Poisto Beast

Beast Poisto-ohje

Mikä on Beast?

Beast on vain yksi viirus suuresta Remote Administration Tools perheestä joka on aktiivisesti levinnyt hetkessä. Nämä ohjelmistot antavat useille henkilöille mahdollisuuden yhdistää etäältä tietokoneita ja ohjata niitä paikallisessa verkossa. RATit perustuvat serveri- ja ohjelmisto teknologiaan joka antaa ohjeita tietokoneen kontrolliin, minne etäältä tapahtuva kaappaus on asennettu. Varo, sillä mitä pidemmälle tämä virus leviää, heidän kapaliteettinsa vahingoittaa systeemiä myöskin kasvaa.

Tyypillisesti muille RATseille, Beast on myös tavattu työskentelevän systeemin taustalla ja piilottavansa itsensä käyttäjältä. Beast on myös huomattu antavan lisääjälleen mahdollisuuden kontrolloida monitorista käyttäjän aktiivisuutta, tutkia hänen tiedostoja, asentaa uusia ohjelmia, kontrolloida koko systeemiä mukaan lukien kaikki läsnäolevat sovellukset tai laitteisto palvelut, muokata oleellisia systeemin asetuksia, sammuttaa tai käynnistää kone uudelleen. Sitä myös voidaan käyttää käyttäjän vakoilemiseen, koska se sisältää “keylogger” tehtävän. Kuten huomaat, tällä ohjelmalla on kaikki tarpeelliset toiminnot joita tarvitaan RAT tartuntaan. Se on hyvin vaarallinen maanvaiva.

Beastin luoja on hakkeri, jota kutsutaan Tatayeksi. Kuten tiedämme, sen muunnelmat ilmestyivät huhtikuusta 2001 maaliskuuhun 2004 ja se on kirjoitettu Delphiin ja tiivistetty ASPackilla.

Jos sinusta tuntuu että olisit saanut tartunnan Beastilta, käynnistä automaattinen poisto-ohjelma, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner, päästäksesi eroon näistä vaarallisista sovelluksista. Elä hukkaa aikaa, sillä saatat menettää arkaa informaatiota tietokoneestasi!

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä