Vakavuus luokka:  
  (8/100)

Super System Optimizer. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on Super System Optimizer?

Sen kehittäjä on Systuit Inc., Super System Optimizer on järjestelmätyökalu johon ei kannata luottaa. Vaikka se väittää olevansa todella pystyvä optimoimaan tietokoneen todella luotettavasti. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, Super System Optimizer sovellusta voidaan pitää pelotteluohjelmana jonka tapana on pelotella käyttäjiä luulemaan, että heidän tietokoneensa on saastunut useilla turhilla tiedostoilla, rekistereillä, päivittämättömillä sovelluksilla, roskapostilla, jne. voidakseen pakottaa heidät ostamaan lisensoitu versio ongelmien korjaukseen.

Vaikka se voidaankin ladata Internetistä tarkoituksella, useimmiten se pääsee järjestelmään ilman suoraa lupaa. Se on yleensä liitetty muihin freeware ja shareware ohjelmiin ja siksi, jos sitä ei havaita ilmaisohjelman asennuksen yhteydessä, se luikertelee järjestelmään huomaamatta. Kun se on asennettu, se voi näyttää miten se lataa skannerinsa ja aloittaa järjestelmän täyden tarkistuksen. Heti tämän jälkeen se näyttää tulokset, ne sisältävät yleensä pitkän listan tiedostojen nimiä. Vaikka se voi vaikuttaa todella lupaavalta, ’Fix (Korjaa)’ painikkeen klikkaaminen ei auta muuta kuin uudelleenohjaamaan sinut viralliselle verkkosivulle jossa sinulle tarjotaan ohjelman täyttä versiota. Älä lankea tähän temppuun sillä suurin osa ongelmista joita Super System Optimizer löytää ovat tekaistuja. Se voi tämän lisäksi ottaa satunnaisten tiedostojen nimiä PC:si järjestelmästä joiden poistaminen voi johtaa ongelmiin tai muiden ohjelmien vahingoittumiseen. Se voi lisäksi heikentää PC:si suorituskykyä, nopeutta ja jopa asentaa evästeitä tallentaakseen ja levittääkseen tietojasi kolmansille osapuolille. Vaikka Super System Optimizer ei itsessään ole vaarallinen sovellus, sen kehittäjät käyttävät epäreiluja tekniikoita rahan ansaitsemiseksi. Siksi sinun kannattaa poistaa tämä vihulainen välittömästi. Paras tapa sen tekemiseen on järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla.

Super System Optimizer

Kuinka Super System Optimizer voi kaapata tietokoneeni?

Super System Optimizer sovelluksella oli ennen virallinen verkkosivu aktiivisella latauspainikkeella. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä verkkosivu on alhaalla, et siis voi ladata tätä työkalua manuaalisesti. Se leviää silti muiden Freeware ja Shareware ohjelmien ’valinnaisena komponenttina’, kuten Latausmanagerit tai Media soittimet. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että ohjelmat jotka sisältävät niputetun Super System Optimizer viruksen ovat todella tavallisia kolmansien osapuolien lataussivustoilla, kuten Cnet, Softonic, Soft32, Download, jne. Joten aina kun päätät asentaa ilmaisohjelman tietokoneellesi, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, seuraa jokaista asennusvaihetta tarkasti ja poista ruksit jotka sanovat sinun suostuvan Super System Optimizer sovelluksen tai jonkin vastaavan työkalun, kuten A1PCCleaner, Advanced System Protector, Driver Performer tai vastaavien asennukseen. Jos Super System Optimizer on jo aloittanut tekaistut tarkistuksensa niin poista se välittömästi.

Kuinka poistaa Super System Optimizer virus?

Super System Optimizer sovellusta ei kannata pitää. Jos se on jo käynnissä tietokoneellasi, koeta poistaa se seauraavien askeleiden avulla:

  • Klikkaa ’Käynnistä’ ja valitse ’Ohjauspaneeli’.
  • Klikkaa ’Poista Sovellus’ osiossa ’Ohjelmat’.
  • Valitse ’Super System Optimizer’ ja klikkaa ’Poista/Muuta’ vaihtoehtoa.
  • Klikkaa ’Kyllä’ ja ’OK’ tallentaaksesi muutokset.

Me kuitenkin suosittelemme tämän jälkeen tarkistamaan tietokoneen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla voidaksesi olla varma, että se on vapa viruksista ja potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista. Voit käyttää yhtä seuraavista ohjelmista:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Super System Optimizer suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Super System Optimizer poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Super System Optimizer kuvankaappaus
Super System Optimizer kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-super-system-optimizer.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä