Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Poisto Amazonaws - Viruksen Poisto-opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttää pahoihin palveluihin

Amazonaws kuva

Amazonaws (toiselta nimeltä Amazon Web Services) on laillinen online pilvivarasto, jonka tarjoaa Amazon, Inc. Yritykset voivat ostaa tietokonetehoa, tiedostojen säilytystilaa, sovelluksia ja muita IT-resursseja maksa-mitä-käytät periaatteella.

Vaikka Amazonaws palvelut ovat hyödyllisiä ja täysin laillisia, vaaralliset ihmiset voivat tehdä vaarallisia sivuja, jotka voivat myös saastuttaa tavallisen tietokoneen käyttäjän järjestelmän. He voivat myös tallentaa vaarallisia tiedostoja ja käyttää niitä järjestelmän saastuttamiseen haittaohjelmalla.

Käyttäjien raporttien mukaan, tällaiset ärsyttävät viestit nettiselaimilla ovat kiinnittäneet heidän huomionsa:

Waiting for S3.amazonaws.com

Transferring data from S3-amazonaws.com

Connected to S3.amazonaws.com

Looking up S3.amazonaws.com

Jos olet nähnyt myös yhden näistä hälytyksistä, niin pidä mielessäsi, että S3 tarkoittaa Simple Storage Service (Yksinkertainen Varastointipalvelu). Se antaa kenen tahansa luoda sivuston tai isäntätiedoston pientä maksua vastaan. Hakkerit voivat kuitenkin laittaa vaarallisia ja väärinkäyttää Amazonaws palveluja.

Vaikka Amazonaws S3 ei ole virus, niin voit nähdä useita mainoksia, jotka voivat olla potentiaalisesti vaarallisia. Asiantuntijat varoittavat, että tämän laillisen ohjelman vaarallinen versio voi olla verkkoavaruudessa — mainosohjelmana.

Pidä aina mielessäsi, että toimitettu Amazonaws roskaposti näyttää aina aidolta ja houkuttelevalta. Se tarjoaa kuitenkin hyödyttömiä ja kalliita tuotteita huijaamaan rahaa sinulta tai se voi ohjata sinut hämärälle sivulle, joka rikollisten hallussa. Yksi tällaisista esimerkeistä on s3.eu-central-1.amazonaws.com, joka on selvä esimerkki verkkourkinta sivusta.

Amazonaws kuvaAmazonaws tarjoaa laillisen pilvipalvelun, jota rikolliset voivat väärinkäyttää.

Jos päätit klikata tekaistun sivun sisältöä tai itse mainosta, olet alttiina haittaohjelmalle ja muille potentiaalisesti vaarallisille ohjelmille. Tässä tapauksessa sinun henkilökohtaiset ja arvokkaat tietosi voidaan paljastaa, vuotaa tai käyttää väärin muilla tavoilla. Siksi sinun pitää pysyä erossa promotoiduista mainoksista ja poistaa Amazonaws virus heti.

Voit tehdä sen ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelman avulla. Nämä haittaohjelman poistajat on suunniteltu tunnistamaan ja poistamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten haittaohjelmat ja suojella järjestelmääsi myös paljon vaarallisemmilta viruksilta. Voit käyttää myös Amazonaws poisto-ohjeita tämän artikkelin lopussa.

Mainosohjelma voi piileskellä vaarallisella sivustolla

BedyNet.ru tiimi uskoo, että käyttäjät voidaan saastuttaa mainosohjelmilla huomaamattomasti, kun selataan epäluotettavia sivuja, jossa tekaistut skriptit on talletettu S3 palvelimille. Minkä tahansa materiaalin klikkaaminen sivulla, kuten julisteet, tekstiin sisällytetyt, hyperlinkit ja pop-upit, voi johtaa automaattiseen ja luvattomaan mainosohjelman asennukseen.

On myös viisastaa välttää epäilyttäviä sivustoja, jotka on merkitty turvattomiksi tai jopa vaarallisiksi. Pidä mielessäsi, että nämä sivut voivat tarjota asennettavaksi ohjelmia tai väittää tietokoneesi olevan saastunut. Käytä siis aina ammattilaisten turvaohjelmaa, jossa on reaaliaikainen suojaus, se auttaa sinua estämään potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn järjestelmääsi.

Mainosohjelmat voivat levitä myös ohjelmanipuissa. Toisin sanoen, voit asentaa ne yhdessä ilmaisohjelman kanssa, jos valitset Perus-/Pika-asennuksen. Me suosittelemme valitsemaan Edistyneet/Kustomoidun asennustavan ja poistamaan merkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa PUP ohjelmia.

Poista Amazonaws virus automaattisesti

Jos olet väsynyt Amazonaws roskaposteihin ja huolissasi tietokoneesi turvallisuudesta, niin älä epäröi vaan aloita poistoprosessi. Me todella suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, joka auttaa sinua poistamaan mainosohjelman. Tämä on aikaa säästävä vaihtoehto ja ottaa vain muutamia minuutteja.

Pidä mielessäsi, että tällä potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla on useita versioita, kuten Amazonaws s3 iPhone virus, Amazonaws Android huijaus ja vastaavat uhat koettavat päästä älypuhelimellesi. Siksi on järkevää puhdistaa järjestelmäsi ennen kuin se saastuttaa muut laitteesi. Ole kuitenkin varuillasi, että sinun pitää poistaa kaikki mainosohjelmaan liittyvät komponentit.

Sen tekemiseen, suorita Amazonaws poisto jollain alla olevista turvaohjelmista. Lataa haittaohjelman poistaja käyttämällä suoraa linkkiä ja anna sen tarkistaa tietokoneesi kokonaan.

Jos haluat poistaa Amazonaws viruksen manuaalisesti, muista tehdä se kunnolla. Jos et ole tarpeeksi kokenut, käytä alla olevia ohjeita ja opi miten tunnistaa ja poistaa mainosohjelmat sen kaikkien elementtien kanssa. Löydät ohjeet tämän artikkelin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amazonaws Poisto-ohje:

Poista Amazonaws Windows järjestelmistä

Windows käyttäjiä neuvotaan seuraamaan alla olevia ohjeita poistamaan Amazonaws virus tietokoneelta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Amazonaws sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Amazonaws tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Amazonaws Mac OS X järjestelmästä

Jos olet ärsyyntynyt Amazonaws mainoksiin, niin käytä alla olevia Mac laitteen poisto-ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amazonaws tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Amazonaws Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Amazonaws sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Amazonaws poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Amazonaws Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Amazonaws pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Amazonaws Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Amazonaws sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Amazonaws poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Amazonaws Google Chrome selaimelta

Voidaksesi tuoda Chrome selaimen alkuperäiseen tilaan, sinun kannattaa etsiä epäilyttäviä merkintöjä, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan, kuten Amazonaws, S3-amazonaws.com, S3.amazonaws.com ja poista ne. Myöhemmin, muista nollata selaimesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Amazonaws sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Amazonaws poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Amazonaws Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Amazonaws tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Amazonaws poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Amazonaws rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä