Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Amigo virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Amigo mainosohjelma voi kaapata selaimesi ja aiheuttaa uudelleenohjauksia epäilyttäville sivuille

Amigo sivuston kuvankaappaus

Amigon kehittäjät on Mail.Ru Group ja se esitellään tehokkaana nettiselaimena, jossa on sisäänrakennettu sosiaalinen verkko. Siinä on kuitenkin enemmän negatiivisia kuin positiivisia puolia, ja siksi se on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi.

Tämän mainosten tukeman sovelluksen kohteena on pääasiassa Venäjää puhuvat käyttäjät. Sitä levitetään yleensä ”niputtamalla”, joka sallii kolmansien osapuolien sovellusten niputuksen eri ilmaisohjelmien kanssa ”valinnaisena komponenttina”. Siksi se voi päästä järjestelmään ilman suoraa lupaa.

Heti onnistuneen tunkeutumisen jälkeen, Amigo selain voi korvata Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari tai minkä tahansa muun selaimen ensisijaisen kotisivun. Tämän lisäksi se voi aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia go.mail.ru sivulle, joka on epäluotettava hakusivu. Ole varovainen ja vältä hakujen tekemistä sen kanssa, sillä se voi näyttää muokattuja hakutuloksia, jotka ovat täynnä sponsoroituja linkkejä sekä mainoksia.

Tämän lisäksi, go.mail.ru ei aiheuta vain ei toivottuja uudelleenohjauksia, se näyttää myös ennalta määrättyjä mainoksia, jotka voivat ilmaantua tämän selaimen käytön aikana. Kaikkein tärkein asia, joka sinun tulee pitää mielessä, liittyy sivustojen luotettavuuteen, joita Amigo mainokset voivat promotoida. On saatu selville, että se voi tukea luotettavia sekä epäluotettavia sivustoja, jotka voivat olla mukana epäilyttävissä aktiviteeteissa.

Jos klikkaat mainoksia tai kolmansien osapuolien linkkejä, Amigo virus voi uudelleenohjata sinut sivuille, jotka luotiin levittämään haittaohjelmia tai eri huijauksia. Verkkorikolliset ovat valmistelleet useita temppuja saadakseen arkaluontoisia tietojasi tai vakuuttaa sinut lataamaan tekaistuja ohjelmia.

Kaiken tämän lisäksi, tätä selainta syytetään käyttäjien vakoilusta ja ei henkilökohtaisten tietojen keräämisestä, jotka liittyvät heidän nettiselaukseen. Kun pidetään mielessä, että tämä ohjelma on läheistä sukua kolmansille osapuolille ja voi vuotaa tietoja niille, me todella suosittelemme poistamaan Amigon ja käyttämään jotain luotettua selainta, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox tai Internet Explorer.

Tämän artikkelin lopussa me annamme ohjeet, jotka auttavat sinua poistamaan mainosohjelman manuaalisesti. Me kuitenkin ehdotamme säästämään aikaa ja tarkistamaan tietokoneen ReimageIntego ohjelmalla. Tämä haittaohjelman poistaja suorittaa Amigon täydellisen poiston sinun puolestasi.

Amigo viruksen kuvaAmigo on epäilyttävä selain, joka voi tunkeutua tietokoneilla ilmaisohjelmien avulla.

Kaappaus voi tapahtua freeware tai shareware ohjelman väärästä asennuksesta

Selainta promotoidaan virallisen sivuston kautta ja se voidaan ladata suoraan sieltä. Se kuitenkin asennetaan harvoin manuaalisesti, sillä sivulle ei yleensä mennä vahingossa, ja ohjelma taas ei vaikuta niin luotettavalta, että sitä voitaisiin käyttää luotettavien selainten sijaan.

Useimmissa tapauksissa sitä levitetään muiden freeware ja shareware ohjelmien kanssa, kuten, PDF luojat, media soittimet, pelit, jne. joita promotoidaan suosituilla sivuille, kuten download.com, softonic.com, soft32.com, cnet.com, jne.

Tämä markkinointitapa tunnetaan nimellä ”niputus” ja se on tarpeeksi petollinen saadakseen ihmiset asentamaan ei toivottuja ohjelmia huomaamatta. Estääksesi tämän tapahtumasta, aina kun päätät asentaa ilmaisohjelmia, pidä nämä vihjeet mielessä:

 • valitse Edistynyt/Kustomoitu asennustapa (ei koskaan Pika/Perus),
 • lue kaikki käyttöehdot huolellisesti,
 • poista kaikki ruksit, jotka on merkitty lausuntojen viereen, jotka sanovat sinun suostuvan asentamaan Amigo tai muun epäilyttävän sovelluksen.

Poista Amigo virus tietokoneelta

Resetoidaksesi ensisijaisen nettiselaimen, sinun pitää ensin poistaa Amigo ja siihen liittyvät ohjelmat, kuten Search Protect, WebSparkle, MyAllSearch ja vastaavat. Voidaksesi tehdä tämän, voit seurata alla olevia manuaalisen poiston ohjeita.

Jos päätät poistaa mainosohjelman manuaalisesti, sinun kannattaa olla todella varovainen. Eri ohjelmat, tiedostot ja laajennukset voivat olla asennettuna eripuolelle järjestelmää. On tärkeää löytää ja poistaa kaikki nämä merkinnät uudelleenohjausten ja mainosten pysäyttämiseksi, sekä selaimen hallinnan takaisin saamiseksi.

Me haluamme kuitenkin muistuttaa, että automaattinen Amigo poisto voi suojella sinua virheiltä. Asenna maineikas haittaohjelman poistaja, päivitä se ja tarkista järjestelmä. Muutaman minuutin kuluttua tämä PUP on poistettu PC:ltä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amigo viruksen Poisto-ohje:

Poista Amigo Windows järjestelmistä

Mene Ohjauspaneeliin ja etsi Amigo. Poista tämä ohjelma ja muut tuntemattomat sovellukset.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Amigo sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Amigo tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Amigo Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amigo tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Amigo Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa alla olevia askeleita ja puhdista Internet Explorer virukseen liittyvistä komponenteista.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Amigo sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Amigo poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Amigo virus Microsoft Edge selaimesta

Mainosohjelman hyökkäyksen jälkeen, joitain epäilyttäviä komponentteja on voitu asentaa Microsoft Edge selaimeen. Siksi sinun pitää korjata tämä ongelma näiden askeleiden avulla:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Amigo pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Amigo Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Muista varmistaa, että mitään epäilyttäviä laajennuksia tai lisäosia ei ole asennettu Mozilla Firefox selaimeen. Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan nämä merkinnät.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Amigo sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Amigo poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Amigo Google Chrome selaimelta

Seuraa näitä ohjeita ja poista kaikki komponentit Google Chrome selaimelta, jotka voivat liittyä Amigo virukseen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Amigo sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Amigo poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Amigo Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Amigo tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Amigo poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Amigo rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä