Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Sage lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Sage lunnasohjelma tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän

Sage virus muistuttaa meitä Cerber lunnasohjelmasta, joka tarjoaa informatiivisen ja hyvin järjestetyn maksusivun kaikille uhreille. Sage lunnasohjelma on tietokone virus, joka tunkeutuu tietokoneen järjestelmään laittomilla ja petollisilla tavoilla ja salaa tiedostot RSA 4096 julkisella avaimella, lisäämällä .sage tiedoston salauksen jälkeen. Yksityinen avain pidetään rikollisten palvelimilla ja siihen ei ole pääsyä. Virus muuttaa työpöydän taustakuvaksi AVuKmu.bmp kuvan, joka sisältää tietoa lunnasohjelma hyökkäyksestä. Taustapöydän kuva käskee uhria lataamaan Tor Selaimen ja mennä salaiselle maksusivulle. Päästäkseen sivulle, uhrin pitää tietää henkilökohtainen ID, joka !Recovery_AVuKmu.txt and !Recovery_AVuKmu.html tiedostoissa. Maksusivua kutsutaan nimellä Sage User Area ja siinä on viisi osiota – Home, Payment, Test Decryption, Instructions, ja Support sivu.

Kotisivu ilmoittaa uhrille lunnaiden summan (0,73962 BTC, joka on $545) ja näyttää laskurin, joka kehottaa uhria maksamaan. Viruksen mukaan, ainutlaatuinen salauksen poistoavain ”tullaan tuhoamaan” määrätyn ajan kuluttua. Maksusivulla, virus kertoo miten ostaa Bitcoineja. Mikä on kiinnostavaa, huijarit asettavat henkilökohtaisen Bitcoin lompakon jokaiselle uhrille, toisin sanoen, uhrit siirtävät rahaa tuhansiin Bitcoin lompakoihin. Rikolliset antavat myös QR koodin lompakkoon jotta uhrit siirtävät lunnaat oikeaan lompakkoon. Aivan kuten Cerber tai muu edistynyt lunnasohjelma, Sage haittaohjelma tarjoaa yhden tiedoston salauksen poiston ilmaiseksi. Tällä tavalla se antaa uhrille todisteet, että rikolliset voivat poistaa salauksen. Ohje sivulla kerrotaan miten käyttää Sage Salauksen poistajaa ja Tuki sivu antaa uhrille mahdollisuuden kommunikoida haittaohjelman tekijöiden kanssa.
Image of Sage ransomware

Haittaohjelma pudottaa useita tiedostoja järjestelmään ja kokemattomat tietokoneen käyttäjät eivät ehkä löydä niitä kaikkia. Siksi me todella suosittelemme poistamaan ne haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Ennen Sage poistoa, mieti mitä haittaohjelman poistajaa haluat käyttää. Jos sinulla on jo yksi, niin muista päivittää se, kun tietokone on Vikasietotilassa Verkolla. Jos sinulla ei ole haittaohjelman poistajaa, niin poista Sage virus meidän suosittelemalla ohjelmalla tai millä tahansa maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Löydät hyviä ohjelmien arvosteluja Ohjelmat osiolta sivullamme.

Kuinka sain tämän vaarallisen viruksen?

Sage virusta levitetään edistyneillä haittaohjelman levitys tekniikoilla. useimmissa tapauksissa, haittaohjelma voidaan ladata vaarallisilta sivuilta, saastuneilta sivuilta, petollisista sähköpostin liitteistä, haittamainoksista tai exploit kiteistä. Joissain tapauksissa haittaohjelma voidaan asentaa laillisten ohjelmien mukana, mutta vain jos lataat sen epäilyttävältä sivulta. Joskus on helppoa välttää haittaohjelma hyökkäys, mutta useimmissa tapauksissa, vaaralliset ohjelmat leviävät Troijalaisella tekniikalla, joka tarkoittaa niiden olevan piilossa. Ne voivat teeskennellä olevansa laillisia Flash Player tai Java päivityksiä, ilmaisia pelejä, tiedostoja, dokumentteja ja muita tiedostoja, jotka eivät näytä vaarallisilta. Jos avaat tällaisen tiedoston tai ohjelman tajuamatta, että se on saastunut, niin tietokone saastuu nopeasti. Välttääksesi tällaista tilannetta, me todella suosittelemme suojaamaan PC:si haittaohjelman poistajalla.

Kuinka poistaa Sage lunnasohjelma ja palauttaa tiedostosi?

Sage virus pudottaa useita vaarallisia tiedostoja, kuten AVuKmu.bmp, 1.tmp, 1.tmp, hPBic1zL.tmp, VIxkxhFa.lnk, ja muita. Virus määrittää itsensä Aloitus ohjelmaksi käynnistymään kun uhri käynnistää tietokoneen. Poistaaksesi Sage lunnasohjelman, me suosittelemme käynnistämään PC:n Vikasietotilaan Verkolla (ohjeet sen tekemiseen on valmisteltu ja ne odottavat sinua – löydät ne alta!). Ole hyvä ja älä aloita Sage poistoa ennen PC:n uudelleenkäynnistystä, kuten kerroimme sillä muuten virus voi blokata antivirus ohjelmasi. Vaikka tällä hetkellä me emme voi tarjota sinulle 100% tiedoston salauksen poistajaa, joka voidi poistaa .sage päätteisten tiedostojen salauksen, niin ole hyvä ja lue tiedoston palautus vaihtoehdot alla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Sage lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Sage lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Sage lunnasohjelma virus kuvankaappaus
Sage lunnasohjelma virus kuvankaappaus

Manuaalinen Sage viruksen Poisto-ohje:

Poista Sage käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Sage

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Sage poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Sage käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Sage pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Sage on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Sage tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

On valitettavaa, että ainoa tapa palauttaa tiedostosi on varmuuskopiot. Jos sinulla ei ole niitä, niin on todella vaikeaa palauttaa tiedostojasi, ellei jopa mahdotonta. 

Jos tiedostosi ovat joutuneet Sage salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Koeta löytää Windowsin Aikaisemmat Versiot

Jos sinulla on Järjestelmän palautus käytössä, niin voit käyttää tätä tapaa palauttamaan joitain tiedostoja yksi kerrallaan. Seuraa näitä askeleita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Sage ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä