Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Web-start.org virus (2016 päivitys)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Kannattaako sinun käyttää Web-start.org hakukonetta?

Aluksi, Web-start.org virus piilottaa olemassa olonsa ja ainoa merkki, että se voi olla järjestelmässä on uusi kotisivu joka ilmaantuu aloitussivuna joka kerta kun uhri käynnistää selaimensa. Se ei itseasiassa ole muuta kuin selaimen kaappaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että sillä on tapana ottaa käyttäjän tietokone haltuun ja sekoittaa selainten asetuksia ilman käyttäjän lupaa. Tämän lisäksi, ongelmat kuten tunkeilevat mainokset ja uudelleenohjaukset muille sivuille alkavat vaivaamaan sinua nopeasti. Siksi sinun kannattaa poistaa Web-start.org uudelleenohjaus virus nopeasti. Se voi vakoilla nettiselaamistasi ja kerätä huikean määrän henkilökohtaisia tietoja joita voidaan myöhemmin käyttää eri tarkoituksiin. Jos verkkoturvallisuus on sinulle tärkeää niin poista Web-start.org.

Tämä selaimen kaappaaja on Plus verkoston viimeisin tuotos. Viime aikoina me olemme analysoineet toisen vastaavan ohjelman, loadstart.com. Jotkut näiden PUPien ominaisuudet ovat samanlainen URL osoite ja identtiset kotisivut. Kappaaja tarjoaa myös nopean pääsy sivuille, kuten Twitter, Facebook, Gmail sekä Amazon ja Ebay. Voit myös tarkistaa laitteesi tai asentaa Skype lisäosan heti etusivulta. Pidä mielessä, että tällaisilla eduilla voi olla negatiivinen vaikutus ei vain sinun tietokoneelle mutta myös useille järjestelmän sovelluksille. Vaikka PUP promotoi ReimageIntego ohjelmaa tarkistus työkaluna niin sinun kannattaa välttää sen käyttämistä tämän kaappaus sivuston kautta. Ne tarjoavat usein tarkistus työkaluja. Niiden luotettavuus voi kuitenkin olla kyseenalainen. Vaikka ehdotettu tuote on tunnettu niin promotoitu version voi olla tuntemattoman valmistajan julkaisema. Tällainen tilanne voi johtaa saastuneeseen ohjelmaan. Sinun kannattaa siis keskittyä PUPin poistoon ja lopettaa sen palveluiden käyttö.

The picture displaying Web-start.org

Tämän lisäksi, WebStart kerää tietoa nettiselaamisestasi. Toisin sanoen, se pitää kirjaa vierailluista sivuista ja selauksen taajuudesta. IP-osoite ja maantieteellinen sijainti paljastetaan myös tämän PUPin kehittäjille. Kuitenkin toisin kuin useimmat hakkerit, tämä selaustyökalu saa myös henkilökohtaiset tietosi. Sen seurauksena sinun postilaatikkosi voi täyttyä monista kohdistetuista tarjouksista. Kuten tämän PUPin kehittäjät sanovat, jopa henkilökohtaisia tietojasi voidaan käyttää markkinointiin ja mainostukseen. Harvat käyttäjät nauttivat, että heidän henkilökohtaiset tietonsa leviävät käyttäjille. Tämän lisäksi, Web-start.org uudelleenohjaus voi myös olla todella ärsyttävä. Kun etsit määrättyä sivustoa niin sinut voidaan uudelleenohjata toiselle ostossivulle. Tällainen ominaisuus ei ole yleinen laillisissa selaimissa.

Levitystavat

Yleensä tämä kaappaaja pääse uhrien tietokoneille huomaamatta. Se käyttää hyväkseen tilaisuutta saastuttaa tietokoneet kun käyttäjä kiirehtii asennuksessa. Samanlaiset PUPit yleensä liimautuvat ilmaisohjelmiin. On yleistä, että käyttäjät eivät kiinnitä huomiota prosessiin. Tämän seurauksena käyttäjät ohittavat liitteet jotka voivat piilotella kaappaaja. Jos haluat estää tämän PUPin pääsyn koneelle niin pidä nämä vihjeet mielessä. Ensimmäiseksi, valitse aina ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa. Ne paljastavat valinnaisen sovelluksen jotka ovat ohjelmasi mukana. Poista ruksi ohjelmista joita et halua ja asenna haluttu sovellus. Ole hyvä ja kiinnitä huomiota tähän tosiasiaan, valitsemalla ”Perus” tai ”Pika” asennustavan niin annat automaattisesti luvan ylimääräisten ohjelmien asennukseen. Älä siis valitse näitä vaihtoehtoja!

Web-start.org poisto-ohjeet

Löytyy kaksi tapaa poistaa tämä kaappaaja. Jos haluat säästää aikaa niin sitten automaattinen Web-start.org poisto sopii sinulle. Ennen laitteen tarkistusta anti-virus ohjelmalla, muista päivittää se. Muussa tapauksessa se ei onnistu löytämään kaikkia tiedostoja jotka liittyvät tähän kaappaajaan. Kun puhutaan vaihtoehdoista niin voit poistaa Web-start.org viruksen manuaalisten ohjeiden avulla. Lopuksi sinun pitää muistaa, että voit vaikuttaa tietokoneesi turvallisuuteen valitsemalla ladattavat ohjelmat huolellisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Web-start.org viruksen Poisto-ohje:

Poista Web-start.org Windows järjestelmistä

Tämä kaappaaja löytyy useimmiten Windows järjestelmistä, meidän tiimimme on saanut selville, että muista kaappaajista eroten tämä ei vain asenna ohjelmia ja lisää epäilyttäviä liitteitä selaimille, se muokkaa myös niiden pikakuvakkeet käynnistämään Web-start.org aloitussivuna. Voidaksesi poistaa sen järjestelmästä, sinun pitää tehdä seuraavaa:

 • Ensimmäiseksi, me haluamme osoittaa että sinun pitää tehdä sama asia kaikille selainten pikakuvakkeille. Esimerkkinä meillä on Google Chrome selain.
 • Jos sinulla on IE, Chrome, Firefox tai muiden selainten kuvakkeita työpöydällä niin mene sinne. Klikkaa oikealla Chrome selaimen kuvaketta ja valitse Properties.
 • Mene sitten Shortcut välilehteen. Täällä, etsi Target kenttä.
 • Poista kaikki mitä on kirjoitettu …application\chrome.exe” jälkeen. Sinun pitäisi nähdä pitkä URL joka alkaa Web-start.org/….
 • Klikkaa Apply ja OK.
 • Seuraa ohjeita alla ja poista epäilyttävät ohjelmat ja selaimen laajennukset kaikilta selaimiltasi.

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista Web-start.org sekä siihen liittyvät ohjelmat
   Täällä, etsi Web-start.org tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
  5. Poista Web-start.org selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
   Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
  6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

  Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

  Poista Web-start.org Internet Explorer (IE) selaimelta

  1. Poista vaaralliset lisäosat
   Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
  2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Web-start.org sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
  3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
   Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
  4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
  5. Resetoi Internet Explorer
   Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
  6. Täällä, valitse Reset.
  7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Web-start.org poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

  Poista Web-start.org virus Microsoft Edge selaimesta

  Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

  1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
  2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
  3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
  4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
  5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
  6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
  7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
  8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

  Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

  Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

  1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
  2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
  3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
  4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
  5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
  6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
   Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
   Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

  Kun nämä askeleet on tehty niin Web-start.org pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

  Poista Web-start.org Mozilla Firefox (FF) selaimelta

  1. Poista vaaralliset laajennukset
   Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
  2. Täällä, valitse Web-start.org sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
  3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
   Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
  4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
  5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
  6. Resetoi Mozilla Firefox
   Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
  7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Web-start.org poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

  Poista Web-start.org Google Chrome selaimelta

  1. Poista haitalliset liitteet
   Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
  2. Täällä, valitse Web-start.org sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
  3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
   Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
  4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
  5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
  6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
  7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
  8. Resetoi Google Chrome
   Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
  9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
  10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Web-start.org poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

  Poista Web-start.org Safari selaimelta

  1. Poista vaaralliset laajennukset
   Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
  2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Web-start.org tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
  3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
   Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
  4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Web-start.org on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
  5. Resetoi Safari
   Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
  6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Web-start.org poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-web-start-org-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Web-start.org virus