Vakavuus luokka:  
  (86/100)

Poisto CyberSitter

| Tyyppi: Haittaohjelmat

CyberSitter on jälleen yksi korruptoitunut turvallisuustyökalu. Jos epäilet kuullesi nimen aikaisemmin, olet oikeassa!. Markkinoilta löytyy kaupallinen keylogger jolla on tarkalleen sama nimi joka sallii hyökkääjän valvoa uhriaan.

Uusi Cyber Sitter (tai CyberSitter versio 10.0) on erityyppinen tietokoneen loinen. Se teeskentelee olevansa haittaohjelman poistaja toivoen, että ihmiset lankeavat surkeaan ohjelman suunnitteluun ja päättävät ostaa tämä huijariohjelman. Jos olet ostamassa CyberSitter sovelluksen täyttä versiota, koeta miettiä hetki että miten se tuli tietokoneellesi. Cyber Sitter asentuu yleensä Troijalaisten toimesta, kaikkiin levitettyihin ohjelmiin ei tulisi luottaa.

CyberSitter raportoi suuresta määrästä tartuntoja jotka se havaitsi tietokoneella vaikka ainoa ongelma tietokoneella on Cyber Sitter itse. Se aiheuttaa järjestelmän hidastumista ja rajoittaa Internet yhteyttä. CyberSitter Voi aiheuttaa vakavia vahinkoja koska se raportoi tärkeiden järjestelmäprosessien olevan haitallisia ja koettaa saada käyttäjän poistamaan ne.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cybersitter.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä