Poisto Bwplayer (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

Bwplayer Poisto-ohje

Mikä on Bwplayer?

Bwplayer – mainosten tukema sovellus, joka aiheuttaa ”push-ilmoituksia” täyttääkseen nettiselaimen useilla mainoksilla

Bwplayer mainokset

Bwplayer on mainosten tukema ohjelma, joka tunkeutuu järjestelmään usealla eri tekniikalla, joilla käytetään järjestelmän takaovia. Tämä PUP tulee yleensä nipussa muiden ohjelmien kanssa ja aloittaa ärsyttävät aktiviteettinsa muokkaamalla useita selaimen asetuksia heti sen jälkeen. Bwplayer virus näyttää useita tunkeilevia mainoksia, jotka ylikuormittavat tietokoneen näytön aina, kun käyttäjä yrittää surffata nettiä saastuneella selaimella. Tällaisia mainoksia tuotetaan aina, kun suoritetaan haku ja ne voivat aiheuttaa selainten hidastumista tai jopa kaatumisia. Nollataksesi tällaiset ei toivotut muutokset, sinun pitää poistaa PUP ja kaikki sen komponentit.

Nimi Bwplayer
Kategoria Mainosohjelma/mainosten tukema ohjelma
Mahdolliset vaarat Erilaiset mainokset voivat ohjata sinut potentiaalisesti vaarallisille sivuille, jotka ovat täynnä haittaohjelmia
Oireet Muokatut selaimen asetukset, useat mainokset, jotka keskeyttävät nettiselaamistasi, hidastumiset ja kaatumiset
Tavoite Saada tuloja näytetyistä mainoksista
Levitystavat Niputus, vaaralliset sivustot
Poisto Asenna FortectIntego ja poista mainosohjelma tartunta lopullisesti

Bwplayer mainokset eivät ole vain ärsyttäviä. Ne voivat myös ohjata sinut turvallisilta näyttäville, epäilyttäville sivuille, joissa ei ehkä ole suojaa ja voivat sisältää vahingoittavaa materiaalia odottamattomissa paikoissa, esim. linkissä tai kuvassa. Jos klikkaat kyseenalaisia linkkejä, niin voit helposti saastuttaa tietokoneesi järjestelmän vaarallisemmilla uhilla, kuten lunnasohjelmilla tai troijalaisilla hevosilla.

Voit tunnistaa Bwplayer mainosohjelman näistä oireista:

 • Sinua ohjataan oudolta näyttäville sivuille;
 • Useat pop-upp, pop-under, juliste ja kuponki mainokset alkavat pomppaamaan esiin;
 • Selaintasi on muokattu ilman sinun lupaasi;
 • Nettiselaimet toimivat hitaammin kuin ennen.

Jos huomaat tällaisia merkkejä, niin voit olla täysin varma, että mainosohjelman tyyppinen sovellus on saastuttanut selaimesi ja suorittaa ärsyttäviä aktiviteettejaan. Bwplayer mainokset antavat kehittäjien tienata sinisilmäisten käyttäjien kustannuksella. Löytyy markkinointitapa nimeltä maksu-klikkauksesta, jota käytetään saamaan tuloja erilaisista mainoksista. Joka kerta kun käyttäjä klikkaa määrättyä mainosta, niin rahaa menee suoraan kehittäjien taskuun.

Jos kuitenkin tunnistat tartunnan tietokoneellasi, niin sinun pitää poistaa Bwplayer virus heti. Se ei tuota vain ärsyttäviä mainoksia, mutta voi ohjata myös vaarallisille sivuille. Sinun kannattaa siis suorittaa poisto manuaalisesti tai automaattisesti. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin alta.

Jos päätit suorittaa Bwplayer poiston haittaohjelman poistajalla, meidän suosituksemme on FortectIntego. Kun olet suorittanut poiston, niin muista suorittaa joitain varotoimenpiteitä, jotta vältät mainosohjelmat tulevaisuudessa. Me selitämme myös PUP esto tavat tässä artikkelissa.

Bwplayer mainosohjelmaBwplayer on PUP, joka voi muokata useita selaimen asetuksia suorittaakseen omia aktiviteettejaan.

Estä mainosohjelma muutamalla yksinkertaisella askeleella

Haittaohjelma asiantuntijoiden mukaan, PUPit kuten mainosohjelmat voivat levitä usealla tavalla. Kaikkein yleisimpiä ovat freeware ja shareware ohjelmat, epäilyttävät sivut ja kyseenalaiset linkit. Lue nämä vihjeet, jos haluat saada tietoa PUPin estosta:

 • Käytä vain alkuperäisiä asennustiedostoja. Kolmansien osapuolien sivut voivat tuoda ei toivottuja komponentteja tietokoneellesi. Jos päätät kuitenkin toisin, niin me suosittelemme valitsemaan Kustomoidun/Edistyneen asennustavan. Poista kaikki epäilyttävän näköiset lataukset, joita et halunnut.
 • Pysy erossa epäilyttävistä sivuista ja hyperlinkeistä. Älä klikkaa jokaista linkkiä, mainosta tai vastaavia asioita, joihin törmäät nettiä selatessa, erityisesti jos se näyttää epäilyttävältä. Tällainen materiaali voi olla vaarallista tietokoneellesi.
 • Asenna antivirus suoja. Jokaisella käyttäjällä pitäisi olla turvatyökalu tietokoneella. Tällaiset ohjelmat voivat pitää huolta PC:stä ja estää useat tartunnat, jotka voivat tulla järjestelmään salassa. Jos ei, niin työkalu ei ehkä toimi oikein ja se voi sisältää harhaanjohtavia merkintöjä.

Poista Bwplayer mainokset ilman ongelmia

Sinun pitää poistaa Bwplayer virus heti, kun näet ensimmäiset merkit, että tietokoneesi on saastunut mainosohjelmalla. Jos päätät suorittaa poiston itse, niin sinun pitää olla todella varovainen, kun suoritat jokaisen askeleen. Sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät selaimen laajennuksen, lisäosat, erilaiset laajennukset, sekä sovellukset. Tämä tapa auttaa sinua puhdistamaan selaimesi, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, ja poistamaan PUP tartunnan.

Jos kuitenkin päätit suorittaa Bwplayer poiston automaattisesti, sinun pitää valita luotettava tietokoneen korjausohjelma sen tekemiseen. Voit valita ehdotuksistamme tai hankkia mieleisesi haittaohjelman poistajan. Tämä tapa on nopeampia, sillä se ottaa vain muutaman minuutin. Kun prosessi on suoritettu loppuun, muista varmistaa, että suoritat vielä yhden askeleen. Päivitä selaimet, jotka saastutettiin, jotta kaikki mainosohjelmaan liittyvä materiaali poistetaan.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Bwplayer Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poista mainosohjelma ja kaikki epäilyttävät komponentit Windows järjestelmästä. Käytä näitä ohjeita:

Poistaaksesi Bwplayer Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Bwplayer (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Bwplayer Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Bwplayer tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Käytä näitä ohjeita puhdistamaan Mozilla Firefox ja poista kaikki kyseenalainen materiaali:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Bwplayer ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Bwplayer ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Bwplayer poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Bwplayer ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Bwplayer rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä