Poisto 2018 Annual Visitor Survey scam (Poisto-ohjeet) - Tukihuijaus

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

2018 Annual Visitor Survey scam Poisto-ohje

Mikä on 2018 Annual Visitor Survey huijaus?

2018 Annual Visitor Survey huijaus koettaa huijata käyttäjät uskomaan, että he ovat voittaneet palkinnon

2018 Annual Visitor Survey huijaus

2018 Annual Visitor Survey on identtinen huijaus, joka esitellään nimellä 2017 Annual Visitor Survey Tämä tekaistu pop-up koettaa harhaan johtaa sinisilmäiset käyttäjät luulemaan, että nopean 4:n kysymyksen kyselyn suorittamisen jälkeen he voivat voittaa palkinnon. 2018 Annual Visitor Survey huijauksen uhreille luvataan kallis lahja kyselyn jälkeen, kiitokseksi osallistumisesta.

Saadakseen ihmiset osallistumaan tähän huijaukseen, 2018 Annual Visitor Survey tarjoaa palkintoja, kuten iPad, iPhone tai Samsung Galaxy. Luvattu palkinto on kuitenkin ”huijaus”. Kyselyn jälkeen sinulle näytetään erilaisia mainoksia, jotka kehottavat sinua ostamaan tarjottu tuotteita. Lupauksista huolimatta, et saa koskaan ilmaista lahjaa. Muista aina, jos palkinto kuulostaa liian hyvältä, niin se luultavasti on.

Sinua voidaan pyytää myös antamaan henkilökohtaisia tietoja, kuten sähköposti, puhelinnumero tai vastaava. Näitä tietoja käytetään lähettämään sinulla roskaposteja tai jatkuvia mainoksia tuotteista/palveluista. Sinua voidaan pyytää myös ostamaan tekaistu ohjelma, jota et taatusti tarvitse. Siksi me suosittelemme poistamaan 2018 Annual Visitor Survey huijauksen tietokoneelta heti.

Mitä sinun kannattaa poistaa? Syy miksi sinua pyydetään jatkuvasti tekemään tekaistuja kyselyitä, on mainosohjelma, joka voi olla tunkeutunut tietokoneellesi ilman lupaa. Se voi hyökätä mihin tahansa selaimeen, kuten Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Safari.

Kyselyn nimi on yleensä liitoksissa selaimen nimeen, kuten “Chrome 2018 Annual Visitor Survey,” ”Safari Annual Visitor Survey,” ”Firefox visitor survey,” jne. Tämä tehdään kyselyn aitouden ilmeen takaamiseksi. Se on vain huijaus ja näihin rikollisiin ei kannata koskaan luottaa.

2018 Annual Visitor Survey popup2018 Annual Visitor Survey popup on tekaistu. Sen tavoite on huijata käyttäjien henkilökohtaisia tietoja.

2018 Annual Visitor Survey mainosohjelma voi aiheuttaa lisäoireita PC:llä

Heti kun mainosohjelma, joka on vastuussa tekaistuista mainoksista selaimellasi, asennetaan, se alkaa aiheuttamaan näitä ei toivottuja aktiviteetteja, jotka yleensä vaivaavat PC käyttäjiä:

 • Uudelleenohjaukset epäilyttäville sivuille (valitettavasti nämä uudelleenohjaukset voivat viedä sinut saastuneille sivuille, jotka voivat aiheuttaa viruksia tietokoneellasi);
 • Muiden haittaohjelmien asennus (yleensä selaimen apuobjektit ja vastaavat komponentit leviävät nipussa mainosohjelman kanssa. Ne voidaan asentaa ilman sinun lupaasi);
 • Järjestelmän hidastumiset ja kaatumiset (Mainosten tukemien ohjelmien takia selaimesi lataa sivuja hitaammin).

Yleensä PC:llä oleva mainosohjelmat monistuvat nopeasti ja tekevät nettiselaamisestasi melkein mahdotonta. On sanomattakin selvää, että 2018 Annual Visitor Survey poisto on ainoa mahdollisuutesi, jos haluat pitää tietokoneesi parhaassa kunnossa. ReimageIntego voi poistaa kaikki ei toivotut ohjelmat tietokoneelta nopeasti.

Mainosohjelma luottaa kyseenalaisiin levitystapoihin

Kokemattomat tietokoneen käyttäjät eivät usein ymmärrä mainosohjelman levitystapoja. He luulevat, että vaaralliset ohjelmat pääsevät tietokoneelle yleensä ilman käyttäjän toimintaa. Useimmissa tapauksissa, käyttäjä on vastuussa aktiviteetista, joka aiheuttaa tartunnan.

Kaikkein suosituin mainosohjelman levitystapa on niputus. Tämä petollinen markkinointitapa on suosittu ilmaisohjelmien kehittäjien keskuudessa. He luottavat kokemattomien ja huomaamattomien käyttäjien suosivat Perus/Suositeltua asennustapaa. Piilotetut komponentit voidaan kuitenkin poistaa Edistyneessä/Kustomoidussa asennuksessa. Siksi me voimme taata, että Perustapa ei ole koskaan paras tapa asentaa ohjelmia.

Tämän lisäksi, muista ladata ohjelman päivitykset vain laillisista lähteistä, tekaistut päivitykset ovat rikollisten suosiossa.

Poista 2018 Annual Visitor Survey popup laitteeltasi

Pysäyttääksesi mainosohjelman negatiiviset vaikutukset, sinun pitää poistaa 2018 Annual Visitor Survey mainosohjelma laitteeltasi. Mainosohjelman poistamisen ei kuitenkaan pitäisi olla vaikeaa, kun se tehdään ajoissa.

Poistaaksesi 2018 Annual Visitor Surveyn manuaalisesti, seuraa artikkelin alla olevia ohjeita. Muista kuitenkin varmistaa, että seuraat jokaista askelta tarkasti, sillä väärät toimet eivät poista virusta.

Jos sinulla ei ole tietokonetietämystä, niin me emme suosittele yrittämään manuaalista 2018 Annual Visitor Survey poistoa. Sinun kannattaa asentaa tehokas turvaohjelma tietokoneelle sen sijaan. Voit valita alla olevista vaihtoehdoista.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 2018 Annual Visitor Survey scam Poisto-ohje

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Windows järjestelmistä

Jotta voit poistaa mainosohjelman, joka on vastuussa 2018 Annual Visitor Survey huijauksesta Windows laitteella, käytä seuraavia askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista 2018 Annual Visitor Survey scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi 2018 Annual Visitor Survey scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 2018 Annual Visitor Survey scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin 2018 Annual Visitor Survey scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse 2018 Annual Visitor Survey scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita 2018 Annual Visitor Survey scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Google Chrome selaimelta

Voidaksesi korjata Chrome selaimen ja päästäksesi eroon ärsyttävistä pop-upeista selaimella, me suosittelemme sen nollaamista:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse 2018 Annual Visitor Survey scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi 2018 Annual Visitor Survey scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista 2018 Annual Visitor Survey scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi 2018 Annual Visitor Survey scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi 2018 Annual Visitor Survey scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan 2018 Annual Visitor Survey scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä