Vakavuus luokka:  
  (70/100)

Poisto Beast

| Tyyppi: Haittaohjelmat

Beast on vain yksi viirus suuresta Remote Administration Tools perheestä joka on aktiivisesti levinnyt hetkessä. Nämä ohjelmistot antavat useille henkilöille mahdollisuuden yhdistää etäältä tietokoneita ja ohjata niitä paikallisessa verkossa. RATit perustuvat serveri- ja ohjelmisto teknologiaan joka antaa ohjeita tietokoneen kontrolliin, minne etäältä tapahtuva kaappaus on asennettu. Varo, sillä mitä pidemmälle tämä virus leviää, heidän kapaliteettinsa vahingoittaa systeemiä myöskin kasvaa.

Tyypillisesti muille RATseille, Beast on myös tavattu työskentelevän systeemin taustalla ja piilottavansa itsensä käyttäjältä. Beast on myös huomattu antavan lisääjälleen mahdollisuuden kontrolloida monitorista käyttäjän aktiivisuutta, tutkia hänen tiedostoja, asentaa uusia ohjelmia, kontrolloida koko systeemiä mukaan lukien kaikki läsnäolevat sovellukset tai laitteisto palvelut, muokata oleellisia systeemin asetuksia, sammuttaa tai käynnistää kone uudelleen. Sitä myös voidaan käyttää käyttäjän vakoilemiseen, koska se sisältää “keylogger” tehtävän. Kuten huomaat, tällä ohjelmalla on kaikki tarpeelliset toiminnot joita tarvitaan RAT tartuntaan. Se on hyvin vaarallinen maanvaiva.

Beastin luoja on hakkeri, jota kutsutaan Tatayeksi. Kuten tiedämme, sen muunnelmat ilmestyivät huhtikuusta 2001 maaliskuuhun 2004 ja se on kirjoitettu Delphiin ja tiivistetty ASPackilla.

Jos sinusta tuntuu että olisit saanut tartunnan Beastilta, käynnistä automaattinen poisto-ohjelma, kuten Reimage tai SpyHunter 5Combo Cleaner, päästäksesi eroon näistä vaarallisista sovelluksista. Elä hukkaa aikaa, sillä saatat menettää arkaa informaatiota tietokoneestasi!

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-beast.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä