Vakavuus luokka:  
  (71/100)

Registry Cleaner Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Registry Cleaner Pro on vaarallinen Windows rekisterin puhdistaja. Tätä veijaria promotoidaan pääasiassa Troijalaisten avulla jotka näyttävät väärennettyjä hälytyksiä Windowsin tehtäväpalkista. Tämän lisäksi, Registry CleanerPro:ta mainostetaan useilla haitallisilla verkkosivuilla sekä väärennettyjen online skannereiden avulla. Tämän loisen päätehtävä on huijata sinut ostamaan tämä huijariohjelma.

Kun se on asennettu, Registry Cleaner Pro suorittaa väärennettyjä järjestelmän tarkistuksia ja näyttää useita harhaanjohtavia tartuntoja sekä turvallisuus ongelmia. Kuiten, nitä tartuntoja ei ole tietokoneellasi. Tämä huijariohjelma näyttää väärennettyjä tuloksia pelottaakseen sinut ostamaan RegistryCleaner Pro ohjelman. Tämän lisäksi se voi alentaa tietokoneesi suorituskykyä ja ladata lisää haittaohjelmia.

Sinun tulisi poistaa Registry Cleaner Pro heti kun huomaat sen. Poiston viivyttäminen vain pahentaa tilannetta, joten käytä Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security ohjelmia poistamaan Registry Cleaner Pro tietokoneeltasi HETI.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Registry Cleaner Pro suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Registry Cleaner Pro poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Registry Cleaner Pro kuvankaappaus
Registry Cleaner Pro kuvankaappaus

Registry Cleaner Pro käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun ?�?RegistryCleaner_ProNET?�?

Poista merkinnöistä DLLssät:
EngineAP.dll

Pyyhi tiedostot:
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe
EngineAP.dll

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä