Poisto Amazonaws - Viruksen Poisto-opas

Amazonaws Poisto-ohje

Mikä on Amazonaws?

Amazonaws – Amazon Web Services jota voidaan väärinkäyttää pahoihin palveluihin

Amazonaws kuva

Amazonaws (toiselta nimeltä Amazon Web Services) on laillinen online pilvivarasto, jonka tarjoaa Amazon, Inc. Yritykset voivat ostaa tietokonetehoa, tiedostojen säilytystilaa, sovelluksia ja muita IT-resursseja maksa-mitä-käytät periaatteella.

Vaikka Amazonaws palvelut ovat hyödyllisiä ja täysin laillisia, vaaralliset ihmiset voivat tehdä vaarallisia sivuja, jotka voivat myös saastuttaa tavallisen tietokoneen käyttäjän järjestelmän. He voivat myös tallentaa vaarallisia tiedostoja ja käyttää niitä järjestelmän saastuttamiseen haittaohjelmalla.

Käyttäjien raporttien mukaan, tällaiset ärsyttävät viestit nettiselaimilla ovat kiinnittäneet heidän huomionsa:

Waiting for S3.amazonaws.com

Transferring data from S3-amazonaws.com

Connected to S3.amazonaws.com

Looking up S3.amazonaws.com

Jos olet nähnyt myös yhden näistä hälytyksistä, niin pidä mielessäsi, että S3 tarkoittaa Simple Storage Service (Yksinkertainen Varastointipalvelu). Se antaa kenen tahansa luoda sivuston tai isäntätiedoston pientä maksua vastaan. Hakkerit voivat kuitenkin laittaa vaarallisia ja väärinkäyttää Amazonaws palveluja.

Vaikka Amazonaws S3 ei ole virus, niin voit nähdä useita mainoksia, jotka voivat olla potentiaalisesti vaarallisia. Asiantuntijat varoittavat, että tämän laillisen ohjelman vaarallinen versio voi olla verkkoavaruudessa — mainosohjelmana.

Pidä aina mielessäsi, että toimitettu Amazonaws roskaposti näyttää aina aidolta ja houkuttelevalta. Se tarjoaa kuitenkin hyödyttömiä ja kalliita tuotteita huijaamaan rahaa sinulta tai se voi ohjata sinut hämärälle sivulle, joka rikollisten hallussa. Yksi tällaisista esimerkeistä on s3.eu-central-1.amazonaws.com, joka on selvä esimerkki verkkourkinta sivusta.

Amazonaws kuvaAmazonaws tarjoaa laillisen pilvipalvelun, jota rikolliset voivat väärinkäyttää.

Jos päätit klikata tekaistun sivun sisältöä tai itse mainosta, olet alttiina haittaohjelmalle ja muille potentiaalisesti vaarallisille ohjelmille. Tässä tapauksessa sinun henkilökohtaiset ja arvokkaat tietosi voidaan paljastaa, vuotaa tai käyttää väärin muilla tavoilla. Siksi sinun pitää pysyä erossa promotoiduista mainoksista ja poistaa Amazonaws virus heti.

Voit tehdä sen FortectIntego tai Malwarebytes ohjelman avulla. Nämä haittaohjelman poistajat on suunniteltu tunnistamaan ja poistamaan potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten haittaohjelmat ja suojella järjestelmääsi myös paljon vaarallisemmilta viruksilta. Voit käyttää myös Amazonaws poisto-ohjeita tämän artikkelin lopussa.

Mainosohjelma voi piileskellä vaarallisella sivustolla

BedyNet.ru tiimi uskoo, että käyttäjät voidaan saastuttaa mainosohjelmilla huomaamattomasti, kun selataan epäluotettavia sivuja, jossa tekaistut skriptit on talletettu S3 palvelimille. Minkä tahansa materiaalin klikkaaminen sivulla, kuten julisteet, tekstiin sisällytetyt, hyperlinkit ja pop-upit, voi johtaa automaattiseen ja luvattomaan mainosohjelman asennukseen.

On myös viisastaa välttää epäilyttäviä sivustoja, jotka on merkitty turvattomiksi tai jopa vaarallisiksi. Pidä mielessäsi, että nämä sivut voivat tarjota asennettavaksi ohjelmia tai väittää tietokoneesi olevan saastunut. Käytä siis aina ammattilaisten turvaohjelmaa, jossa on reaaliaikainen suojaus, se auttaa sinua estämään potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn järjestelmääsi.

Mainosohjelmat voivat levitä myös ohjelmanipuissa. Toisin sanoen, voit asentaa ne yhdessä ilmaisohjelman kanssa, jos valitset Perus-/Pika-asennuksen. Me suosittelemme valitsemaan Edistyneet/Kustomoidun asennustavan ja poistamaan merkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa PUP ohjelmia.

Poista Amazonaws virus automaattisesti

Jos olet väsynyt Amazonaws roskaposteihin ja huolissasi tietokoneesi turvallisuudesta, niin älä epäröi vaan aloita poistoprosessi. Me todella suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, joka auttaa sinua poistamaan mainosohjelman. Tämä on aikaa säästävä vaihtoehto ja ottaa vain muutamia minuutteja.

Pidä mielessäsi, että tällä potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla on useita versioita, kuten Amazonaws s3 iPhone virus, Amazonaws Android huijaus ja vastaavat uhat koettavat päästä älypuhelimellesi. Siksi on järkevää puhdistaa järjestelmäsi ennen kuin se saastuttaa muut laitteesi. Ole kuitenkin varuillasi, että sinun pitää poistaa kaikki mainosohjelmaan liittyvät komponentit.

Sen tekemiseen, suorita Amazonaws poisto jollain alla olevista turvaohjelmista. Lataa haittaohjelman poistaja käyttämällä suoraa linkkiä ja anna sen tarkistaa tietokoneesi kokonaan.

Jos haluat poistaa Amazonaws viruksen manuaalisesti, muista tehdä se kunnolla. Jos et ole tarpeeksi kokenut, käytä alla olevia ohjeita ja opi miten tunnistaa ja poistaa mainosohjelmat sen kaikkien elementtien kanssa. Löydät ohjeet tämän artikkelin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amazonaws Poisto-ohje

Poista Windowsista

Windows käyttäjiä neuvotaan seuraamaan alla olevia ohjeita poistamaan Amazonaws virus tietokoneelta.

Poistaaksesi Amazonaws Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Amazonaws (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Amazonaws Mac OS X järjestelmästä

Jos olet ärsyyntynyt Amazonaws mainoksiin, niin käytä alla olevia Mac laitteen poisto-ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amazonaws tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Amazonaws ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Amazonaws ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Amazonaws poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Voidaksesi tuoda Chrome selaimen alkuperäiseen tilaan, sinun kannattaa etsiä epäilyttäviä merkintöjä, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan, kuten Amazonaws, S3-amazonaws.com, S3.amazonaws.com ja poista ne. Myöhemmin, muista nollata selaimesi.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Amazonaws ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Amazonaws rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä