Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista CryptoJoker virus (Poisto-opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Meidän tukitiimille on ilmoitettu uudelleenkeksitystä lunnasohjelmasta, nimeltään CryptoJoker. Meidän on pakko muistuttaa, että lunnasohjelma on vaarallinen virus joka leviää enimmäkseen saastuneiden sähköpostien kautta. Jos luulet olevasi tämän viruksen saastuttama tai jos vain haluat saada tietoa viimeisimmistä tietokone viruksista ja kuinka voit estää verkkorikollisten hyökkäykset, sinun kannattaa lukea tämä artikkeli.

Kuinka CryptoJoker lunnasohjelma toimii?

CryptoJoker hyökkää uhrina olevaan tietokoneeseen ja sitten se koettaa salata määrätyt tiedostot PC:llä. Se mitä me tiedämme on, että CryptoJoker koettaa saastuttaa .txt, .docx, .doc, .xls, .pdf, .java, .jpeg, .sql, .db, .docm, .odt, .csv, .xlsb, .xlsm, .aspx, .html, .psd, .pptx, .mdb, .sln, .xlsx, päätteiset tiedostot sekä useita muita. CryptoJoker salaa nämä tiedostot käyttämällä AES-256 salaus algorytmiä. Kun tiedosto on salattu, tämä lunnasohjelma lisää .crjoker laajennuksen tiedostonimeen. Jos olet huomannut tiedostojesi nimen muuttuneen tällaiseksi niin sinun kannattaa tarttua toimeen ja pysäyttää tämä tuhoisa virus! Tämä tekemiseksi me TODELLA suosittelemme käyttämään maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai jotain muuta luotettavaa.

Pidä mielessäsi, että kun CryptoJoker virus salaa nämä tiedostot, et pääse niihin enää käsiksi. Crypto Joker jättää viestin näihin kansioihin .txt tai .html dokumentteina. Nämä viestit kertovat, että yksityiset tiedot on salattu ja niiden saamiseksi takaisin käyttäjän pitää ottaa uhteyttä CryptoJoker kehittäjiin lähettämällä heille sähköpostia:

Write to us at mail: file987@sigaint.org

Spare mails: file9876@openmail.cc or file987@tutanota.com.

Instructions for payment will be sent in the opposite letter.

Kuten voit huomata, tämä kaamea tietokoneuhka vaatii lunnaiden maksua jotta salatut tiedostot saadaan takaisin. Tämä tietokoneuhka ei yllättäen vaadi määrättyä rahasummaa ja tämä kertoo siitä, että verkkorikolliset ovat valmiita neuvottelemaan. Turvallisuusasiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele lunnaiden maksamista koska ei ole mitään takeita, että tulisit saamaan tiedostosi takaisin. Sen lisäksi, haluatko todella tukea verkkorikollisia jotta he voisivat jatkaa juonikkaita aktiviteettejaan?

Malicious CryptoJoker virus took control over computer files

Kuinka CryptoJoker saastuttaa tietokoneet?

Useimmissa tapauksissa, CryptoJoker tai mikä tahansa lunnasohjelma leviää vaarallisten sähköpostin liitteiden mukana. Lunnasohjelmat leviävät kuten Troijalaiset, nämä virukset yleensä teeskentelevät olevansa turvallisia tiedostoja ja vakuuttavat käyttäjät lataamaan ja avaamaan ne. Meidän tutkimuksemme mukaan, CryptoJoker virusta levitetään PDF tiedostona. Voit kuitenkin saastuttaa tietokoneesi tällä viruksella myös selaamalla vaarallisia sivustoja tai klikkaamalla saastuneita linkkejä. Meillä on muutamia vihjeitä joiden pitäisi estää CryptoJoker lunnasohjelman asentuminen:

 • Älä selaa epäilyttäviä nettisivuja koska on aina mahdollista, että klikkaat saastunutta linkkiä ja lataat tietokoneuhan täysin tietämättäsi.
 • ÄLÄ KOSKAAN AVAA sähköposteja JA liitteitä lähettäjiltä joita ET tunne! Älä myöskään avaa epäilyttävän näköisiä sähköposteja koska jotkut virukset ottavat haltuun uhrin sähköpostin ja välittävät saastuneen sähköposti uhrin kontakteille.
 • Asenna ohjelmat turvallisesti. Jotkut ohjelmat promotoivat kolmansien osapuolien ilmaisohjelmia epäsuoralla tavalla, sinun pitää siis olla varovainen kun asennat uusia sovelluksia. Valitset aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja poista ruksi kaikista epäilyttävistä tai tuntemattomista liitteistä.

Jos olet jo joutunut CryptoJoker viruksen uhriksi niin jatka seuraavalle sivulla oppiaksesi poistamaan sen manuaalisesti.

Useita eri vaihtoehtoja tämän viruksen poistamiseksi:

Voit poistaa CryptoJoker viruksen itse, käyttämällä meidän CryptoJoker poisto-ohjeita jotka me olemme sinulle valmistelleet. Löydät nämä ohjeet artikkelin alta. On joka tapauksessa parasta poistaa CryptoJoker virus lataamalla haittaohjelman poistaja ja antaa sen tarkistaa järjestelmäsi täydellisesti. Tällaiset ohjelmat löytävät vaaralliset tiedostot ja poistavat ne.

Onko tiedostojen takaisin saaminen mahdollista?

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan, ei vielä ole vahvistettua tapaa jolla voidaan täysin palauttaa kadonneet tiedostot ellei sinulla ole varmuuskopioita. Voit kuitenkin kokeilla yhtä seuraavista palautustyökaluista, jotkut ihmiset sanovat niiden auttaneen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CryptoJoker viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoJoker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoJoker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoJoker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoJoker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoJoker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että CryptoJoker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoJoker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptojoker-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta CryptoJoker ransomware