Poisto BestBackground Toolbar (Päivitetty Ohje)

BestBackground Toolbar Poisto-ohje

Mikä on BestBackground Työkalupalkki?

Mikä on BestBackground Työkalupalkki?

BestBackground Työkalupalkkia levitetään ilmaisena työkaluna joka sallii sukupuiden hakemisen, sukupuun tekemisen, perheenjäsenen etsimisen ja muita palveluita jotka liittyvät perheeseen ja sen suhteisiin. Meidä tiimimme on kuitenkin tehnyt tutkimuksen siitä ja huomannut, että sitä voidaan käyttää promotoimaan kolmansien osapuolien sivustoja. Vaikka se voi tarjota joitain hyödyllisiä ominaisuuksia niin sen huonot puolet saavat sinut miettimään kahdesti ennen kuin asennat tämän selaimen laajennuksen PC:lle.

Kun se on asennettu, BestBackground ei vain asenna työkalupalkkia kaikille selaimillesi (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) vaan se myös korvaa aloitussivusi, hakukoneesi ja uuden välilehden sivun ikkunan search.myway.com sivulla tai Ask Searchin toisella versiolla. Koetko näitä ongelmia juuri nyt? Me neuvomme sinua välttämään tätä hakukonetta koska se voi aiheuttaa BestBackground uudelleenohajuksia yhteistyökumppanien sivuille. Se voi myös asentaa evästeitä ja välittää hakusanasi, käytetyt sivusi, klikatut mainokset, IP-osoitteen, PC:n sijainnin ja vastaavat tiedot kolmansien osapuolien mainostajille jotka voivat valmistaa kustomoituja mainoksia ja hukuttaa selaimesi niihin. Vaikka ne eivät ole vaarallisia niin BestBackground uudelleenohjaukset voivat saada sinut vierailemaan kolmansien osapuolien sivuilla jotka voivat olla täynnä epäilyttävää materiaalia. Ei ole yllättävää miksi tämän työkalupalkin kehittäjät väittävät, että he eivät ole vastuussa vahingoista joita voit kokea kun selaat tällaisia sivuja:

MS Products are exposed to various security issues, and should be regarded as unsecure. […]

MS has no control over such sites and resources, in which you acknowledge and agree that MS is not responsible for the availability of such external sites or resources, and does not endorse nor responsible or liable for any content […] from such sites or resources. You further acknowledge and agree that MS shall not be responsible or liable, directly or indirectly, for any damage or loss caused or alleged to be caused by or in connection with use of or reliance on any such Content […] goods or services available on or through any such site or resource.

Haluatko vierailla tällaisilla epäilyttävillä sivuille? Jos et halua niin sinun kannattaa poistaa tämä kyseenalainen työkalupalkki koska se ei vaikuta hyödylliseltä. Oppiaksesi poistamaan sen, lue nämä BestBackground Työkalupalkin poisto-ohjeet sivulta 2.

Kuinka BestBackground Työkalupalkki asentuu?

Vaikka BestBackground Työkalupalkki voidaan ladata sen viralliselta sivulta niin se voi ilmaantua tietokoneellesi kuin tyhjästä. Ei, tämä ei tarkoita sitä, että tämä selaimen laajennus tunkeutuu tietokoneellesi ilman sinun lupaasi. Voit asentaa tämän selaimen lisäosan jos sinulla on tapana asentaa ilmaisohjelmia huolettomasti. Jos esimerkiksi klikkaat ”Seuraava (Next)” painiketta koko ajan ja et lue ilmoituksia asennuksen aikana, voit vahingossa suostua asentamaan BestBackground Työkalupalkin ja muita ilmaisohjelmia. Joskus ilmaisohjelmia levitetään muiden ohjelmien liitteenä voit kuitenkin löytää tietoja niistä ”Käyttöehdot” dokumentista asennuksen aikana. Jotta voit estää ei toivottujen ohjelmien asennuksen niin sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, lukea kaikki ilmoitukset ja poistaa kaikki ”valinnaiset komponentit”. Voit huomata ilmoituksen joka sanoo: “I agree to install BestBackground Toolbar” tai “I agree to set search.myway.com/Ask.com as my default search provider,” muista poistaa ruksi niistä.

Lähiaikoina tämän ohjelman kehittäjät kysyivät meiltä, että voisimme poistaa tämän julkaisun virukset.fi sivulta. Me olemme sitä mieltä, että meidän ei tule tehdä sitä niin kauan kuin ohjelmat, joita me tarjoamme poistamaan BestBackground Työkalupalkin, löytävät sen ja poistavat sen järjestelmästä. Kuten kaikkien latauspainikkeiden alla lukee, ME OLEMME yhteistyössä näiden haittaohjelman poistajien kanssa ja vaikka jotkut niistä ovat ilmaisia, jotkut poistavat viruksia vain kun ostat ne. Nämä maininnat täyttävät kaikki FTC vaatimukset.

Me olemme kuitenkin tehneet uuden arvion tästä ja muista julkaisuista jotka liittyvät tähän kehittäjään. Me väitämme, että ne kaikki on kuvattu oikeudemukaisesti.

Kuinka voit poistaa tämän ohjelman tietokoneelta?

BestBackground poistoa suositellaan niille jotka haluavat pysyä erossa epäilyttävistä sivustoista. Seuraa alla annettuja askeleita jotta saat selville miten poistaa tämän ohjelman PC:ltä:

  • Poisto ohjelmat jotka liittyvät BestBackground työkalupalkkiin tietokoneelta:

1. Paina Start → Control Panel → Uninstall a Program.
2. Kun olet Add/Remove Programs/Uninstall a Program osiossa, etsi BestBackground Työkalupalkki ja muut tuntemattomat ohjelmat.
3. Paina ’Uninstall’ ja OK tallentaaksesi muutokset.

  • Resetoi nettiselaimesi:

Google Chrome:
1. Avaa Google Chrome, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) valitse ’Tools’ -> ’Extensions’.
2. Täällä, valitse tuntemattomat liitteet (BestBackground Toolbar, MyWay, MyWebSearch, jne.) ja valitse Roskakori kuvake poistaaksesi nämä merkinnät.
3. Voidaksesi vaihtaa kotisivusi, klikkaa menu kuvaketta, valitse ’Settings’ -> ’On startup’ osio -> ’set pages’.
4. Täällä, poista myway.com klikkaamalla ”X” ja anna haluamasi sivusto.
5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa menu kuvaketta -> ’Settings’ -> ’Search’ section.
6. Täällä, klikkaa ’Manage Search Engines…’ ja lisää haluamasi sivuston osoite.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä