Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto BoostPC (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

BoostPC vaarallinen sovellus, joka asentaa lisäohjelmia salassa

BoostPCBoostPC on potentiaalisesti ei toivottu sovellus, joka on lisätty mainosohjelmat kategoriaan ei toivottujen mainosten takia, joita näytetään uhrien työpöydällä. Tämä PUP voidaan asentaa käyttäjän luvalla tai kaikessa hiljaisuudessa, koska sitä on aktiivisesti levitetty niputuksen avulla. BoostPC sovellusta promotoidaan työkaluna, jonka pitäisi parantaa laitteesi suorituskykyä, joten se voi näyttää hyödylliseltä sovellukselta. Tämä ohjelma väittää auttavansa muokkaamaan useita tietokoneen asetuksia, kuten kirkkautta ja äänenvoimakkuutta. Kun suostut päästämään tämän mainosohjelman sisään, niin BoostPC virus alkaa valitettavasti aiheuttamaan tunkeilevia mainoksia, jotka vievät sinut vaarallisille sivuille. Tämän lisäksi, pääohjelman tiedosto, boostpc.exe, voi aiheuttaa vakavia hidastumisia, koska on huomattu, että joitain versioita voidaan käyttää luomaan kryptovaluuttaa.

Nimi BoostPC
Tyyppi Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Kategoria Mainosohjelma
Oireet Asentaa ylimääräisiä työkaluja, näyttää tunkeilevia mainoksia
Levitys Ohjelmaniput
Poisto Käytä ReimageIntego BoostPC vahinkojen korjaamiseen

BoostPC on lisätty potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat kategoriaan, koska se tunkeutuu hiljaa koden PC:n järjestelmään. Tämän lisäksi, kun se on muuttanut useita järjestelmän asetuksia, niin ohjelma alkaa aiheuttamaan mainoksia suosikkisivuillasi. Vaikka se ei ole vaarallinen ohjelma, niin tämä ohjelma kerää useita tietoja liittyen uhrin selaustietoihin tai hakuhistoriaan sekä henkilökohtaisempiin tietoihin, kuten IP-osoite tai sijainti . 

On mahdollista, että mainosohjelman keräämät tiedot jaetaan myöhemmin kolmansien osapuolien mainostajien kanssa. Tiedot, kuten useimmin vieraillut sivut tai hakusanat, myynnit, alennukset, ovat hyödyllisiä, kun yritetään kehittää henkilökohtaisempia mainoksia. Koska ne ovat personoituva, niin BoostPC mainoksista voi tulla houkuttelevampia. Mainosohjelman päätavoite on luoda liikennettä yhteistyökumppanien sivuille klikkauksilla, pop-up mainoksilla tai julisteilla.

Koska ohjelma voi kerätä ei henkilökohtaisia tietoja, niin sinun pitäisi olla innokas poistamaan BoostPC niin pian kuin mahdollista. Muista poistaa tämä mainosohjelma, heti kun huomaat tällaista materiaalia:

 • pop-up mainokset, julisteet joissa on kaupallista materiaalia;
 • mainokset, jotka promotoivat muita optimointi työkaluja ja ohjelmia;
 • mainokset, jotka ohjaavat sinut kaupallisille sivuille;
 • satunnaiset tekstit, jotka muuttuvat hyperlinkeiksi;
 • usein vieraillut sivut, jotka ovat täynnä mainoksia.

Paras vihje, jonka kukaan tutkija voi antaa, on varmistaa, että sinulla on luotettava haittaohjelman poistaja ja antivirus ohjelma laitteellasi, jotta voit välttää nämä hiljaiset tartunnat. Jos sinulla on jo toinen mainosohjelma tai PUP, niin voit käyttää haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, tämän uhan vahinkojen korjaamiseen. Miellä on muutamia ehdotuksia työkaluiksi ja muihin järjestelmän puhdistustapoihin artikkelin alla. Ole hyvä ja lue ne. 

BoostPC mainosohjelmaBoostPC virus on hiljainen tunkeilija, joka näyttää erilaisia mainoksia jatkuvasti näytölläsi.

Petolliset mainokset ja vaaralliset asennukset voivat aiheuttaa ei toivottujen sovellusten asennuksen

Salaa asennetut ohjelmat, työkalut tai sovellukset osoittavat, että järjestelmässä on haittaohjelma. Yleisin tapa levittää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia on ohjelmien niputus, jossa ilmaisohjelma pakataan muiden PUPien ja ohjelmien kanssa. Tällä tavalla, kun lataat ohjelmia p2p verkosta tai muusta tiedostojen jakopalvelusta, niin saat ylimääräisiä ohjelmia. 

Tämä tapahtuu, koska ohitit useita asennusvaiheita ja et ollut tarkkana prosessin aikana. On tärkeää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustavat Ensisijaisen tai Pika-asennuksen sijaan, jotta näet kaiken jota järjestelmääsi ollaan asentamassa ja voit valita mitä ohjelmia haluat. Kun käytät maineikasta lähdettä ohjelmillesi ja sovelluksille on tärkeää, jos haluat välttää ei toivotut ohjelmat.

Poista BoostPC ja unohda jatkuvat uudelleenohjaukset

Paras tapa ei toivottujen ohjelmien poistoon, on poistaa järjestelmä kunnolla ja poistaa kaikki ylimääräiset työkalut, tiedostot ja vastaavat materiaalit ja varmistaa täydellinen BoostPC poisto tietokoneeltasi. Haittaohjelman poistaja ei löydä vai kaikkia pieniäkin uhkia tietokoneeltasi, mutta voi myös korjata virjeet ja merkinnät, jotka pitää korjata. 

Jos haluat poistaa BoostPC manuaalisesti, niin käytä tiimimme antamia tapoja. Löydät ne alta. Muista seurata niitä tarkasti, jotta virus ei tulevaisuudessa pääse takaisin. Jos et löydä BoostPC sovellusta Tehtävien Hallinnasta, niin järjestä ohjelmat asennuspäivän mukaan ja huomaat mitä viimeiseksi on asennettu.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen BoostPC Poisto-ohje:

Poista BoostPC Windows järjestelmistä

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi BoostPC ja siihen liittyvät ohjelmat laitteeltasi:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista BoostPC sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi BoostPC tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista BoostPC Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi BoostPC tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista BoostPC Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi BoostPC sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi BoostPC poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista BoostPC Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin BoostPC pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista BoostPC Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Puhdista järjestelmäsi ja poista ei toivotut mainokset Firefox selaimeltasi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse BoostPC sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita BoostPC poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista BoostPC Google Chrome selaimelta

Sinun pitää seurata näitä ohjeita, kun poistat BoostPC Chrome selaimelta ja voit unohtaa mainokset sekä uudelleenohjaukset:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse BoostPC sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi BoostPC poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista BoostPC Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi BoostPC tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi BoostPC poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-boostpc.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta BoostPC