Babylon Toolbar poisto

Vakavuus luokka: Vakavuus luokka (32/100)

Babylon työkalupakki on nettiselaimen lisäosa joka antaa sinulle mahdollisuuden nopeaan kielenkääntöön ja määritteitä suoraan selaimeesi. Tänä työkalupakki on Babylon Ltd-yhtiön johtama kääntämisohjelma. Babylon työkalupakki ja netti-haku on ohjelmaan kuuluvia yleistoimintoja. Silti tämä työkalupakki voi olla asennettuna ilmaiseksi muillekkin selaimille. Yleisesti työkalupakki tulee pakettina muiden ohjelmien mukana ilmaisjakeluna. Sen voi ladata suoraan Babylonin virallisilta nettisivuilta. Sen mukana tulee paketti CNET:istä ohjelmalatauksien mukana. Silti, on monia muita suosittuja lataussivustoja jotka sisältävät tämän ohjelman listoillaan tavalla tai toisella. Työkalupakki ei tule pakettina malwaresta tai ainakaan emme ole huomanneet sitä vielä.

KUINKA POISTAA SEARCH.BABYLON.COM ETSI-OSIOSTA, JA POISTAA BABYLON TYÖKALUPAKKI?

Babylon työkalupakin etsi-toiminto toimii kaikilla yleisillä nettiselaimilla. Ennen työkalupakin asentamista, käyttäjän pitää hyväksyä lopettavansa muut ohjelmasopimukset ja hyväksyä kaikki muutokset selaimeen asennuksen aikana. Nettiselaimen työkalupakki saattaa muuttaa perus etsi-ohjelmaasi. Silti voit olla kyättöönottamatta tätä ominaisuutta. Työkalupakin pääkomponentit voi poistaa Lisää/Poista ohjelman kautta ohjauspaneelista. Muista kuitenkin että jotkut tämän ohjelman komponentit, yleisimmin lisäystiedostot ja nettiselaimen asetukset eivät välttämättä poistu täydellisesti ja alkuperäis-asetukset eivät välttämättä palaudu samoille sijoille, kuin aikaisemmin. Tällaisessa tapauksessa sinun pitää poistaa lisäystiedostot manuaalisesti. Sen voi tehdä manageriohjelmisto. Mozilla Firefoxissa sen löytyy lisäystiedostoista myöskin, mutta työkalupakin komponentit ovat listattuna lisäysikkunan alla. Sama ohjelmisto toimii Google Chromella ja Operan nettiselaimilla. Älä unohda poistaa tiedostoja manuaalisesti lisäystiedostoista Internet Explorerilla ja Mozilla Firefoxilla. (Program Files ja Program Data).

Monet tietokonekäyttäjät ovat pistäneet merkille, että lisäystiedostoja ei voida poistaa suoraan selaimesta, sillä poistonappi on hyllytetty, mikä meinaa että se on mahdoton poistaa suoraan selaimesta.

On myös hyvä idea tarkistaa kone viruksien varalta virustorjuntaohjelmalla jotka ovat listattuna alla varmistaaksesi että Babylon työkalupakki on täydellisesti poissa ja että siellä ei ole muita ei haluttuja komponentteja jäljellä tietokoneessasi.

Automaattinen Babylon Toolbar siirto:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Babylon Toolbar suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu Babylon Toolbar tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft kanssa
SpyHunter on suositeltu poistotyökalu Babylon Toolbar poistamiseen Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.
Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
yli 40.000.000 latausta!

Vaihtoehtoiset Ohjelmat

STOPzilla
Me olemme testanneen STOPzilla:n tehokkuuden Babylon Toolbar poistamisessa (2012-10-25)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Babylon Toolbar poistamisessa (2012-10-25)
XoftSpy AntiVirus Pro
Me olemme testanneen XoftSpy AntiVirus Pro:n tehokkuuden Babylon Toolbar poistamisessa (2012-10-25)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Me olemme testanneen Defender Pro Ultimate Security Suite:n tehokkuuden Babylon Toolbar poistamisessa (2012-10-25)

Babylon Toolbar kuvankaappaus

Babylon Toolbar kuvankaappaus

Babylon Toolbar käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
BabylonToolbarsrv.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Poista merkinnöistä DLLssät:
BabylonToolbar.dll

Pyyhi tiedostot:
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Pyyhi hakemistot
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Poisto-ohjeet muilla kielilläTykkää meistä Facebookissa
Uutisia
Lehti Maininnat
Kokemuksia