Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Chimera virus (Päivitetty)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä tiedetään Chimera viruksesta?

Chimera virus on vaarallinen lunnasohjelman tyyppinen sovellus, joka ilmaantui viime vuoden lopulla. Turvallisuusasiantuntijat varoittavat kuitenkin yhä ihmisiä tästä verkkotartunnasta, sinun ei ei siis kannata unohtaa sitä. Selkein merkki, että sinulla on Chimera lunnasohjelma ovat saastuneet tiedostot. Yleensä tämä uhka muuttaa ihmisten tiedostojen päätteet lisäämällä .chimera, .code, .ccc ja vastaavat päätteet niihin. Kun se on tehnyt sen niin se alkaa näyttämään valtavaa varoitusviestiä jossa se tarjoaa ihmisille Chimera salauksen poistotyökalua ja kaikkien tiedostojen salauksen poistoa. Salattuihin tiedostoihin käsiksi pääsy on valitettavasti mahdotonta ja siksi niiden palauttaminen onnistuu vain varmuuskopioista. Ennen tämän tekemistä sinun pitää poistaa Chimera virus kokonaan suorittamalla järjestelmän täyden tarkistuksen päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Yleensä Chimera viruksen varoitusviesti näytetään kahdella kielellä, Saksaksi ja Englanniksi. Tämä tarkoittaa sitä, että virus on asetettu hyökkäämään Saksan ja Englannin kielisiin maihin. Jos asut tällaisessa maassa niin sinun kannattaa olla varovainen kun selaat nettiä, koska sinut voidaan huijata lataamaan tämä uhka tietokoneelle. Kun tartunta tapahtuu niin käyttäjä panikoituu ja maksaa huijareille, muista kuitenkin, että lunnaiden maksu EI takaa että saat henkilökohtaiset tiedostosi takaisin. Kun tiedostosi on salattu niin niiden avaaminen voi olla vaikeaa. Voit kokeilla salauksen poistotyökalua, mutta luotettavin tapa pelastaa tiedostosi tällaiselta lunnasohjelmalta on tehdä varmuuskopiot ja pitää ne ulkoisella kovalevyllä. Pidä mielessäsi, että tietojesi tallentaminen online järjestelmiin ei ole turvallinen tapa, koska Chimera virus voi yhdistää myös nettiisi. Jos haluat turvata henkilökohtaiset tiedostosi tällaiselta kaappaukselta niin me todella suosittelemme lataamaan ReimageIntego ohjelman, joka on luotettava turvallisuusohjelma joka luotiin löytämään ja poistamaan ei toivottuja ohjelmia, viruksia, mainosohjelmia, jne. Voit käyttää tätä ohjelmaa myös poistamaan Chimera lunnasohjelma virus tietokoneelta. Tämä ohjelma ei valitettavasti palauta tiedostojasi. Sen tekemiseksi voit kokeilla R-studio tai Photorec ohjelmaa.

The malicious warning message of Chimera ransomware

Chimera virus oireet ja levitystapa:

Chimera lunnasohjelman on Troijalainen hevonen, joka tarkoittaa sen voivan päästä tietokoneellesi koettaen olla jotain muuta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää olla todella varovainen koska voit sallia tämän viruksen asennuksen tietokoneellesi. Yleensä tällaiset Troijalaiset pääsevät kohde PC:lle ja asentavat Chimera viruksen sähköpostin kautta, sinun kannattaa siis olla todella varovainen epäilyttävien viestien kanssa ja ei koskaan avata niiden mukana tulevia liitteitä. Vältä myös roskaposti osiota koska löytyy suuri mahdollisuus, että ne ovat täynnä vaarallisia uhkia. Yleensä kaappaajat lähettävät näitä sähköposteja osoitteista jotka vaikuttavat virallisilta ja tunnetuilta. Jos et ole varma lähettäjän sähköpostista niin tarkista heidän sähköpostiosoite verkossa. Toinen tapa saada Troijalainen virus on kyseenalaisten mainosten kautta jotka väittävät, että sinun pitää päivittää ohjelmasi määrätyltä sivulta. Sen sijaan, että se uudelleenohjaisi sinua sivulle josta olet kiinnostunut, ne voivat ladata Troijalaisen automaattisesti tietokoneellesi. Jos tietokoneessasi on tämä verkkouhka niin sinun kannattaa tarkistaa sivu jonka otsikko on: ”Kuinka poistaa Chimera virus?”

Kuinka poistaa Chimera virus?

Jos tietokoneessasi on Chimera lunnasohjelma niin sinun pitää katkaista nettiyhteys välittömästi. Muussa tapauksessa voit pian löytää lisää tämän verkkouhan salaamia tiedostoja tietokoneeltasi. Se on valitettavaa mutta Chimera viruksen poistoprosessi ei ole helppoa ja voit kohdata useita ongelmia kun koetat poistaa tämän lunnasohjelman. Tärkein asia joka sinun tulee muistaa, että sinun ai kannata koettaa poistaa tätä lunnasohjelmaa manuaalisesti. Chimera viruksen ja kaikkien sen tiedostojen poistoon sinun kannattaa käyttää päivitettyä haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Jos et voi käynnistää näitä ohjelmia niin sinun kannattaa seurata askel-askeleelta ohjeita jotka on annettu alla. Ole hyvä ja muista, että jos et halua samanlaisia viruksia tietokoneellesi niin älä ole utelias ja älä klikkaa epäluotettavia sähköposteja ja mainoksia. Tiedostojen palauttamiseksi sinun kannattaa kokeilla R-studio ja Photorec ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chimera viruksen Poisto-ohje:

Poista Chimera käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Chimera

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Chimera poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Chimera käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Chimera pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Chimera on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Chimera ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä