Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset (Poisto-opas) - 2017 päivitys

”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainosten Poisto-ohje

Mikä on "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset?

“$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset jatkavat ihmisten houkuttelua huijaukseen

Esimerkkejä $1000 Walmart Gift Card Winner mainoksista

$1000 Walmart Gift Card Winner virus on jälleen yksi ohjelma, joka koettaa huijata rahaa sinisilmäisiltä ihmisiltä. Asiantuntijat kertovat, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voidaan leimata myös mainosohjelmaksi, koska se näyttää useita tekaistuja tarjouksia online lahjakorttien voittamiseen mainoksissa. Ne eivät kuitenkaan ole aitoja.

Pian viruksen saamisen jälkeen, saastunut Walmart 1000 lahjakortti pop-up mainokset alkavat ilmaantumaan. Näissä ilmoituksissa on kaikkien tuntemat Walmart merkit, kuten sama värimaailma ja logo. Siksi ne on vaikea tunnistaa laillisista.

Todellisuudessa, huijarit käyttävät nimiä, kuten Walmart saadakseen epäileväiset käyttäjät mukaan heidän hämärätoimiinsa. $1000 Walmart lahjakortti huijaus kertoo ihmisille arvontavoitoista ja kehottavat käyttäjiä pelaamaan hämäriä online pelejä tai suorittamaan mielipidekyselyitä palkintojen ”voittamiseksi”.

Tämä on tyypillistä käytöstä mainosohjelmille, jotka on suunniteltu näyttämään näitä pop-uppeja, haluaa käyttäjä nähdä niitä tai ei. Kaikki tämä Walmart 1000 dollar gift card huijauksen mainonta on keskittynyt promotoimaan määrättyä tuotetta tai jopa asentamaan niitä uhrien tietokoneilla.

Jos samanlaiset pop-upit alkavat ilmaantumaan selaimellasi, tämä kertoo, että on aika tarkistaa järjestelmä. Jos et tiedä minne kääntyä ensin, me suosittelemme luottamaan $1000 Walmart Gift Card Winner poiston luotettavalle antivirus ohjelmalle, kuten FortectIntego.

Siitä huolimatta, kaikki nämä temput tulevat valoon, kun käyttäjä klikkaa $1000 Walmart Gift Card Winner mainosta ja hänet ohjataan heti jollekin saastuneelle sivustolle. Jotkut tietämättömät käyttäjät voivat jatkaa tarjottujen ohjelmien asennusta tai hankkia tarjotut palvelut, vaikka tällainen käytös voi nopeasti johtaa turva-aukkoihin, yksityisyyden loukkaukseen tai jopa rajojen menetykseen.

Siksi sinun kannattaa poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner virus miettimättä kahdesti, heti kun löydät sen mainoksia selaimeltasi. Pidä mielessäsi, että mikään ei tule ilmaiseksi ja tällainen melkein liian hyvää ollakseen totta tarjous on luultavasti huijaus.

Jos et ole koskaan kohdannut mainosohjelmaa ennen ja et tiedä miten poistaa Walmart gift card virusta, niin me suosittelemme alla olevaa poisto-ohjetta. Sieltä löytyy askel-askeleelta poisto-ohjeet, jotka ovat helppokäyttöiset, vaikka sinulla ei ole IT-asiantuntemusta.

$1000 Walmart Gift Card Winner huijauksen kuva"$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset ovat suunniteltu, huijarien toimesta, huijaamaan rahaa luottavaisilta ihmisiltä.

Älypuhelimet voidaan myös saastuttaa mainosten tukemilla ohjelmilla

Vaikka yleensä käyttäjät saavat tällaisia huijaustarjouksia nettiselaamisen aikana tietokoneella, niin me olemme saaneet useita raportteja, että Walmart 1000 gift card popup iPhone laitteella häiriköi myös älypuhelimen käyttäjiä. He varoittavat, että heidän puhelimensa suorituskyky on hidastunut reilusti, kun ärsyttävät huijausviestit alkoivat.

Tämän lisäksi, muut matkapuhelimien käyttöjärjestelmät ovat haavoittuvia myös mainosten tukemille ohjelmilla — Walmart gift card virus Android laitteille on myös olemassa. On valitettavaa, mutta tämä on seurausta sinun vastuuttomasta käytöksestä, kun lataat kolmansien osapulien sovelluksia.

Älypuhelin virukset tunkeutuvat järjestelmään imitoiden syyttömiä sovelluksia. Yleensä niitä tarjotaan epävirallisilla sovelluskaupoilla Taskulamppuina tai muina ohjelmina. Pidä mielessäsi, että saastuttaakseen laitteesi ne tarvitsevat järjestelmänvalvojan oikeudet ja sinä olet niiden antaja.

Älä siis lataa tai asenna epäilyttäviä sovelluksia kolmansien osapuolien sovelluskaupoista. Lue aina online arvostelut ja varmista, että niiden kehittäjä on luotettava. Sinun pitää myös olla tietoinen, että sovellukset, kuten Herätyskello eivät tarvitse järjestelmän valvojan oikeuksia ja tämä on ensimmäinen merkki, että ohjelma voi olla vaarallinen.

Mainosohjelmat voivat päästä järjestelmään viekkaasti ja huomaamatta

Vaikka facebook.com-walmart.com viruksen levitys on täysin laillista, me pidämme sitä täysin epäreiluna tietokoneen käyttäjille. Tällaisten ohjelmien kehittäjät niputtavat ne yhteen ilmaisohjelmien kanssa ja eivät kerro niistä asennuksen/latauksen aikana.

Merkittynä Suositeltuna tai Pika-asennuksena, tämä mainosohjelma latautuu yhdessä jonkin audio tai video soittimen kanssa, jonka olet laitteellesi ladannut. Tämä voidaan kuitenkin pysäyttää, jos valitse Edistyneen asennustavan ohjelman asetuksista.

Ohjelman asennuksen jatkaminen Edistyneellä/Kustomoidulla tavalla antaa sinun peruuttaa epäilyttävien ohjelmien asennuksen tietokoneellesi. Sinun pitää etsiä ja poistaa ennalta merkityt ruksit, jotka sallivat ylimääräisten ohjelmien asennuksen tavallisen ohjelman mukana.

Tapoja poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner ilmoitukset lopullisesti

Vaikka on useita tapoja poistaa $1000 Walmart Gift Card Winner mainokset, jotkin niistä ovat helpompia kuin toiset. Manuaalinen ja automaattinen poistotapa ovat mahdollisia. Jälkimmäinen vaatii antivirus työkalun latauksen ja järjestelmän täydellisen tarkistuksen suorittamisen.

Sen tekemiseksi voit käyttää yhtä alla mainituista ohjelmista, koska me uskomme, että ne suorittavat työn sinun puolestasi. Kun $1000 Walmart Gift Card Winner on poistettu, voit nauttia täydestä järjestelmän suojauksesta tulevaisuudessa. Älä siis epäröi vaan sijoita turvallisuuteesi.

BedyNet.ru asiantuntijat ilmoittavat, että poisto on monimutkaisempi prosessi. Siksi me ehdotamme, että käytät alla olevia ohjeita, jotka kertovat sen tekemisen askel-askeleelta. On kuitenkin tärkeää seurata niitä tarkasti, jotta et vahingoita järjestelmääsi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

”$1000 Walmart Gift Card Winner” mainokset voidaan poistaa, poistamalla kaikki epäilyttävät laajennukset Windows järjestelmästä.

Poistaaksesi "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista ”$1000 Walmart Gift Card Winner” Mac OS X järjestelmästä

Mac käyttäjien, jotka kärsivät mainosohjelmasta, pitää löytää ja poistaa kaikki siihen liittyvät komponentit.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”$1000 Walmart Gift Card Winner” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Voit korjata Chrome selaimen poistamalla kaikki tuntemattomat merkinnät ja resetoimalla selaimesi.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy "$1000 Walmart Gift Card Winner" mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”$1000 Walmart Gift Card Winner” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä