Vakavuus luokka:  
  (75/100)

Andromeda AntiVirus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Andromeda AntiVirus on vain hieno nimi huijariohjelmalle. AndromedaAntiVirus on identtinen muiden korruptoituneiden turvallisuustyökalujen kanssa. Se EI ole turvallisuustyökalu ja se koettaa huijata ihmiset ostamaan sen lisenssin.

AndromedaAntiVirus näyttää useita tekaistuja turvallisuus hälytyksiä ja järjestelmä hälytyksiä, se jopa simuloi tietokoneen tarkistusta. Nämä tekaistut viestit on tehty pelottelemaan ihmisiä ja pakottamaan heidät ostamaan Andromeda AntiVirus työkalun. ÄLÄ luota tähän ohjelmaan! Andromeda AntiVirus tekee tietokoneesta melkein hyödyttömän koska se lataa useita pop-uppeja ja keskeyttää käyttäjää jatkuvasti kohottamalla maksamaan $50-$80 olemattomien uhkien poistamisesta.

Joskus tämä haittaohjelma esittelee itsensä nimellä Andromeda AntiVirus 2009 tai AndromedaAntiVirus 2009. Muutama päivä Internettiin ilmestymisen jälkeen, Andromeda AntiVirus vaihtoi nimekseen AndromedaAV. Ei ole väliä onko nimi AndromedaAntiVirus 2009 tai Andromeda AV, tämä sovellus on silti haittaohjelma ja huijaus.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Andromeda AntiVirus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USERSoftwareAntivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREAntivirus
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun?�?Antivirus?�? = ?�?%ProgramFiles%AndromedaAntiVirusAntvrs.exe?�?

Poista merkinnöistä DLLssät:
hinetres.dll
rpthreadVC.dll
thunk.dll
cpifmgr.dll
tmswdat10.dll
hinetres.dll

Pyyhi tiedostot:
AndromedaAntiVirus.exe
bprint.exe
vclipsrv.exe

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-andromeda-antivirus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä