkeen, mainosohjelma ja sen komponentit ovat poissa lopullisesti. Voit myös poistaa sen manuaalisesti. Artikkelin lopussa löydät manuaaliset HotShoppy poisto-ohjeet.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen HotShoppy mainosten Poisto-ohje:

Poista HotShoppy Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista HotShoppy sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi HotShoppy tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista HotShoppy Mac OS X järjestelmästä

Hot Shoppy virus voi olla vaikea poistaa manuaalisesti koska sinun pitää löytää ja poistaa mainosohjelma, ohjelma joka toi sen tietokoneellesi ja muut valinnaiset ohjelmat, jotka on voitu asentaa ilman sinun lupaasi. Muista poistaa kaikki mainosohjelman tapaiset komponentit. Jos nämä mainokset ilmaantuvat näytöllesi, niin valitse automaattinen poistotapa.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi HotShoppy tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista HotShoppy Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi HotShoppy sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi HotShoppy poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista HotShoppy mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin HotShoppy pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista HotShoppy Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse HotShoppy sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita HotShoppy poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista HotShoppy Google Chrome selaimelta

Tarkista laajennusten lista ja etsi kyseenalaiset merkinnät jotka voivat olla asennettuna Google Chrome selaimelle. Etsi epäilyttävät laajennukset, lisäosat tai työkalupalkit, jotka voivat liittyä HotShoppy virukseen ja poista ne kuten alla kerrotaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse HotShoppy sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi HotShoppy poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista HotShoppy Safari selaimelta

Poistaaksesi HotShoppy mainokset kokonaan, sinun pitää löytää ja poistaa kaikki kyseenalaiset ja epäilyttävät selaimen laajennukset tai työkalupalkit. Mainosohjelma on ehkä asentanut merkintöjä, jotka sinun pitää poistaa heti.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi HotShoppy tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi HotShoppy poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hotshoppy-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta HotShoppy ads