Poista BlackMoon virus (Viruksen Poisto-opas)

BlackMoon viruksen Poisto-ohje

Mikä on BlackMoon virus?

Kuinka BlackMoon Pankkitroijalainen käyttäytyy saastuneella tietokoneella?

Pahamaineinen BlackMoon Troijalainen, joka tunnetaan yleisesti nimellä BlackMoon virus tai W32/Banbra, huomattiin ensin ja tutkittiin vuonna 2014. Tämä määrätty haittaohjelma on kehitetty aikeena varastaa uhrien pankkitiedot uudelleenohjaamalla uhrit verkkourkinta sivuille. Tämä virus valitettavasti leviää nopeasti ja se on jo onnistuneesti saastuttanut yli 100,000 tietokonetta. Sen pääkohteena on tietokoneen käyttäjät Itä-Aasiassa, Enimmäkseen Japanissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa.

Kun se pääse uhrin tietokoneen järjestelmään niin se pudottaa useita saastuneita tiedostoja. Troijalainen esittelee itsensä DLL tiedostona, joka voidaan käynnistää rundll32.exe käynnistystiedostona. Tämä Pankkitroijalainen on suunniteltu uudelleenohjaamaan käyttäjät petolliselle sivulle aina kun hän käyttää hakukonetta tai vekkopankkia saastuneen selaimen kautta. BlackMoon virus voi muokata kaikki Windows selaimia, kuten Mozilla Firefox, Google Chrome ja jopa uusi Microsoft Edge. Ennen kuin se uudelleenohjaa käyttäjän verkkourkinta sivulle, Troijalainen näyttää viestin (joka voidaan näyttää Koreaksi, Japaniksi tai Kiinaksi), joka kertoo, ettäkäyttäjän pitää suorittaa ”turvallisuus sertifikaatti prosessi”, joka voidaan suorittaa kirjautumalla verkkopankkiin. On sanomattakin selvää, että tämä on huijaus, koska sitten käyttäjä ohjataan verkkourkinta sivulle ja kaikki tiedot jotka hän antaa, päätyvät verkkorikollisten haltuun. Tämä Troijalainen voi kerätä tietoa uhrien oman ja työpuhelimen tiedot, henkilötunnuksen, luottokortti tiedot, näppäimen iskut, salasanat ja vastaavat arkaluontoiset tiedot. Ne päätyvä rikollisten Command and Control palvelimille ja niitä voidaan käyttää laittomiin tarkoituksiin.

Jos luulet, että tietokoneesi on saastunut tällä haittaohjelmalla, älä odota vaan poista BlackMoon Pankkitroijalainen tietokoneeltasi välittömästi. Voit tarkistaa onko tietokoneesi saastunut jollain haittaohjelmalla ja poistaa sen haittaohjelman poistajalla. Meidän suosituksemme on FortectIntego tai muu maineikas haittaohjelman poistaja joilla voit löytää ja poistaa haittaohjelmat tietokoneeltasi. Tämän Troijalaisen manuaalinen poistaminen olisi valitettavasti aikaa vievä prosessi ja se vie paljon aikaa vaikka olisit kokenut tietokoneen käyttäjä.

Kuinka tämä Troijalainen leviää?

Raporttien mukaan, BlackMoon Troijalainen leviää drive-by lautausten avulla, tämä tarkoittaa sen voivan päästä uhrien tietokoneille hyödyntämällä päivittämättömän järjestelmän haavoittuvaisuuksia. Tämän lisäksi, tämä haittaohjelma voidaan ladata tekaistujen päivitysten mukana, yleensä Java Player tai Flash Player päivitysten. Vaikka nämä ohjelmat ovat täysin laillisia niin verkkorikollisilla on tapana käyttää hyväkseen käyttäjien luottamusta näihin ohjelmiin, niputtamalla niihin saastuneita tiedostoja ja promotoimalla muokattuja päivityksiä vaarallisten sivujen ansiosta. Siksi me todella suosittelemme pysymään erossa vaarallisista sivuista ja välttämään jopa tunnettujen ohjelmien latausta niiden kautta koska tällaiset lataukset voivat sisältää saastuneita tiedostoja jotka voivat vahingoittaa tietokoneen järjestelmään vakavasti. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa pitää ohjelmasi päivitettynä ja suojata konettasi tehokkaalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka poistaa BlackMoon haittaohjelma tietokoneen järjestelmästä?

BlackMoon virus on todella vaarallinen tietokoneuhka ja sinun EI kannata koettaa käsitellä sitä yksin jos et ole IT-asiantuntija. Se on hyvin ohjelmoitu sovellus, jonka tapana on piilottaa sen käynnistystiedosto turvallisen tiedostonimen taakse. BlackMoon poisto kannattaa suorittaa automaattisesti, tehokkaalla haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme tarkistamaan koko järjestelmän muutaman kerran jotta voit olla varma, että uhka on poistettu kokonaan. Sitten me suosittelemme vaihtamaan salasanat, käyttäjänimet, PINit ja mmuut tärkeät tiedot jotta voit estää verkkorikollisia varastamasta rahojasi pankkitililtäsi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä