Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Content Protector mainokset (Parannellut Ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mitä voit odottaa Content Protector virukselta?

Joillekin tietokoneen käyttäjille, Content Protector voi olla tuttu nimellä Content Defender. Se on ärsyttävä mainosohjelma, jonka luoja on Artex Management S. A. Ohjelman kehittäjät esittelevät sen verkon suojatyökaluna, sinun pitää kuitenkin etsiä luotettavampi ohjelma joka voi itseasiassa taata turvallisen selaamisen. Tämän ohjelman pitää suojata sinua vaarallisilta sivuilta, todellisuudessa se on petollisesti suunniteltu mainosohjelma, joka näyttää useita mainoksia ja ohjaa sinut tarkoituksella jopa pahemmille sivuille joille voisit vahingossa päätyä. Käyttäjät voivat asentaa ohjelman sen viralliselta sivulta, se ei kuitenkaan ole sen pääasiallinen levitystapa. Tämä sovellus leviää muiden ohjelmien mukana ja pääsee tietokoneille ilman käyttäjien lupaa. Content Protector kaappauksen jälkeen käyttäjät kuitenkin huomaavat lisääntyneitä mainoksia, mutta se ei yllätä sinua jos luet Yksityisyyden Suojan. Siellä kehittäjät paljastavat, että se on mainosten tukema ohjelma, joka tarjoaa kolmansien osapuolien materiaalia. Me haluamme varoittaa, että tämä ohjelma on suunniteltu vain näyttämään kaupallista materiaalia ja kehittäjät eivät huolehdi vastuusta, turvallisuudesta tai mainosten määrästä. Suuri määrä aggressiivisia mainoksia heikentää tietokoneen suorituskykyä ja tekee nettiselaamisesta sietämätöntä. Ei ole mitään epäilystä, sinun kannattaa poistaa Content Protector PC:ltä heti. Me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa tai muuta maineikasta haittaohjelman poistajaa mainosohjelman poistoon. Voi olla vaikeaa löytää ja poistaa mainosohjelmia ja muita sen mukana asennettuja ohjelmia.

The example of Content Protector virus website

Content Protector mainosohjelmalla on yksi ainutlaatuinen ominaisuus joka erottaa sen muista mainosohjelmista. kun se pääsee järjestelmään niin se asentaa sertifikaatin joka on voimassa vuoteen 2056. Me emme kuitenkaan suosittele pitämään tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP) niin kauan. Kaikki mainosohjelmat on suunniteltu samaan tarkoitukseen, mainostamaan yhteistyökumppanien sivustoja ja luomaan maksu-klikkauksesta tuloja. Tämä on pääsyy miksi Content Protector mainokset ovat niin tunkeilevia. Turvallisuusasiantuntijat kuitenkin ovat huomanneet, että näihin mainoksiin koskeminen johtaa yleensä epäilyttäville sivuille, jotka ovat täynnä erilaisia haittaohjelmia ja viruksia. Jos siis näet mainoksia, jotka on merkitty “Ads by Content Protector,” “Powered by Content Protector” tai vastaavia, sinun ei kannata klikata niitä. Tällaiset mainokset ovat selkeä merkki mainosohjelman olemassaolosta PC:llä. Pidä mielessäsi, että Content Protector uudelleenohjaus on vakava uhka, joka voi johtaa muiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyyn tietokoneelle. On siis suositeltavaa tarkistaa tietokoneesi näiden uhkien varalta jos huomaat epäilyttäviä mainoksia selaimillasi ja poistaa virus heti. Kun jo tiedät, voit poistaa tämän viruksen automaattisesti. Content Protector poisto on mahdollista poistaa myös manuaalisesti. Löydät tarkat poisto-ohjeet tämän artikkelin alta.

Kuinka suojelet tietokonetta virukselta?

Content Protector voi päästä tietokoneellesi saastuneen ohjelmisto paketin kautta. Tämä petollinen markkinointi strategia tunnetaan nimellä ”Niputus” ja se perustuu vaarallisten ohjelmien levitykseen muiden kanssa, suosittujen freeware ja shareware ohjelmien kanssa, yleensä PDF luojien, video/audio soittimien ja nauhoittimien, jne. Koska tietoa ylimääräisistä asennuksista ei kerrota käyttäjille niin useat heistä vain asentavan saastuneen paketin yhtenä ohjelmana, jonka he luulivat asentaneen. Siksi ei ole yllätys kun he löytävät potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneiltaan. Yleensä löytyy kolme perustapaa estää tällaiset asennukset:

 • Valitse luotettava ohjelman latauspaikka. Vältä tuntemattomia ja epäilyttäviä sivuja, mene vain tunnistetuille ja suositummille sivuille sen sijaan.
 • Valitse aina ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa kun asennat uusia ohjelmia. Vain nämä valinnat paljastavat valinnaiset ohjelmapaketit ja antavat sinun hallita niiden asennusta.
 • Hanki luotettava anti-virus ohjelma. Kun olet ladannut uuden ohjelman niin älä kiirehdi asennuksessa. Anna anti-virus ohjelman arvioida ohjelman luotettavuus.

Kuinka poistaa Content Protector?

Mainosohjelmat, kuten Content Protector eivät itseasiassa ole viruksia, joten niiden poistaminen ei ole kovinkaan vaikeaa. Jos sinulla kuitenkin on ongelmia, erityisesti jos valitset Content Protector manuaalisen poiston. Koska potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla on tapana auttaa muita ohjelmia pääsemään tietokoneelle, tämän uhan poistaminen ei välttämättä takaa, että se on vapaa viruksista. Automaattinen tapa on huomattavasti sopivampi järjestelmän tarkistukseen. Tarkista tietokoneesi luotettavalla anti-virus ohjelmalla ja se poistaa Content Protector viruksen ja muut potentiaaliset uhat tietokoneelta sinun puolestasi. Jos haluat kuitenkin käyttää manuaalista tapaa niin tarkista ohjeet alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Content Protector mainosten Poisto-ohje:

Poista Content Protector Windows järjestelmistä

Content Protector viruksen tietokoneelta poistaminen manuaalisesti voi olla vaikeaa, koska se asentaa kaksi palvelua ja yhden ajurin. Me todella suosittelemme poistamaan ohjelman automaattisesti ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos kuitenkin yhä haluat poistaa viruksen manuaalisesti niin seuraa ohjeitamme huolellisesti. On todella tärkeää poistaa mainosohjelma ja kaikki sen komponentit. Muista myös tarkistaa kaikki selaimesi koska mainosohjelma on voinut asentaa epäilyttäviä lisäosia ja laajennuksia. 

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Content Protector sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Content Protector tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Content Protector Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Content Protector tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Content Protector Internet Explorer (IE) selaimelta

Tarkista lisäosien lista ja etsi epäilyttäviä työkaluja, sovelluksia tai laajennuksia, jotka voivat olla sukua Content Protectorin. Jos löydät yhtään niin poista ne.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Content Protector sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Content Protector poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Content Protector mainokset Microsoft Edge selaimesta

Mainosohjelma voi olla asentanut epäilyttävät liitteet myös Microsoft Edge selaimeen. Seuraa ohjeita ja poista ne.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Content Protector pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Content Protector Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Etsi viimeksi asennettujen laajennusten lista Mozilla Firefox selaimelta. Voit löytää kyseenalaisen työkalupalkin tai lisäosan joka liittyy Content Protector mainosohjelmaan. Poista kaikki kyseenalaiset merkinnät poistaaksesi viruksen kokonaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Content Protector sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Content Protector poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Content Protector Google Chrome selaimelta

Muista varmistaa, että Content Protector ei ole asentanut mitään epäilyttäviä merkintöjä selaimellesi. Tarkista laajennusten lista ja poista kaikki kyseenalaiset työkalupalkit, lisäosat ja laajennukset.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Content Protector sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Content Protector poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Content Protector Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Content Protector tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Content Protector poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Content Protector rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä