Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Addon Jet (Opas)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

Addon Jet on ohjelma joka väittää voivansa auttaa tietokoneen käyttäjiä rahastamaan selaimen laajennuksillaan, lisäosillaan, työkalupalkeilla ja muilla osilla joita he ovat luoneet. Tämä ohjelma väittää, että käyttäjät voivat ansaita rahaa koodinpätkän lisäämällä. Tässä miten tämä rahastusalusta esittelee itsensä:

AddonJet monetizes your users by targeted Coupon ads, display ads, Contextual NewTab, Contextual Search, Video Ads, In-Text Ads and Data Analysis with full INDUSTRY COMPLIANCE.

Kuulostaa houkuttelevalta ja ammattimaiselta. Tästä huolimatta Addon jet on levinnyt niputetuissa ohjelmapaketeissa, kaapannut ihmisten tietokoneita näyttänyt valtavaa määrää promotionaalista sisältöä. Tällaista toimintaa ei kannata sietää ja me voimme lyödä vetoa, että se ärsyttää sinut hengiltä. Tässä artikkelissa me kerromme mikä tämän ohjelan todellinen tarkoitus.

Addon Jet virus

Miksi minun ei koskaan kannata klikata näitä mainoksia?

Addon Jet on leimattu mainosohjelmaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Se koettaa kuitenkin esitellä itsensä hyvällä tavalla. Tässä mitä tämän ohjelman kehittäjät sanovat:

Me toimimme paremmin kuin mikään muun mainosyritys koska me emme mainosta kolmansien osapuolien mainoksia. Ne yleensä vain levittävät mainosohjelmia ja aiheuttavat muita vaarallisia aktiviteetteja. Tulet saamaan upeita tuloja joka päivä.

Valitettavasti, ”Addon Jet ads,” “Ads by Addon Jet” sekä vastaavat mainokset ovat usein sponsoroituja joten ne on linkitetty kolmansien osapuolien sivustoihin ja siksi me emme suosittele näiden mainosten klikkaamista. Meillä ei tietenkään ole oikeutta väittää, että kaikki tämän lisäosan mainokset sisältäisivät vaarallisia ohjelmia. Jotkin näistä mainoksista voivat kuitenkin uudelleenohjata sinut vaarallisille sivuille. Pidä mielessäsi, että kolmansien osapuolien yritykset ovat arvaamattomia, joten Addon Jet uudelleenohjaukset voivat johdattaa sinut tällaisiin paikkoihin:

 1. Joillekin ei-suosituille sivustoille jotka kuuluvat sponsoreille;
 2. Sivuille jotka sisältävät haittaohjelmia ja joita pidetään vaarallisina.

Jos et halua kokea tämän mainosohjelman aiheuttamia ongelmia niin me suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego ja suorittamaan järjestelmän täyden tarkistuksen. Se on hyvä ohjelma joka löytää ja poistaa haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat.

Addon Jet Tietojen analysointipalvelu – mikä se on?

Addon Jet voimanlähde on Sierra Labs yritys, se tarjoaa käyttäjillee tetojen analysointia. Vaikka yritys lupaa suojella käyttäjän yksityisyyttä niin se vaikuttaa kuitenkin keräävän tietoja, kuten hakusanat, vieraillut sivut, niille annetut tiedot, klikkaukset, sähköpostiosoite, IP-osoite, PC:n sijainti, ohjelmistot, jne. Useat Internetin käyttäjät eivät halua paljastaa näitä tietoja kolmansille osapuolille koska he voivat alkaa näkemään tuhansia kohdistettuja ja houkuttelevia mainoksia. Joten, mitä kauemmin sinulla on tämä mainosohjelma asennettuna niin sitä enemmän tietojasi vuotaa kolmansille osapuolille.

Kuinka Addon Jet voi kaapata tietokoneen?

Yleensä tämä ohjelma kaappaa nettiselaimet (IE, Chrome, Firefox, Safari) lisäosan muodossa. Vaikka useimmat käyttäjät eivät huomaa kuinka se onnistuu pääsemään koneelle ja asettamaan lisäosansa selaimille niin löytyy kuitenkin tapa huomata ja estää sen pääsy tietokoneelle. Tämä mainosohjelma leviää yleensä nipussa muiden freeware ja shareware ohjelmien kanssa. Jotta voit huomata oletko asentamassa ohjelmistopakettia niin sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa valinnaiset komponentit joita sinulle ehdotetaan.

Me haluamme auttaa sinua poistamaan tämän PC loisen, me olemme siksi laatineet sinulle jopa kaksi poisto-ohjetta, Löydät ne molemmat sivulta 2.

Kuinka voin poistaa tämän potentiaalisen uhan?

Poistaaksesi Addon Jet viruksen, sinun pitää etsiä se Lisää/Poista Sovellus listalta ja poistaa se sieltä. Tämän jälkeen tutki lista tarkasti ja etsi jos muita tuntemattomia sovelluksia on asennettu samalla kuin Addon Jet. Me olemme laatineet askel-askeleelta ohjeet kuinka voit tehdä sen, ohjeet ovat artikkelin alla. Löytyy kuitenkin myös toinen tapa poistaa AddonJet virus. Voit onneksi käyttää paljon parempaa tekniikkaa, tee täysi järjetelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla. Se takaa kaikkien tartuntojen poistumisen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Addon Jet Poisto-ohje:

Poista Addon Jet Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Addon Jet sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Addon Jet tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Addon Jet Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Addon Jet tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Addon Jet Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Addon Jet sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Addon Jet poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Addon Jet Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Addon Jet pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Addon Jet Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Addon Jet sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Addon Jet poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Addon Jet Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Addon Jet sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Addon Jet poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Addon Jet Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Addon Jet tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Addon Jet poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-addon-jet.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Addon Jet