Vakavuus luokka:  
  (24/100)

Driver Performer. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Driver Performer on väärennös PC:n optimointi työkalusta, joka lupaa parantaa koneen nopeutta poistamalla mm. turhia prosesseja. Kuitenkaan tämä ohjelma ei auta käyttäjäänsä millään tavoin vaan suorittaa skannauksia ja antaa raportteja olemattomista ongelmista koneella. Usein nämä “ongelmat” ovat tosiaan täysin tekaistuja tai niitä ei voida poistaa, koska ne ovat täysin normaaleja. Älä luota tähän ohjelmaan ja huomaa se, että tämä ohjelma ei välttämättä näy “Lisää/poista ohelmia”- valikossa. Siinnä tapauksessa sinun kannattaa käyttää päivitettyä virusturvaa, kuten SpyHunter.

KUINKA VOIN SAADA Driver Performer:n KONEELLENI?

Driver Performer leviää eri sivustojen kautta ja se täytyy asentaa manuaalisesti. Olemme huomanneet, että sen voi ladata osoitteista driverperforme.com, performersoft.com, softonic.com, cnet.com ja monista muista täysin luotettavistakin lähteistä. Kuitenkin aivan kuten monet muutkin ohjelmat, tämän voit ladata yhdessä muiden ohjelmien kanssa. Estääksesi tämän tulee sinun aina tarkistaa kaikki asennusikkunat ja poistaa ruksi sellaisten ohjelmien kohdalta joita et koneellesi halua. Ladattuasi tämän ohjelman huomaat jatkuvat tarjoukset koneesi tarkistamisesta. Tarkistuksen jälkeen Driver Performer listaa monia erilaisia ongelmia ja tarjoaa korjaamaan ne rahaa vastaan. Pitäisi olla selvää ettei tätä ohjelmaa kannata käyttä eikä missään nimessä maksaa sen lisenssistä. Säästä rahasi ja käytä luotettuja ohjelmistoja!

KUINKA POISTAA Driver Performer?

Jos haluat poistaa Driver Performerin, kannattaa se tehdä “Lisää/Poista ohjelmia”- listasta. Klikkaa “Käynnistä”-> “Ohjauspaneeli”-> “Poista ohjelma” tai “Lisää/Poista ohjelmia” Ja valitse “Poista” kun näet Driver Performerin tai vastaavan ohjelman listassa. Jos et näet sitä siellä, suorita käyttöjärjestelmän täysi tarkistus SpyHunter:lla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Driver Performer suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Driver Performer poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Driver Performer poistamisessa (2013-08-08)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Driver Performer poistamisessa (2013-08-08)
Driver Performer kuvankaappaus
Driver Performer kuvankaappaus

Driver Performer käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
DriverPerformerSetup.exe
driverperformer.exe

Pyyhi tiedostot:
DriverPerformerSetup.exe
driverperformer.exe

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-driver-performer.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä