Poista Stampado virus (Ilmaiset Ohjeet) - elo 2016 päivitys

Stampado viruksen Poisto-ohje

Mikä on Stampado lunnasohjelma virus?

Kuinka tuhoisa Stampado virus on?

Viimeiset kesäkuukaudet ovat tuoneet useita virtuaaliuhkia, kuten Stampado virus, on yksi niistä. Muihin uhkiin verrattuna, tämä haittaohjelma toimii lunnasohjelman tyylisesti. Tämän viruksen levitys on huomattu darknetissä vain $39 hintaan. On hyvin todennäköistä, että hakkerit eivät kanna vastuuta vaan katoavat rahojen mukana. Joka tapauksessa, tätä uhkaa ei kannata aliarvioida. Se salaa henkilökohtaiset tiedostot suositulla AES-256 algorytmillä, joka on koottu useista matemaattisista koodeista. Tämä lunnasohjelma ei todellakaan ole vaatimaton uhka ja jos se on päässyt tietokoneellesi, toimi nopeasti ja poista Stampado ennen kuin asiat menevät pieleen.

Löytyy aikaisempia esimerkkejä kun hakkerit ovat päättäneet pudottaa liiketoimintansa ja myyneet tuotteensa. Encryptor RaaS ja Tox virukset ovat täydellisiä esimerkkejä. Tämän Stampado haittaohjelman tapauksessa, verkkorikolliset eivät kilpaile pimeillä markkinoilla vaan tarjoavat lunnasohjelmaa naurettavan halvalla. Tämän lisäksi, kun olet maksanut niin vaatimukset loppuvat. Uudet omistajat saavat viruksen lopullisesti. Tämän lisäksi jotkut epäilevät, että hakkerit fanittavat Locky virusta, koska Stampado liittää .locked päätteen salattuihin tiedostoihin. Promotoiduilla sivuilla, virus voidaan ladata exe, bat, dll, scr tai cmd tiedostona. Tällä hetkellä virus antaa teste@email.com osoitteen yhteydenottoa varten.

Tästä lunnasohjelmasta voi tulla hitti virusten joukossa sen ominaisuuksia takia. Koska se käyttää laadukasta algorytmiä niin tiedostojen salauksen poisto on haastavaa ilman yksityistä avainta. Viruksen kehittäjät käyttävät myös psykologista painetta kehottaessaa uhrit maksamaan. Kunnes maksu on suoritettu, satunnaiset salatut tiedostot poistetaan joka 6 tunti. Tämän ominaisuuden takia, uhka on saanut nimen “Russian Roulette (Venäläinen Ruletti).” Rahojen saamiseksi on asetettu kokonaisuudessaan 96 tunnin aikaraja. Kun aika on kulunut umpeen niin salatut tiedostot on menetetty lopullisesti. Joka tapauksessa, tätä virusta ei kannata ottaa kevyesti, älä anna periksi hakkereille lunnaiden maksussa. Ei ole mitään takuuta, että tiedostot palautetaan. Me suosittelemme harkitsemaan Stampado poistoa.

Kuinka tätä virusta levitetään?

Tällä hetkellä lunnasohjelmaa levitetään pääosin darknetissä. Koska sen hinta on todella edullinen niin on vain ajan kysymys kun todella laaja Stampado levityskampanja tullaan laukaisemaan. Löytyy useita teorioita kuinka haittaohjelmaa tullaan levittämään. Tällä hetkellä roskapostit ovat kaikkein suosituin tapa. Pidä mielessäsi, että hakkerit luovat todella houkuttelevia ja manipuloivia strategioita. Älä kiirehdi sähköpostien avaamisessa jotka on lähetetty kuljetusyrityksistä, tullista tai verovirastosta. Niiden liitteet voivat sisältää yhden aikaisemmin mainituista exe tai dll lunnasohjelma tiedostoista..

Toinen teoria ehdottaa, että hakkerit voivat käyttää exploit kittejä, toisin sanoen troijalaisia. Jälkimmäinen tapa on todella vaarallinen koska et voi huomata tällaista haittaohjelmaa ilman kunnollista haittaohjelmaa, kutenReimageIntego. On tärkeää blokata troijalainen ennen kuin se laukaisee Stampadon. Kolmanneksi, muut verkkorikolliset tai lunnasohjelman fanit voivat valita p2p sivustot tai pornosivut. Koska jälkimmäinen on kohtalaisen suosittu määrätyn ryhmän sisällä niin mahdolliset käyttäjät lisääntyvät jatkuvasti.

Voinko poistaa Stampadon ja poistaa salauksen tiedostoista?

Me suosittelemme poistamaan lunnasohjelman haittaohjelman poistajalla. Se ja anti-virus sovellus ovat yhdistelmä jotka takaavat, että lunnasohjelmat eivät pääse koneellesi. Haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes voivat myös poistaa tämän uhan kokonaan. Jos kuitenkin koet ongelmia Stampadon poistossa niin lue ohjeet alta. Kaiken kaikkiaan, käyttäjien pitää pysyä tarkkana kun he selaavat nettiä koska heidän käyttöjärjestelmät joutuvat testiin yhä useamman ja tehokkaamman haittaohjelman toimesta.

Vaikuttaa siltä, että Stampado ei kestänyt kauaa, sillä turvallisuusasiantuntijat ovat jo murtaneet viruksen muurit ja luoneet ilmaisen salauksen poistajan. Tämän seurauksena, uhrien ei tarvitse huolehtia tiedostoistaan ja hukata rahojaan, koska nyt he voivat poistaa salauksen tällä ilmaisella Stampado salauksen poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Stampado viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Stampado käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Stampado pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Stampado on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Stampado ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä