Poista Web-start.org virus (2016 päivitys)

Web-start.org viruksen Poisto-ohje

Mikä on Web-start.org virus?

Kannattaako sinun käyttää Web-start.org hakukonetta?

Aluksi, Web-start.org virus piilottaa olemassa olonsa ja ainoa merkki, että se voi olla järjestelmässä on uusi kotisivu joka ilmaantuu aloitussivuna joka kerta kun uhri käynnistää selaimensa. Se ei itseasiassa ole muuta kuin selaimen kaappaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että sillä on tapana ottaa käyttäjän tietokone haltuun ja sekoittaa selainten asetuksia ilman käyttäjän lupaa. Tämän lisäksi, ongelmat kuten tunkeilevat mainokset ja uudelleenohjaukset muille sivuille alkavat vaivaamaan sinua nopeasti. Siksi sinun kannattaa poistaa Web-start.org uudelleenohjaus virus nopeasti. Se voi vakoilla nettiselaamistasi ja kerätä huikean määrän henkilökohtaisia tietoja joita voidaan myöhemmin käyttää eri tarkoituksiin. Jos verkkoturvallisuus on sinulle tärkeää niin poista Web-start.org.

Tämä selaimen kaappaaja on Plus verkoston viimeisin tuotos. Viime aikoina me olemme analysoineet toisen vastaavan ohjelman, loadstart.com. Jotkut näiden PUPien ominaisuudet ovat samanlainen URL osoite ja identtiset kotisivut. Kappaaja tarjoaa myös nopean pääsy sivuille, kuten Twitter, Facebook, Gmail sekä Amazon ja Ebay. Voit myös tarkistaa laitteesi tai asentaa Skype lisäosan heti etusivulta. Pidä mielessä, että tällaisilla eduilla voi olla negatiivinen vaikutus ei vain sinun tietokoneelle mutta myös useille järjestelmän sovelluksille. Vaikka PUP promotoi FortectIntego ohjelmaa tarkistus työkaluna niin sinun kannattaa välttää sen käyttämistä tämän kaappaus sivuston kautta. Ne tarjoavat usein tarkistus työkaluja. Niiden luotettavuus voi kuitenkin olla kyseenalainen. Vaikka ehdotettu tuote on tunnettu niin promotoitu version voi olla tuntemattoman valmistajan julkaisema. Tällainen tilanne voi johtaa saastuneeseen ohjelmaan. Sinun kannattaa siis keskittyä PUPin poistoon ja lopettaa sen palveluiden käyttö.

Tämän lisäksi, WebStart kerää tietoa nettiselaamisestasi. Toisin sanoen, se pitää kirjaa vierailluista sivuista ja selauksen taajuudesta. IP-osoite ja maantieteellinen sijainti paljastetaan myös tämän PUPin kehittäjille. Kuitenkin toisin kuin useimmat hakkerit, tämä selaustyökalu saa myös henkilökohtaiset tietosi. Sen seurauksena sinun postilaatikkosi voi täyttyä monista kohdistetuista tarjouksista. Kuten tämän PUPin kehittäjät sanovat, jopa henkilökohtaisia tietojasi voidaan käyttää markkinointiin ja mainostukseen. Harvat käyttäjät nauttivat, että heidän henkilökohtaiset tietonsa leviävät käyttäjille. Tämän lisäksi, Web-start.org uudelleenohjaus voi myös olla todella ärsyttävä. Kun etsit määrättyä sivustoa niin sinut voidaan uudelleenohjata toiselle ostossivulle. Tällainen ominaisuus ei ole yleinen laillisissa selaimissa.

Levitystavat

Yleensä tämä kaappaaja pääse uhrien tietokoneille huomaamatta. Se käyttää hyväkseen tilaisuutta saastuttaa tietokoneet kun käyttäjä kiirehtii asennuksessa. Samanlaiset PUPit yleensä liimautuvat ilmaisohjelmiin. On yleistä, että käyttäjät eivät kiinnitä huomiota prosessiin. Tämän seurauksena käyttäjät ohittavat liitteet jotka voivat piilotella kaappaaja. Jos haluat estää tämän PUPin pääsyn koneelle niin pidä nämä vihjeet mielessä. Ensimmäiseksi, valitse aina ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa. Ne paljastavat valinnaisen sovelluksen jotka ovat ohjelmasi mukana. Poista ruksi ohjelmista joita et halua ja asenna haluttu sovellus. Ole hyvä ja kiinnitä huomiota tähän tosiasiaan, valitsemalla ”Perus” tai ”Pika” asennustavan niin annat automaattisesti luvan ylimääräisten ohjelmien asennukseen. Älä siis valitse näitä vaihtoehtoja!

Web-start.org poisto-ohjeet

Löytyy kaksi tapaa poistaa tämä kaappaaja. Jos haluat säästää aikaa niin sitten automaattinen Web-start.org poisto sopii sinulle. Ennen laitteen tarkistusta anti-virus ohjelmalla, muista päivittää se. Muussa tapauksessa se ei onnistu löytämään kaikkia tiedostoja jotka liittyvät tähän kaappaajaan. Kun puhutaan vaihtoehdoista niin voit poistaa Web-start.org viruksen manuaalisten ohjeiden avulla. Lopuksi sinun pitää muistaa, että voit vaikuttaa tietokoneesi turvallisuuteen valitsemalla ladattavat ohjelmat huolellisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Web-start.org viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Tämä kaappaaja löytyy useimmiten Windows järjestelmistä, meidän tiimimme on saanut selville, että muista kaappaajista eroten tämä ei vain asenna ohjelmia ja lisää epäilyttäviä liitteitä selaimille, se muokkaa myös niiden pikakuvakkeet käynnistämään Web-start.org aloitussivuna. Voidaksesi poistaa sen järjestelmästä, sinun pitää tehdä seuraavaa:

 • Ensimmäiseksi, me haluamme osoittaa että sinun pitää tehdä sama asia kaikille selainten pikakuvakkeille. Esimerkkinä meillä on Google Chrome selain.
 • Jos sinulla on IE, Chrome, Firefox tai muiden selainten kuvakkeita työpöydällä niin mene sinne. Klikkaa oikealla Chrome selaimen kuvaketta ja valitse Properties.
 • Mene sitten Shortcut välilehteen. Täällä, etsi Target kenttä.
 • Poista kaikki mitä on kirjoitettu …application\chrome.exe” jälkeen. Sinun pitäisi nähdä pitkä URL joka alkaa Web-start.org/….
 • Klikkaa Apply ja OK.
 • Seuraa ohjeita alla ja poista epäilyttävät ohjelmat ja selaimen laajennukset kaikilta selaimiltasi.

  Poistaaksesi Web-start.org virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

  1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
  2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
  3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Web-start.org virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
  4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
  5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
  6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

  Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

  1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
  2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
  3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
  4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
  5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
  6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

  Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

  1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
  2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
  3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Poista evästeet ja muut selaintiedot:

  1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
  2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
  3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

  1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
  2. Etsi On startup osio.
  3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

  Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

  1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
  2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
  3. Valitse Details välilehti.
  4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

  1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
  2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
  3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
  4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
  5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

   Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

  Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

  1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
  2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

  1. Paina Menu ja mene Settings.
  2. Valitse Privacy and services.
  3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
  4. Osiossa Time range, valitse All time.
  5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

  1. Paina Menu ja valitse Settings.
  2. Valitse vasemmalta Reset settings.
  3. Valitse Restore settings to their default values.
  4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

  Nollaa Mozilla Firefox

  Poista vaarallinen laajennus:

  1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Add-ons.
  3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Web-start.org virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

  Nollaa kotisivu:

  1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Options.
  3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

  Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

  1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
  2. Mene Privacy & Security osioon.
  3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
  4. Klikkaa Clear Data…
  5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

  Nollaa Mozilla Firefox

  Jos Web-start.org virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

  1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
  2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
  3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
  4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Web-start.org virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

  Nollaa Google Chrome

  Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

  1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
  2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

  Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

  1. Paina Menu ja valitse Settings.
  2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
  3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
  4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

  Vaihda kotisivusi:

  1. Paina menu ja valitse Settings.
  2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
  3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

  Nollaa Google Chrome:

  Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

  1. Paina Menu ja valitse Settings.
  2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
  3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
  4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
  5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

  Nollaa Safari

  Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

  1. Paina Safari > Preferences…
  2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
  3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Web-start.org virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

  Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

  1. Paina Safari > Clear History…
  2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
  3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

  Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

  1. Paina Safari > Preferences…
  2. Mene Advanced välilehteen.
  3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
  4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Web-start.org rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä