Poista Webstarts.biz virus (Parannellut Ohjeet) - tammi 2017 päivitys

Webstarts.biz viruksen Poisto-ohje

Mikä on Webstarts.biz virus?

Pitäisikö minun käyttää Webstarts.biz ohjelmaa?

Webstarts.biz virus on hakutyökalu jonka pitäisi parantaa nettiselaamistassi. Pääsivulla on pikakuvakkeet eri sosiaalisille medioille, kauppasivuille ja sähköposteille. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen ja auttaa sinua pääsemään suosikki sivuillesi yhdellä klikkauksella, se on kuitenkin vain yksi ominaisuus joka täyttää käyttäjän tarpeet. Tämä sivusto ei ole mitään muuta kuin selaimen kaappaaja. Tämä tartunta luotiin tunkeutumaan käyttäjien tietokoneille, kaappaamaan heidän selaimet ja muuttamaan niiden asetukset. Kun tarvittavat muokkaukset on suoritettu, niin käyttäjä ei voi välttää tätä tekaistua hakukonetta. Siitä tulee hänen uusi kotisivu ja ensisijainen hakukone, joka ilmaantuu aina kuin he avaavat uuden selaimen välilevyn. Sitten se alkaa näyttämään sponsoroitua kolmannen osapuolen materiaalia ja uudelleenohjaamaan sinua kyseenalaisille sivuille. Tämän selaimen kaappaajan luoja, Plus Network, on tunnettu toisen selaimen kaappaajan luomisesta, web-start.org. Siksi sinun kannata odottaa mitään hyvää heidän uudelta hakukoneeltaan. Älä epäröi vaan poista Webstarts.biz välittömästi.

Kun olet käyttänyt tätä hakukonetta jonkin aikaa, niin voit huomata että se esittelee erilaisia hakutuloksia kun niitä verrataan laillisiin hakukoneisiin, kuten Google, Yahoo tai Bing. Tulet näkemään satoja linkkejä, jotka ehdottavat vierailemaan mainosten tukemilla sivuilla. Tällaiset ominaisuudet eivät ole yleisiä tavallisissa hakukoneissa, sillä ne tarjoavat objektiivisia ja kaikkein uusimpia hakuja. Muokattujen hakujen lisäksi, voit kohdata ärsyttäviä webstart.biz uudelleenohjauksia kun koetat hakea halutulla sivulla, mutta sinut ohjataan toiselle sivulle. Pidä mielessäsi, että nämä sivustot voivat olla myös saastuneita usealla haittaohjelmalla. Koska kolmannet osapuolet tukevat kaappaajaa, niin sen pitää promotoida niiden materiaalia. Tämän tuloksena, tavallista käyttäjää pommitetaan sen mainoksilla ja uudelleenohjauksilla. Tämä käytös on erityisen ärsyttävää jos haluat päästä määrätylle sivulle. Sinua voi myös vaivata, että kaappaaja on lisännyt työkalupalkkeja ja liitteitä jotka voivat vakoilla sinun nettiselaamistasi tai hidastaa selaamista. Jos verkkoturvallisuutesi on sinulle tärkeää, niin poista Webstarts.biz HETI. Pidä mielessäsi, että FortectIntego ohjelma poistaa tällaisen kaappaajan hetkessä.

Kuinka selaimen kaappaaja leviää?

Oletko kuullut ”niputuksesta”? Tämä strategia on kaikkein suosituin rikollisten parissa. Tämän lisäksi, käyttäjät vahvistavat sen tehokkuuden epäsuorasti. Sen periaate on liittää PUP ilmaisohjelmaan. Kun mietitään käyttäjien huomion puutetta kun he asentavat sovelluksia, käyttöehtojen lukematta jättämisen, niin kaappaaja tekee tietään tietokoneelle. Jos olet kiinnostunut sen estämisestä, niin on hyvä tietää sen levityksestä. Voit löytää sen ”Suositeltujen” asetusten alta. Joten kun valitset asennustavan, niin valitse ”Kustomoitu”. Myöhemmin sinun kannattaa olla tarkkana asennuksen aikana jotta voit löytää kaikki liitteet. Poista ruksi kaikista tarpeettomista. Pidä myös mielessäsi, että tämän kaappaajan kehittäjät voivat piilottaa tuotteensa suositeltuun asennukseen. Pysy tarkkana ja voit välttää webstarts.biz kaappauksen tulevaisuudessa.

Vihjeet Webstarts.biz poistoon

Vaikka tämä kaappaaja ei aiheuta valtavaa tuhoa käyttöjärjestelmässäsi, niin webstart.biz poisto ei kannata viivyttää. Voit tehdä sen nopeasti ja tehokkaasti laukaisemalla turvasovelluksen. Asenna ja päivitä ohjelma ja suorita järjestelmän täysi tarkistus. Muutaman minuutin jälkeen, se löytää selaimen kaappaajan ja poistaa sen järjestelmästä, sekä sen komponentit Tämän lisäksi, tehokas haittaohjelman poistaja tulee suojaamaan PC:tä selaimen kaappaajilta, mainosohjelmilta ja muilta tietokone tartunnoilta tulevaisuudessa. Kun puhutaan vaihtoehdoista, niin voit helposti poistaa webstarst.biz viruksen manuaalisten ohjeiden avulla. Löydät ne alta. Lopuksi, sinun kannattaa suorittaa uusien ohjelmien asennus varovasti jotta voit nähdä ei toivotut työkalut ennen kuin ne ovat PC:llä.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Webstarts.biz viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi selaimen kaappaajan tietokoneelta manuaalisesti, sinun pitää löytää ja poistaa kaikki sovellukset, jotka liittyvät webstarts.biz virukseen. Tarkista sitten kaikki selaimesi ja poista kyseenalaiset ja epäilyttävät merkinnät.

Poistaaksesi Webstarts.biz virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Webstarts.biz virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Webstarts.biz Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Webstarts.biz tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tarkista laajennusten lista ja poista kaikki kyseenalaiset merkinnät, kuten alla olevat ohjeet näyttävät.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Webstarts.biz virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Webstarts.biz virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Webstarts.biz virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Käy läpi laajennusten lista ja poista kaikki kyseenalaiset liitteet, työkalupalkit tai lisäosat, jotka webstarts.biz selaimen kaappaaja on voinut asentaa.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Webstarts.biz virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Webstarts.biz rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä