Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Bwplayer (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Bwplayer – mainosten tukema sovellus, joka aiheuttaa ”push-ilmoituksia” täyttääkseen nettiselaimen useilla mainoksilla

Bwplayer mainokset

Bwplayer on mainosten tukema ohjelma, joka tunkeutuu järjestelmään usealla eri tekniikalla, joilla käytetään järjestelmän takaovia. Tämä PUP tulee yleensä nipussa muiden ohjelmien kanssa ja aloittaa ärsyttävät aktiviteettinsa muokkaamalla useita selaimen asetuksia heti sen jälkeen. Bwplayer virus näyttää useita tunkeilevia mainoksia, jotka ylikuormittavat tietokoneen näytön aina, kun käyttäjä yrittää surffata nettiä saastuneella selaimella. Tällaisia mainoksia tuotetaan aina, kun suoritetaan haku ja ne voivat aiheuttaa selainten hidastumista tai jopa kaatumisia. Nollataksesi tällaiset ei toivotut muutokset, sinun pitää poistaa PUP ja kaikki sen komponentit.

Nimi Bwplayer
Kategoria Mainosohjelma/mainosten tukema ohjelma
Mahdolliset vaarat Erilaiset mainokset voivat ohjata sinut potentiaalisesti vaarallisille sivuille, jotka ovat täynnä haittaohjelmia
Oireet Muokatut selaimen asetukset, useat mainokset, jotka keskeyttävät nettiselaamistasi, hidastumiset ja kaatumiset
Tavoite Saada tuloja näytetyistä mainoksista
Levitystavat Niputus, vaaralliset sivustot
Poisto Asenna ReimageIntego ja poista mainosohjelma tartunta lopullisesti

Bwplayer mainokset eivät ole vain ärsyttäviä. Ne voivat myös ohjata sinut turvallisilta näyttäville, epäilyttäville sivuille, joissa ei ehkä ole suojaa ja voivat sisältää vahingoittavaa materiaalia odottamattomissa paikoissa, esim. linkissä tai kuvassa. Jos klikkaat kyseenalaisia linkkejä, niin voit helposti saastuttaa tietokoneesi järjestelmän vaarallisemmilla uhilla, kuten lunnasohjelmilla tai troijalaisilla hevosilla.

Voit tunnistaa Bwplayer mainosohjelman näistä oireista:

 • Sinua ohjataan oudolta näyttäville sivuille;
 • Useat pop-upp, pop-under, juliste ja kuponki mainokset alkavat pomppaamaan esiin;
 • Selaintasi on muokattu ilman sinun lupaasi;
 • Nettiselaimet toimivat hitaammin kuin ennen.

Jos huomaat tällaisia merkkejä, niin voit olla täysin varma, että mainosohjelman tyyppinen sovellus on saastuttanut selaimesi ja suorittaa ärsyttäviä aktiviteettejaan. Bwplayer mainokset antavat kehittäjien tienata sinisilmäisten käyttäjien kustannuksella. Löytyy markkinointitapa nimeltä maksu-klikkauksesta, jota käytetään saamaan tuloja erilaisista mainoksista. Joka kerta kun käyttäjä klikkaa määrättyä mainosta, niin rahaa menee suoraan kehittäjien taskuun.

Jos kuitenkin tunnistat tartunnan tietokoneellasi, niin sinun pitää poistaa Bwplayer virus heti. Se ei tuota vain ärsyttäviä mainoksia, mutta voi ohjata myös vaarallisille sivuille. Sinun kannattaa siis suorittaa poisto manuaalisesti tai automaattisesti. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin alta.

Jos päätit suorittaa Bwplayer poiston haittaohjelman poistajalla, meidän suosituksemme on ReimageIntego. Kun olet suorittanut poiston, niin muista suorittaa joitain varotoimenpiteitä, jotta vältät mainosohjelmat tulevaisuudessa. Me selitämme myös PUP esto tavat tässä artikkelissa.

Bwplayer mainosohjelmaBwplayer on PUP, joka voi muokata useita selaimen asetuksia suorittaakseen omia aktiviteettejaan.

Estä mainosohjelma muutamalla yksinkertaisella askeleella

Haittaohjelma asiantuntijoiden mukaan, PUPit kuten mainosohjelmat voivat levitä usealla tavalla. Kaikkein yleisimpiä ovat freeware ja shareware ohjelmat, epäilyttävät sivut ja kyseenalaiset linkit. Lue nämä vihjeet, jos haluat saada tietoa PUPin estosta:

 • Käytä vain alkuperäisiä asennustiedostoja. Kolmansien osapuolien sivut voivat tuoda ei toivottuja komponentteja tietokoneellesi. Jos päätät kuitenkin toisin, niin me suosittelemme valitsemaan Kustomoidun/Edistyneen asennustavan. Poista kaikki epäilyttävän näköiset lataukset, joita et halunnut.
 • Pysy erossa epäilyttävistä sivuista ja hyperlinkeistä. Älä klikkaa jokaista linkkiä, mainosta tai vastaavia asioita, joihin törmäät nettiä selatessa, erityisesti jos se näyttää epäilyttävältä. Tällainen materiaali voi olla vaarallista tietokoneellesi.
 • Asenna antivirus suoja. Jokaisella käyttäjällä pitäisi olla turvatyökalu tietokoneella. Tällaiset ohjelmat voivat pitää huolta PC:stä ja estää useat tartunnat, jotka voivat tulla järjestelmään salassa. Jos ei, niin työkalu ei ehkä toimi oikein ja se voi sisältää harhaanjohtavia merkintöjä.

Poista Bwplayer mainokset ilman ongelmia

Sinun pitää poistaa Bwplayer virus heti, kun näet ensimmäiset merkit, että tietokoneesi on saastunut mainosohjelmalla. Jos päätät suorittaa poiston itse, niin sinun pitää olla todella varovainen, kun suoritat jokaisen askeleen. Sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät selaimen laajennuksen, lisäosat, erilaiset laajennukset, sekä sovellukset. Tämä tapa auttaa sinua puhdistamaan selaimesi, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, ja poistamaan PUP tartunnan.

Jos kuitenkin päätit suorittaa Bwplayer poiston automaattisesti, sinun pitää valita luotettava tietokoneen korjausohjelma sen tekemiseen. Voit valita ehdotuksistamme tai hankkia mieleisesi haittaohjelman poistajan. Tämä tapa on nopeampia, sillä se ottaa vain muutaman minuutin. Kun prosessi on suoritettu loppuun, muista varmistaa, että suoritat vielä yhden askeleen. Päivitä selaimet, jotka saastutettiin, jotta kaikki mainosohjelmaan liittyvä materiaali poistetaan.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Bwplayer Poisto-ohje:

Poista Bwplayer Windows järjestelmistä

Poista mainosohjelma ja kaikki epäilyttävät komponentit Windows järjestelmästä. Käytä näitä ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Bwplayer sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Bwplayer tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Bwplayer Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Bwplayer tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Bwplayer Internet Explorer (IE) selaimelta

Poista kaikki ei toivotut selaimen laajennukset Explorer selaimelta näillä ohjeilla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Bwplayer sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Bwplayer poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Bwplayer Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Bwplayer pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Bwplayer Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Käytä näitä ohjeita puhdistamaan Mozilla Firefox ja poista kaikki kyseenalainen materiaali:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Bwplayer sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Bwplayer poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Bwplayer Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Bwplayer sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Bwplayer poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Bwplayer Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Bwplayer tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Bwplayer poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-bwplayer.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Bwplayer