Poista Adsupply mainokset (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Alice Woods - -   Ad supply | Tyyppi: Mainosohjelma

Adsupply mainosten Poisto-ohje

Mikä on Adsupply mainokset?

Mitä kannattaa tehdä kun Adsupply Mainokset ilmaantuvat nettiselaimille?

Ads by Adsupply

Useat ihmiset ovat ottaneet yhteyttä meihin saadakseen apua poistamaanAdsupply mainokset. Jos myös sinä olet kärsinyt valtavasta määrästä kaupallisia ja ei-kaupallisia pop-up mainoksia, julisteita, tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja vastaavaa materiaalia alennuksista ja tarjouksista, sinun ei kannata sietää niitä enää

“Ads by Adsupply” mainokset Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ja muilla selaimilla tarkoittaa, että järjestelmän on kaapannut mainosohjelman tyyppinen sovellus. Kuten jo luultavasti tiedät, vaikka ne eivät ole vaarallisia niin tällaiset ohjelmat voivat vaikuttaa PC:n suorituskykyyn ja näyttää kolmansien osapuolien materiaalia kun selaat nettiä.

Siksi Adsupply pop-up mainosten ilmaantuminen näytöllä on merkki, että PC:si vaatii huoltoa. Nopein tapa on tässä tapauksessa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Mikä on Adsupply mainosohjelman tarkoitus?

Adsupply on leimattu 'mainosohjelmaksi' ja 'potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi' (PUP) useiden syiden takia. Useimmissa tapauksissa sitä levitetään todella harhaanjohtavilla tavoilla.

Ads by Adsupply

Tämän seurauksena se tunkeutuu tietokoneille huomaamatta ja asettuu Google Chrome, IE, Mozilla Firefox, Safari ja muille selaimille. Jos ihmettele mikä tämän mainosten tukeman laajennuksen tarkoitus on, me olemme laatineet listan toimista mitä sen pitäisi tehdä:

  • Adsupply haittaohjelma on asetettu ottamaan haltuun nettiselaimet ja käyttää niiden tehoa muihin tehtäviin.
  • Sen odotetaan keräävän käyttäjän ei-henkilökohtaisia tietoja niin paljon kuin mahdollista. Sen tekemiseksi se on täynnä seuranta evästeitä, jotka on sisäistetty nettiselaimiin ja aktivoitu seuraamaan hakusanoja, vierailtuja sivuja, klikkauksia, IP-osoitetta, sijaintia, sähköpostiosoitetta ja vastaavia tietoja.
  • Sen tehtäviin kuuluu myös pakottaa ihmiset klikkaamaan sponsoroituja mainoksia jotka sallivat mainosten luovan tuloja maksu-klikkauksesta tuloja ja ohjata liikennettä sponsoroiduille sivuille. Haittaohjelma asiantuntijoiden mukaan, Adsupply uudelleenohjaukset promotoivat advertising-support.com sivua. Se voi valitettavasti myös promotoida epäilyttäviä sivuja jotka voivat olla mukana muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien levitystä.

Jos siis lankeat klikkaamaan tämän laajennuksen mainoksia niin mieti kahdesti ovatko riskit joutua uudelleenohjatuksi vaarallisille sivulle sen arvoisia. Paras ratkaisu itseasiassa on poistaa Adsupply kokonaan.

Mitä tapoja käytetään levittämään tätä mainosohjelmaa?

Tämän työkalun kehittäjät käyttävät harhaanjotavia levitystapoja tämän mainosohjelman levitykseen. Adsupply laajennusta ei voida ladata yksikseen koska sillä ei ole virallista sivua ja sitä ei promotoida kolmansien osapuolien lataussivuilla. Kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneelle huolimattomasti kiinnittämättä huomiota asennusprosessiin niin voit helposti sallia Adsupply viruksen asettua tietokoneellesi.

Yleensä se leviää 'liitteenä' eri latausmanagereissa, media soittimissa ja vastaavissa ohjelmissa. Vältä siis selaimen kaappaajia ja ongelmia joita ne voivat aiheuttaa, tarkista siis ilmaisohjelmat valitsemalla Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja estä tuntemattomien liitteiden, työkalupalkkien ja vastaavien asennus.

Jos Adsupply on jo kaapannut nettiselaimesi niin sinun pitää jättää se huomiotta. Jotta voit estää tämän mainosohjelmiston aiheuttamat ongelmat, jatka alla olevia ohjeita manuaalisten ja automaattisten poisto-ohjeiden löytämiseksi.

Onko tämän mainosohjelman poistaminen PC:ltä vaikeaa?

Adsupply poisto voidaan suorittaa manuaalisesti ja se ei ole kovinkaan vaikeaa. Jos suosit manuaalista poistoa niin löydät ohjeet artikkelin alta ja sitten sinun pitää suorittaa kaikki askeleet oikeassa järjestyksessä.

Tästä huolimatta, meidän suosituksemme on poistaa Adsupply virus käyttämällä automaattista työkalua koska potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat harvoin leviävät yksin.

Freeware/shareware ohjelmat on yleensä niputettu kahden, kolmen tai viiden komponentin kanssa ja tämä tarkoittaa sitä, että PC:si voidaan saastuttaa useammalla ei-toivotulla ohjemalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Adsupply mainosten Poisto-ohje

Poista Adsupply Windows järjestelmistä

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista Adsupply sekä siihen liittyvät ohjelmat
    Täällä, etsi Adsupply tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Adsupply Mac OS X järjestelmästä

  1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
  2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Adsupply tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Adsupply mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

  1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
  2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
  3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
  4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
  5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
  6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
  7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
  8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

  1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
  2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
  3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
  4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
  5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
  6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
    Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
    Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Adsupply pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Adsupply Mozilla Firefox (FF) selaimelta

  1. Poista vaaralliset laajennukset
    Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
  2. Täällä, valitse Adsupply sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
  3. Resetoi Mozilla Firefox
    Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
  4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Adsupply poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Adsupply Google Chrome selaimelta

  1. Poista haitalliset liitteet
    Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
  2. Täällä, valitse Adsupply sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
  3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
  4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
  5. Resetoi Google Chrome
    Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
  6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
  7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Adsupply poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Adsupply Safari selaimelta

  1. Poista vaaralliset laajennukset
    Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
  2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Adsupply tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
  3. Resetoi Safari
    Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
  4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Adsupply poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Adsupply rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä