Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Alientab.net virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Alientab ottaa nettiselaimet haltuunsa ja pakottaa sinut käyttämään epäilyttävää hakukonetta

Alientab.net virus

Alientab on epäluotettava laajennus, joka voi huijata sinut lataamaan itsensä, sen käyttäjäystävällisen ulkonäön avulla. Ennen kuin alat käyttää sitä hakuihisi, niin pidä mielessäsi, että se on epäilyttävä hakusivu, joka usein ilmaantuu uhrien selaimille odottamatta. Tämä hämärä sivu kuuluu Victory Commerce, Ltd yritykselle, joka tunnetaan potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP), kuten Planktab.com, Bitmotion virus, ja muiden levittämisestä.

Vaikuttaa siltä, että Alientab leviää freeware ja shareware nippujen mukana, joka selittää miksi niin useat käyttäjät asentavat selaimen kaappaajia tietämättä. Raporttien mukaan, useimmat saastuneet tietokoneet ovat Intiassa, Pakistanissa ja Iso-Britanniassa.

Kun se on ilmaantunut kotisivuksi ja ensisijaiseksi hakupalveluksi, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma alkaa estää muita hakukoneita. Itseasiassa, kaikki selaimen kaappaaja ohjelmat ovat suunniteltu ottamaan selainten asetuksen haltuun ja estää käyttäjiä muuttamasta niitä.

Alientab.net pakottaa sinut käyttämään hämärää hakukonetta, joka näyttää sponsoroitua materiaalia. Tämä tarkoittaa sitä, että kunnollisten hakutulosten sijaan, törmäät luultavasti sivustoihin täynnä mainoksia, jotka johtava kyseenalaisille ulkoisille sivuille. Jos selaat nettiä niiden kautta, niin ennemmin tai myöhemmin tulet törmäämään potentiaalisesti vaarallisiin sivuihin.

Sponsoroitujen mainosten koko tarkoitus on aiheuttaa uudelleenohjauksia hämärille sivuille ja ansaita rahaa maksu-klikkauksesta huijauksella. Kuvat hakukone uudelleenohjaa käyttäjät määrätyille sivuille ja ohjaa liikennettä niille tällä tavalla. Tämän tuloksena, uhrin pitää mennä potentiaalisesti ei toivotuille sivuille huomaamattaan. Jos vaalit yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi, on parasta poistaa Alientab HETI.

Syy miksi me mainitsemme yksityisyyden, on se tosiasia, että tämä epäilyttävä kaappaaja käyttää seuranta evästeitä valvomaan uhrien online aktiviteetteja. Kun uhri antaa hakusanan hämärälle sivulle, seuranta eväste ottaa sen. Sama tapahtuu jokaiselle URL osoitteelle, jonka uhri laitta URL palkkiin, se ottaa myös mainosten klikkaukset ja muut selaustiedot talteen.

Kaappaaja ei voi kerätä henkilökohtaisia tietoja uhrista, siksi se ei kaappaa sinun kirjautumistietojasi. Meidän pitää painottaa, että se voi kerätä henkilökohtaisia tietoja, jotka annat hakukoneeseesi.

Jos olet väsynyt kaappaajan aktiviteetteihin ja haluat alkaa selata nettiä ilman keskeytyksiä, me todella suosittelemme suorittamaan Alientab poiston. Tämän tehtävän suorittamiseksi, sinun kannattaa käyttää alla olevia tietoja tai haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego.

Alientab.netAlientab.net on kyseenalainen hakusivu, jonka AlienTab - New Tab virus asettaa kotisivuksi saastuneille selaimille.

Selaimen kaappaajat voidaan pysäyttää – selvitä miten

Voit estää selaimen kaappaajaa sekoittamasta selaintesi asetuksia, mutta sinun tulee olla tarkkana, kun asennat uusia ilmaisohjelmia, jotka olet netistä ladannut. Älä kiirehdi asennuksen läpi klikkaamalla vai ”Seuraava” painiketta asennuksen aikana. Kaikki tämän painikkeen yllä kirjoitettu on tärkeää.

Vaikka jotkin ohjelman asennusvaihteet eivät ole yhtä tärkeitä kuin toiset, niin sinun pitää kiinnittää huomiota ”asetukset” osioon. Täällä sinun pitää vaihtaa Perus/Pika asennustavasta Kustomoituun/Edistyneeseen asennustapaan. Tämä pieni muutos antaa sinulle pääsyn kaikkiin ohjelmiin, jotka on niputettu latauksesi kanssa ja sallii ruksin poistamisen niistä. Sinun ei kannata ohittaa tätä tilaisuutta vaan poistaa nämä ruksit.

Estääksesi potentiaalisesti ei toivotun ohjelman asennuksen, sinun kannattaa välttää ohjelmien asennusta epäluotettavilta sivuilta. Tämän lisäksi, vältä laittomia ohjelmapaketteja tai crack tiedostoja, koska ne tunnetaan vakoilu-/haittaohjelmien lähteenä.

Poista Alientab.net järjestelmästä ja nauti jälleen tavallisesta nettiselaamisesta

Älä käytä epäilyttävää hakukonetta enää hetkeäkään ja poista Alientab.net virus tänään. Kun olet poistanut vihulaisen, joka on tehnyt odottamattomia muutoksia selaimillesi, muokkaa selaimesi asetukset tarpeidesi mukaisiksi. Voit löytää tarkat ohjeet, miten poistaa kaappaaja ja resetoida selaimesi tämän artikkelin alta.

Jos annettu opas ei auta sinua poistamaan kaappaajaa, tai jos pidät annettuja ohjeita monimutkaisina, voit valita automaattisen Alientab.net poiston. Sen suorittamiseksi, sinulla pitää olla haittaohjelman poistaja. Jos sinulla ei ole tällaista ohjelmaa vielä, niin voit katsoa suosituksemme.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Alientab.net viruksen Poisto-ohje:

Poista Alientab.net Windows järjestelmistä

Puhdistakseesi järjestelmäsi AlienTab jäänteistä, tarkista ohjelmat joiden tekijä on Victory Commerce, Ltd.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Alientab.net sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Alientab.net tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Alientab.net Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Alientab.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Alientab.net Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Alientab.net sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Alientab.net poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Alientab.net virus Microsoft Edge selaimesta

Poistaaksesi Alientab lisäosan Edge selaimelta, muista varmistaa, että poistat kaikki laajennukset liittyen siihen ja sen kehittäjiin. Bitmotion viruksen voidaan odottaa ilmaantuvan selaimelle, joka on tämän kaappaajan saastuttama.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Alientab.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Alientab.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Muista varmistaa, että poistat Alientab.net viruksen poistamalla Alien Tab – New Tab viruksen Firefox selaimelta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Alientab.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Alientab.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Alientab.net Google Chrome selaimelta

Poista AlienTab – New Tab laajennus Chrome selaimelta pysäyttääksesi Alientab.net uudelleenohjaukset.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Alientab.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Alientab.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Alientab.net Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Alientab.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Alientab.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Alientab.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä