Vakavuus luokka:  
  (46/100)

ATT email. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Haittaohjelmat

ATT sähköposti on väärennetty viesti, joka kuuluu cyber rikollisille. Sitä levitetään aktiivisesti Internetissä juuri tällä hetkellä, varmistä että jätät tämän sähköpostin huomiotta. Ensivilkaisulla, ATT sähköposti on suunniteltu huijaamaan niitä henkilöitä jotka käyttävät yrityksen palveluja. Kuitenkin, löytyy satoja uhreja joilla, todellisuudessa, ole mitään tietoa mikä AT&T on. Tämä johtuu siitä kun ihmisten uteliaisuus herää henkilökohtaiselta vaikuttavan avulla joka sanoo ’Your AT&T wireless bill is ready to view’. Se myös väittää, että se on AT&T Asiakaspalvelun lähettämä ja tarjoaa linkin omalle AT&T tilille. Muista että jos klikkaat tätä linkkiä, tartutat tietokoneesi haittaohjelmalla. Tästä syystä sinun tulisi aina jättää AT&T sähköpostit epämääräisistä sähköposti osotteista huomiotta jos ne selvästi EIVÄT ole tekemisissä yrityksen kanssa. Jos sinut huijattiin klikkaamaan linkkiä, skannaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Kuinka väärennetty AT&T sähköposti saavuttaa minut?

Väärennetty AT&T leviää aivan kuten mikä tahansa haitallinen sähköposti. Suurin riski tällaisen sähkopostion saamiseen on jos sinut huijattiin vierailemaan joillain epäluotettavilla verkkosivuilla, joita käytetään keräämään ihmisten sähköposti osotteita. Tyypillisesti, tällaiset sivustot tarjoavat ilmaisen rekiströitymisen sekä erilaisia palkintoja voitettavaksi, kuten ipad, iphone sekä vastaavat. Kuitenkin, hakkerit voivat alkaa lähettämään tätä väärennettyä AT&T sähköpostia sattumanvaraisesti valituille PC käyttäjille, joten varo myös tätä.

Jos vastaanotit sähköpostin joka sanoo jotain tällaista, jätä se huomiotta:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Mitä voin tehdä jos väärennetty AT&T sähköposti huijasi minua?

Jos sinut huijattiin uskomaan, että vastaanotit aidon AT&T sähköposti ja klikkasit linkkiä, sinun tulisi skannata tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Suosittelemamme tuotteet ovat: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Suosittelemme myös poistamaan tämän sähköpostin saapuneiden postien listalta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-att-email.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä