Vakavuus luokka:  
  (99/100)

CoinVault virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on CoinVault virus?

CoinVault virus on todella vakava verkkouhka jota käytetään ihmisten rahojen varastamiseen. Aivan kuten CryptoGraphic Locker virus, FBI virus sekä useat muut lunnasohjelmat, tämä virus pystyy salaamaan tiedostoja joita tietokoneella pidetään. Kun se on tehnyt tämän niin se vaati 0.7 bitcoinin lunnasta (Joka on 207.47 euroa) niiden salauksen poistosta. Sinun ei tietenkään kannata koskaan maksaa tätä jos et halua tukea huijareita ja heidän tulevia rikoksiaan. Tämän lisäksi lunnaan maksaminen ei takaa, että saat pääsyn tiedostoihisi. Voidaksesi suojella itseäsi tällaisilta ongelmilta, sinun pitää varmuuskopioida tärkeät tiedostosi. Asenna myös maineikas haittaohjelman poistaja joka auttaa sinua estämään tämän uhan pääsyn tietokoneellesi. Jos CoinVault virus pääsee kohde PC:n sisälle, se salaa seuraavat tiedostot:

.odt, .ods, .odp, .odm, .odc, .odb, .doc, .docx, .docm, .wps, .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xlk, .ppt, .pptx, .pptm, .mdb, .accdb, .pst, .dwg, .dxf, .dxg, .wpd, .rtf, .wb2, .mdf, .dbf, .psd, .pdd, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .3fr, .arw, .srf, .sr2, .mp3, .bay, .crw, .cr2,.dcr, .kdc, .erf, .mef, .mrw, .nef, .nrw, .orf, .raf, .raw, .rwl, .rw2, .r3d, .ptx, .pef, .srw, .x3f, .lnk, .der, .cer, .crt, .pem, .pfx,.p12, .p7b, .p7c, .jpg, .png, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt

Se voi myös helposti katkaista uhrien yhteyden Internettiin ja blokata lailliset turvallisuusohjelmat kun se koettaa estää poistoaan. Yhteenvetona, jos tietokone saa tämän lunnasohjelman tartunnan niin huomaat helposti, että siitä tulee yhtä hyödyllinen kuin koneesta jota ei voida käyttää. Tästä syystä on todella tärkeää asentaa maineikas haittaohjelman poistaja ja päivittää se vähintään kerran viikossa. Meidän suosituksemme on Reimage sillä se on osoittanut upeita tuloksia tällaisten virusten poistamisessa.

coinvault

Kuinka CoinVault voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten useat muutkin verkkouhat, CoinVault virus voi helposti päästä tietokoneelle ilman mitään merkkiä. Sitä levitetään useimmiten tekaistujen ilmoitusten, roskapostin ja vastaavien tekniikoiden avulla joista on keskusteltu blogissamme jo useasti. Kaikkein suosituin tapa jolla CoinVault virusta levitetään luottaa roskapostiin. Ole hyvä ja pysy erossa kaikista epäilyttävistä sähköposteista jotka ilmoittavat tuntemattomista maksuista ja ostoksista sillä voit helposti ladata saastuneen sähköpostin liitteen tietokoneellesi. Kun se on päässyt PC:lle se lataa CoinVault viruksen järjestelmään ja muokkaa sitä viruksen tarpeiden mukaan. Sinun kannattaa myös muistaa, että sinun on pysyttävä erossa kaikista ilmoituksista jotka ilmoittavat puuttuvista päivityksistä. Jos sinulle ilmotettiin, että sinun pitää päivittää Flash Player, Java, FLV Player tai jokin muu ohjelma niin se on merkki, että joku koettaa huijata sinut lataamaan kyseenalaisen tai vaarallisen ohjelman. Jos olet jo ladannut tällaisen ’päivityksen’ tietokoneellesi, sinun ei kannata hukata aikaa vaan tarkistaa se päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Sinun pitää tehdä sama kun löydät CoinVault viruksen tietokoneeltasi. Voit olla varma ettei se jää huomaamatta koska se ilmaantuu suurena mustana ruutuna PC:si näytöllä. Siinä lukee:

CoinVault
Your personal documents and files on this computer or device have just been encrypted. Encrypted mean you will not be able to access your files anymore, until they are decrypted. Your original files have been deleted, these can be recovered as described below. Click on “View encrypted files” to see a list of files that got encrypted.
The encryption was done with a unique generated encryption hey (using AES-128). The only way to decrypt your files, is to obtain your private key and IV.
To receive your private key, you need to pay the amount of bitcoins displayed left of this window (costs). You need to send the amount of bitcoins to the bitcoin address at the bottom of this window.
After the purchase is made, please wait a few minutes for confirmation of the bitcoins. After the bitcoins are confirmed, click the ‘check payment and receive keys’ button. Your keys will appear in the text boxes. After that, you simply click ‘decrypt using keys’, your files will be decrypted and restored to their original location.
You can easily delete this software, but know that without it, you will never be able to get your original files back.

Kuinka poistaa CoinVault virus?

Voidaksesi saada yhteyden tiedostoihisi, sinun kannattaa käyttää Järjestelmän Palautusta tai Vikasietotilaa Verkolla. Jos haluat yksityiskohtaiset tiedot CoinVault poistosta niin löydät ne alta. Lunnaan maksamisen sijaan koeta käyttää palautusohjelmaa, kuten Photorec, R-Studio tai vastaava.

Me todella suosittelemme tällaisten tartuntojen tietokoneelle pääsyn estämistä. Sen tekemiseksi voit käyttää edellämainittuja ohjelmia. Muista myös harkita tiedostojesi turvallisuutta ja varmuuskopiointia. Voit käyttää ulkoisia kovalevyja, CD:tä, DVD:tä tai vain luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä muut ratkaisut.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
CoinVault virus kuvankaappaus
CoinVault virus kuvankaappausCoinVault virus kuvankaappaus

CoinVault virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
%AppData%MicrosoftWindowscoinvault.exe


Tuhoa arkisto arvot: ?
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunVault ="%AppData%MicrosoftWindowscoinvault.exe"
HKCUControl PanelDesktopWallpaper="%Temp%wallpaper.jpg"

Pyyhi tiedostot:
%AppData%MicrosoftWindowscoinvault.exe
%AppData%MicrosoftWindowsedone
%AppData%MicrosoftWindowsfilelist.txt
%Temp%CoinVaultFileList.txt
%Temp%wallpaper.jpg

Manuaalinen CoinVault viruksen Poisto-ohje:

Poista CoinVault käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CoinVault

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CoinVault poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CoinVault käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CoinVault pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että CoinVault on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CoinVault ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-coinvault-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä