Poisto ATT email

ATT email Poisto-ohje

Mikä on ATT email?

ATT sähköposti on väärennetty viesti, joka kuuluu cyber rikollisille. Sitä levitetään aktiivisesti Internetissä juuri tällä hetkellä, varmistä että jätät tämän sähköpostin huomiotta. Ensivilkaisulla, ATT sähköposti on suunniteltu huijaamaan niitä henkilöitä jotka käyttävät yrityksen palveluja. Kuitenkin, löytyy satoja uhreja joilla, todellisuudessa, ole mitään tietoa mikä AT&T on. Tämä johtuu siitä kun ihmisten uteliaisuus herää henkilökohtaiselta vaikuttavan avulla joka sanoo ’Your AT&T wireless bill is ready to view’. Se myös väittää, että se on AT&T Asiakaspalvelun lähettämä ja tarjoaa linkin omalle AT&T tilille. Muista että jos klikkaat tätä linkkiä, tartutat tietokoneesi haittaohjelmalla. Tästä syystä sinun tulisi aina jättää AT&T sähköpostit epämääräisistä sähköposti osotteista huomiotta jos ne selvästi EIVÄT ole tekemisissä yrityksen kanssa. Jos sinut huijattiin klikkaamaan linkkiä, skannaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Kuinka väärennetty AT&T sähköposti saavuttaa minut?

Väärennetty AT&T leviää aivan kuten mikä tahansa haitallinen sähköposti. Suurin riski tällaisen sähkopostion saamiseen on jos sinut huijattiin vierailemaan joillain epäluotettavilla verkkosivuilla, joita käytetään keräämään ihmisten sähköposti osotteita. Tyypillisesti, tällaiset sivustot tarjoavat ilmaisen rekiströitymisen sekä erilaisia palkintoja voitettavaksi, kuten ipad, iphone sekä vastaavat. Kuitenkin, hakkerit voivat alkaa lähettämään tätä väärennettyä AT&T sähköpostia sattumanvaraisesti valituille PC käyttäjille, joten varo myös tätä.

Jos vastaanotit sähköpostin joka sanoo jotain tällaista, jätä se huomiotta:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Mitä voin tehdä jos väärennetty AT&T sähköposti huijasi minua?

Jos sinut huijattiin uskomaan, että vastaanotit aidon AT&T sähköposti ja klikkasit linkkiä, sinun tulisi skannata tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Suosittelemamme tuotteet ovat: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. Suosittelemme myös poistamaan tämän sähköpostin saapuneiden postien listalta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä