Vakavuus luokka:  
  (71/100)

Poisto Registry Cleaner Pro

| Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Registry Cleaner Pro on vaarallinen Windows rekisterin puhdistaja. Tätä veijaria promotoidaan pääasiassa Troijalaisten avulla jotka näyttävät väärennettyjä hälytyksiä Windowsin tehtäväpalkista. Tämän lisäksi, Registry CleanerPro:ta mainostetaan useilla haitallisilla verkkosivuilla sekä väärennettyjen online skannereiden avulla. Tämän loisen päätehtävä on huijata sinut ostamaan tämä huijariohjelma.

Kun se on asennettu, Registry Cleaner Pro suorittaa väärennettyjä järjestelmän tarkistuksia ja näyttää useita harhaanjohtavia tartuntoja sekä turvallisuus ongelmia. Kuiten, nitä tartuntoja ei ole tietokoneellasi. Tämä huijariohjelma näyttää väärennettyjä tuloksia pelottaakseen sinut ostamaan RegistryCleaner Pro ohjelman. Tämän lisäksi se voi alentaa tietokoneesi suorituskykyä ja ladata lisää haittaohjelmia.

Sinun tulisi poistaa Registry Cleaner Pro heti kun huomaat sen. Poiston viivyttäminen vain pahentaa tilannetta, joten käytä SpyHunter 5Combo Cleaner, ReimageIntego, Malwarebytes ohjelmia poistamaan Registry Cleaner Pro tietokoneeltasi HETI.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Registry Cleaner Pro kuvankaappaus
Registry Cleaner Pro kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Registry Cleaner Pro