Poista Sage virus (Viruksen Poisto-opas) - Ilmainen Opas

Sage viruksen Poisto-ohje

Mikä on Sage lunnasohjelma virus?

Sage lunnasohjelma tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän

Sage virus muistuttaa meitä Cerber lunnasohjelmasta, joka tarjoaa informatiivisen ja hyvin järjestetyn maksusivun kaikille uhreille. Sage lunnasohjelma on tietokone virus, joka tunkeutuu tietokoneen järjestelmään laittomilla ja petollisilla tavoilla ja salaa tiedostot RSA 4096 julkisella avaimella, lisäämällä .sage tiedoston salauksen jälkeen. Yksityinen avain pidetään rikollisten palvelimilla ja siihen ei ole pääsyä. Virus muuttaa työpöydän taustakuvaksi AVuKmu.bmp kuvan, joka sisältää tietoa lunnasohjelma hyökkäyksestä. Taustapöydän kuva käskee uhria lataamaan Tor Selaimen ja mennä salaiselle maksusivulle. Päästäkseen sivulle, uhrin pitää tietää henkilökohtainen ID, joka !Recovery_AVuKmu.txt and !Recovery_AVuKmu.html tiedostoissa. Maksusivua kutsutaan nimellä Sage User Area ja siinä on viisi osiota – Home, Payment, Test Decryption, Instructions, ja Support sivu.

Kotisivu ilmoittaa uhrille lunnaiden summan (0,73962 BTC, joka on $545) ja näyttää laskurin, joka kehottaa uhria maksamaan. Viruksen mukaan, ainutlaatuinen salauksen poistoavain ”tullaan tuhoamaan” määrätyn ajan kuluttua. Maksusivulla, virus kertoo miten ostaa Bitcoineja. Mikä on kiinnostavaa, huijarit asettavat henkilökohtaisen Bitcoin lompakon jokaiselle uhrille, toisin sanoen, uhrit siirtävät rahaa tuhansiin Bitcoin lompakoihin. Rikolliset antavat myös QR koodin lompakkoon jotta uhrit siirtävät lunnaat oikeaan lompakkoon. Aivan kuten Cerber tai muu edistynyt lunnasohjelma, Sage haittaohjelma tarjoaa yhden tiedoston salauksen poiston ilmaiseksi. Tällä tavalla se antaa uhrille todisteet, että rikolliset voivat poistaa salauksen. Ohje sivulla kerrotaan miten käyttää Sage Salauksen poistajaa ja Tuki sivu antaa uhrille mahdollisuuden kommunikoida haittaohjelman tekijöiden kanssa.
Image of Sage ransomware

Haittaohjelma pudottaa useita tiedostoja järjestelmään ja kokemattomat tietokoneen käyttäjät eivät ehkä löydä niitä kaikkia. Siksi me todella suosittelemme poistamaan ne haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Ennen Sage poistoa, mieti mitä haittaohjelman poistajaa haluat käyttää. Jos sinulla on jo yksi, niin muista päivittää se, kun tietokone on Vikasietotilassa Verkolla. Jos sinulla ei ole haittaohjelman poistajaa, niin poista Sage virus meidän suosittelemalla ohjelmalla tai millä tahansa maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Löydät hyviä ohjelmien arvosteluja Ohjelmat osiolta sivullamme.

Kuinka sain tämän vaarallisen viruksen?

Sage virusta levitetään edistyneillä haittaohjelman levitys tekniikoilla. useimmissa tapauksissa, haittaohjelma voidaan ladata vaarallisilta sivuilta, saastuneilta sivuilta, petollisista sähköpostin liitteistä, haittamainoksista tai exploit kiteistä. Joissain tapauksissa haittaohjelma voidaan asentaa laillisten ohjelmien mukana, mutta vain jos lataat sen epäilyttävältä sivulta. Joskus on helppoa välttää haittaohjelma hyökkäys, mutta useimmissa tapauksissa, vaaralliset ohjelmat leviävät Troijalaisella tekniikalla, joka tarkoittaa niiden olevan piilossa. Ne voivat teeskennellä olevansa laillisia Flash Player tai Java päivityksiä, ilmaisia pelejä, tiedostoja, dokumentteja ja muita tiedostoja, jotka eivät näytä vaarallisilta. Jos avaat tällaisen tiedoston tai ohjelman tajuamatta, että se on saastunut, niin tietokone saastuu nopeasti. Välttääksesi tällaista tilannetta, me todella suosittelemme suojaamaan PC:si haittaohjelman poistajalla.

Kuinka poistaa Sage lunnasohjelma ja palauttaa tiedostosi?

Sage virus pudottaa useita vaarallisia tiedostoja, kuten AVuKmu.bmp, 1.tmp, 1.tmp, hPBic1zL.tmp, VIxkxhFa.lnk, ja muita. Virus määrittää itsensä Aloitus ohjelmaksi käynnistymään kun uhri käynnistää tietokoneen. Poistaaksesi Sage lunnasohjelman, me suosittelemme käynnistämään PC:n Vikasietotilaan Verkolla (ohjeet sen tekemiseen on valmisteltu ja ne odottavat sinua – löydät ne alta!). Ole hyvä ja älä aloita Sage poistoa ennen PC:n uudelleenkäynnistystä, kuten kerroimme sillä muuten virus voi blokata antivirus ohjelmasi. Vaikka tällä hetkellä me emme voi tarjota sinulle 100% tiedoston salauksen poistajaa, joka voidi poistaa .sage päätteisten tiedostojen salauksen, niin ole hyvä ja lue tiedoston palautus vaihtoehdot alla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Sage viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Sage käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Sage pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Sage on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Sage tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

On valitettavaa, että ainoa tapa palauttaa tiedostosi on varmuuskopiot. Jos sinulla ei ole niitä, niin on todella vaikeaa palauttaa tiedostojasi, ellei jopa mahdotonta. 

Jos tiedostosi ovat joutuneet Sage salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Koeta löytää Windowsin Aikaisemmat Versiot

Jos sinulla on Järjestelmän palautus käytössä, niin voit käyttää tätä tapaa palauttamaan joitain tiedostoja yksi kerrallaan. Seuraa näitä askeleita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Sage ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä