Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset (Poisto-opas) - 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainosten Poisto-ohje

Mikä on "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset?

“$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset jatkavat ihmisten houkuttelua huijaukseen

Esimerkkejä $1000 Walmart Gift Card Winner mainoksista

$1000 Walmart Gift Card Winner virus on jälleen yksi ohjelma, joka koettaa huijata rahaa sinisilmäisiltä ihmisiltä. Asiantuntijat kertovat, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voidaan leimata myös mainosohjelmaksi, koska se näyttää useita tekaistuja tarjouksia online lahjakorttien voittamiseen mainoksissa. Ne eivät kuitenkaan ole aitoja.

Pian viruksen saamisen jälkeen, saastunut Walmart 1000 lahjakortti pop-up mainokset alkavat ilmaantumaan. Näissä ilmoituksissa on kaikkien tuntemat Walmart merkit, kuten sama värimaailma ja logo. Siksi ne on vaikea tunnistaa laillisista.

Todellisuudessa, huijarit käyttävät nimiä, kuten Walmart saadakseen epäileväiset käyttäjät mukaan heidän hämärätoimiinsa. $1000 Walmart lahjakortti huijaus kertoo ihmisille arvontavoitoista ja kehottavat käyttäjiä pelaamaan hämäriä online pelejä tai suorittamaan mielipidekyselyitä palkintojen ”voittamiseksi”.

Tämä on tyypillistä käytöstä mainosohjelmille, jotka on suunniteltu näyttämään näitä pop-uppeja, haluaa käyttäjä nähdä niitä tai ei. Kaikki tämä Walmart 1000 dollar gift card huijauksen mainonta on keskittynyt promotoimaan määrättyä tuotetta tai jopa asentamaan niitä uhrien tietokoneilla.

Jos samanlaiset pop-upit alkavat ilmaantumaan selaimellasi, tämä kertoo, että on aika tarkistaa järjestelmä. Jos et tiedä minne kääntyä ensin, me suosittelemme luottamaan $1000 Walmart Gift Card Winner poiston luotettavalle antivirus ohjelmalle, kuten ReimageIntego.

Siitä huolimatta, kaikki nämä temput tulevat valoon, kun käyttäjä klikkaa $1000 Walmart Gift Card Winner mainosta ja hänet ohjataan heti jollekin saastuneelle sivustolle. Jotkut tietämättömät käyttäjät voivat jatkaa tarjottujen ohjelmien asennusta tai hankkia tarjotut palvelut, vaikka tällainen käytös voi nopeasti johtaa turva-aukkoihin, yksityisyyden loukkaukseen tai jopa rajojen menetykseen.

Siksi sinun kannattaa poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner virus miettimättä kahdesti, heti kun löydät sen mainoksia selaimeltasi. Pidä mielessäsi, että mikään ei tule ilmaiseksi ja tällainen melkein liian hyvää ollakseen totta tarjous on luultavasti huijaus.

Jos et ole koskaan kohdannut mainosohjelmaa ennen ja et tiedä miten poistaa Walmart gift card virusta, niin me suosittelemme alla olevaa poisto-ohjetta. Sieltä löytyy askel-askeleelta poisto-ohjeet, jotka ovat helppokäyttöiset, vaikka sinulla ei ole IT-asiantuntemusta.

$1000 Walmart Gift Card Winner huijauksen kuva"$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset ovat suunniteltu, huijarien toimesta, huijaamaan rahaa luottavaisilta ihmisiltä.

Älypuhelimet voidaan myös saastuttaa mainosten tukemilla ohjelmilla

Vaikka yleensä käyttäjät saavat tällaisia huijaustarjouksia nettiselaamisen aikana tietokoneella, niin me olemme saaneet useita raportteja, että Walmart 1000 gift card popup iPhone laitteella häiriköi myös älypuhelimen käyttäjiä. He varoittavat, että heidän puhelimensa suorituskyky on hidastunut reilusti, kun ärsyttävät huijausviestit alkoivat.

Tämän lisäksi, muut matkapuhelimien käyttöjärjestelmät ovat haavoittuvia myös mainosten tukemille ohjelmilla — Walmart gift card virus Android laitteille on myös olemassa. On valitettavaa, mutta tämä on seurausta sinun vastuuttomasta käytöksestä, kun lataat kolmansien osapulien sovelluksia.

Älypuhelin virukset tunkeutuvat järjestelmään imitoiden syyttömiä sovelluksia. Yleensä niitä tarjotaan epävirallisilla sovelluskaupoilla Taskulamppuina tai muina ohjelmina. Pidä mielessäsi, että saastuttaakseen laitteesi ne tarvitsevat järjestelmänvalvojan oikeudet ja sinä olet niiden antaja.

Älä siis lataa tai asenna epäilyttäviä sovelluksia kolmansien osapuolien sovelluskaupoista. Lue aina online arvostelut ja varmista, että niiden kehittäjä on luotettava. Sinun pitää myös olla tietoinen, että sovellukset, kuten Herätyskello eivät tarvitse järjestelmän valvojan oikeuksia ja tämä on ensimmäinen merkki, että ohjelma voi olla vaarallinen.

Mainosohjelmat voivat päästä järjestelmään viekkaasti ja huomaamatta

Vaikka facebook.com-walmart.com viruksen levitys on täysin laillista, me pidämme sitä täysin epäreiluna tietokoneen käyttäjille. Tällaisten ohjelmien kehittäjät niputtavat ne yhteen ilmaisohjelmien kanssa ja eivät kerro niistä asennuksen/latauksen aikana.

Merkittynä Suositeltuna tai Pika-asennuksena, tämä mainosohjelma latautuu yhdessä jonkin audio tai video soittimen kanssa, jonka olet laitteellesi ladannut. Tämä voidaan kuitenkin pysäyttää, jos valitse Edistyneen asennustavan ohjelman asetuksista.

Ohjelman asennuksen jatkaminen Edistyneellä/Kustomoidulla tavalla antaa sinun peruuttaa epäilyttävien ohjelmien asennuksen tietokoneellesi. Sinun pitää etsiä ja poistaa ennalta merkityt ruksit, jotka sallivat ylimääräisten ohjelmien asennuksen tavallisen ohjelman mukana.

Tapoja poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner ilmoitukset lopullisesti

Vaikka on useita tapoja poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner mainokset, jotkin niistä ovat helpompia kuin toiset. Manuaalinen ja automaattinen poistotapa ovat mahdollisia. Jälkimmäinen vaatii antivirus työkalun latauksen ja järjestelmän täydellisen tarkistuksen suorittamisen.

Sen tekemiseksi voit käyttää yhtä alla mainituista ohjelmista, koska me uskomme, että ne suorittavat työn sinun puolestasi. Kun $1000 Walmart Gift Card Winner on poistettu, voit nauttia täydestä järjestelmän suojauksesta tulevaisuudessa. Älä siis epäröi vaan sijoita turvallisuuteesi.

BedyNet.ru asiantuntijat ilmoittavat, että poisto on monimutkaisempi prosessi. Siksi me ehdotamme, että käytät alla olevia ohjeita, jotka kertovat sen tekemisen askel-askeleelta. On kuitenkin tärkeää seurata niitä tarkasti, jotta et vahingoita järjestelmääsi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainosten Poisto-ohje

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Windows järjestelmistä

”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset voidaan poistaa, poistamalla kaikki epäilyttävät laajennukset Windows järjestelmästä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Mac OS X järjestelmästä

Mac käyttäjien, jotka kärsivät mainosohjelmasta, pitää löytää ja poistaa kaikki siihen liittyvät komponentit.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”$1000 Walmart Gift Card Winner” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”$1000 Walmart Gift Card Winner” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”$1000 Walmart Gift Card Winner” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Google Chrome selaimelta

Voit korjata Chrome selaimen poistamalla kaikki tuntemattomat merkinnät ja resetoimalla selaimesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”$1000 Walmart Gift Card Winner” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”$1000 Walmart Gift Card Winner” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä