Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Stampado lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Kuinka tuhoisa Stampado virus on?

Viimeiset kesäkuukaudet ovat tuoneet useita virtuaaliuhkia, kuten Stampado virus, on yksi niistä. Muihin uhkiin verrattuna, tämä haittaohjelma toimii lunnasohjelman tyylisesti. Tämän viruksen levitys on huomattu darknetissä vain $39 hintaan. On hyvin todennäköistä, että hakkerit eivät kanna vastuuta vaan katoavat rahojen mukana. Joka tapauksessa, tätä uhkaa ei kannata aliarvioida. Se salaa henkilökohtaiset tiedostot suositulla AES-256 algorytmillä, joka on koottu useista matemaattisista koodeista. Tämä lunnasohjelma ei todellakaan ole vaatimaton uhka ja jos se on päässyt tietokoneellesi, toimi nopeasti ja poista Stampado ennen kuin asiat menevät pieleen.

Löytyy aikaisempia esimerkkejä kun hakkerit ovat päättäneet pudottaa liiketoimintansa ja myyneet tuotteensa. Encryptor RaaS ja Tox virukset ovat täydellisiä esimerkkejä. Tämän Stampado haittaohjelman tapauksessa, verkkorikolliset eivät kilpaile pimeillä markkinoilla vaan tarjoavat lunnasohjelmaa naurettavan halvalla. Tämän lisäksi, kun olet maksanut niin vaatimukset loppuvat. Uudet omistajat saavat viruksen lopullisesti. Tämän lisäksi jotkut epäilevät, että hakkerit fanittavat Locky virusta, koska Stampado liittää .locked päätteen salattuihin tiedostoihin. Promotoiduilla sivuilla, virus voidaan ladata exe, bat, dll, scr tai cmd tiedostona. Tällä hetkellä virus antaa teste@email.com osoitteen yhteydenottoa varten.

The screenshot of Stampado virus

Tästä lunnasohjelmasta voi tulla hitti virusten joukossa sen ominaisuuksia takia. Koska se käyttää laadukasta algorytmiä niin tiedostojen salauksen poisto on haastavaa ilman yksityistä avainta. Viruksen kehittäjät käyttävät myös psykologista painetta kehottaessaa uhrit maksamaan. Kunnes maksu on suoritettu, satunnaiset salatut tiedostot poistetaan joka 6 tunti. Tämän ominaisuuden takia, uhka on saanut nimen “Russian Roulette (Venäläinen Ruletti).” Rahojen saamiseksi on asetettu kokonaisuudessaan 96 tunnin aikaraja. Kun aika on kulunut umpeen niin salatut tiedostot on menetetty lopullisesti. Joka tapauksessa, tätä virusta ei kannata ottaa kevyesti, älä anna periksi hakkereille lunnaiden maksussa. Ei ole mitään takuuta, että tiedostot palautetaan. Me suosittelemme harkitsemaan Stampado poistoa.

Kuinka tätä virusta levitetään?

Tällä hetkellä lunnasohjelmaa levitetään pääosin darknetissä. Koska sen hinta on todella edullinen niin on vain ajan kysymys kun todella laaja Stampado levityskampanja tullaan laukaisemaan. Löytyy useita teorioita kuinka haittaohjelmaa tullaan levittämään. Tällä hetkellä roskapostit ovat kaikkein suosituin tapa. Pidä mielessäsi, että hakkerit luovat todella houkuttelevia ja manipuloivia strategioita. Älä kiirehdi sähköpostien avaamisessa jotka on lähetetty kuljetusyrityksistä, tullista tai verovirastosta. Niiden liitteet voivat sisältää yhden aikaisemmin mainituista exe tai dll lunnasohjelma tiedostoista..

Toinen teoria ehdottaa, että hakkerit voivat käyttää exploit kittejä, toisin sanoen troijalaisia. Jälkimmäinen tapa on todella vaarallinen koska et voi huomata tällaista haittaohjelmaa ilman kunnollista haittaohjelmaa, kutenReimage. On tärkeää blokata troijalainen ennen kuin se laukaisee Stampadon. Kolmanneksi, muut verkkorikolliset tai lunnasohjelman fanit voivat valita p2p sivustot tai pornosivut. Koska jälkimmäinen on kohtalaisen suosittu määrätyn ryhmän sisällä niin mahdolliset käyttäjät lisääntyvät jatkuvasti.

Voinko poistaa Stampadon ja poistaa salauksen tiedostoista?

Me suosittelemme poistamaan lunnasohjelman haittaohjelman poistajalla. Se ja anti-virus sovellus ovat yhdistelmä jotka takaavat, että lunnasohjelmat eivät pääse koneellesi. Haittaohjelman poistaja, kuten Reimage tai Malwarebytes Anti Malware voivat myös poistaa tämän uhan kokonaan. Jos kuitenkin koet ongelmia Stampadon poistossa niin lue ohjeet alta. Kaiken kaikkiaan, käyttäjien pitää pysyä tarkkana kun he selaavat nettiä koska heidän käyttöjärjestelmät joutuvat testiin yhä useamman ja tehokkaamman haittaohjelman toimesta.

Vaikuttaa siltä, että Stampado ei kestänyt kauaa, sillä turvallisuusasiantuntijat ovat jo murtaneet viruksen muurit ja luoneet ilmaisen salauksen poistajan. Tämän seurauksena, uhrien ei tarvitse huolehtia tiedostoistaan ja hukata rahojaan, koska nyt he voivat poistaa salauksen tällä ilmaisella Stampado salauksen poistajalla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Stampado lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Stampado lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Stampado viruksen Poisto-ohje:

Poista Stampado käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Stampado

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Stampado poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Stampado käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Stampado pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Stampado on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Stampado ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-stampado-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä