Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista DNS Unlocker mainosohjelma (Poisto-ohjeet) - päivitetty joulu 2020

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   DNS Unlocker ads | Tyyppi: Mainosohjelma

Mikä on DNS Unlocker?

DNS Unlocker adware

DNS Unlocker on ilmaisohjelma joka on jo herättänyt useita keskusteluja Internetin käyttäjien keskuudessa. Siksi turvallisuusasiantuntijat ovat päättäneet tutkia sitä hieman tarkemmin. Tulokset eivät valitettavasti ollee kovinkaan ilahduttavia koska vaikuttaa siltä, että tämä työkalu on mainosohjelma sekä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma.

Aivan kuten sen klooni CloudScout, se lupaa: Poistaa eston estetyistä sivustoista ja digitaalisesta mediasta ilmaiseksi! Meidän DNS palvelumme on nopeampi kuin VPM ja yksinkertaisempi asentaa.... Vaikuttaa kuitenkin siltä, että sinun ei edes kannata miettiä tämän ohjelman lataamista tietokoneelle koska se ei voi ilmaantua sinne ilman sinun suostumustasi. Tämä johtuu siitä, että sitä levitetään käyttäen epärehellistä markkinointistrategiaa nimeltä 'niputus'.

Turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet sen liikkuvan käsi kädessä muiden ilmaisohjelmien kanssa, kuten Latausmanagerit, PDF luojat, Media soittimet, jne. Tällaisia ohjelmistonippuja promotoidaan yleensä tunnetuilla lataussivustoilla, kuten download.com, soft32.com, softonoc.com, cnet.com, jne. Voidaksesi tunnistaa DNS Unlocker mainosohjelman asennuksen yhteydessä niin sinun tarvitsee pitää jokaista asennusvaihetta tarkasti silmällä sillä tämä työkalu esitellään yeensä todella harhaanjohtavasti. Siksi se on laitettu kategoriaan potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP).

DNS Unlocker tukee kaikkia suosittuja nettiselaimia, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Internet Explorer. Kun se pääsee kohdetietokoneelle niin se voi koettaa kaapata kaikki edellämainitut nettiselaimet ja aloittaa markkinointi kampanjansa joita käytetään tulojen luomiseen. Siksi se voi alkaa luomaan tuhansia mainoksia joita näytetään tekstiin sisällytettyinä linkkeinä, mainosjulisteina, pop-up mainoksina, jne. Ole varovainen näiden kaupallisten mainosten kanssa vaikka ne näyttävätin houkuttelevilta.

Todellisuudessa tämä epäilyttävä mainosohjelma koettaa saada sinut vierailemaan ennalta määrätyillä sivustoilla, jotka valitettavasta ovat turvallisia sekä vaarallisia. Voidaksesi siis välttää riskialttiit DNS Unlocker uudelleenohjaukset, ohita kaikki sen mainokset ja vältä kaikkea materiaalia jota tämä sovellus näyttää. Jos olet jo nähnyt harhaanjohtavia mainoksia, kokenut uudelleenohjauksia, hidastumisia ja muita ongelmia niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus kunnollisella haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

DNS Unlocker adware

Kuinka DNS Unlocker hijack my computer?

Kuten me mainitsimme yllä DNS Unlocker sovelluksen pääsy tietokoneelle on läheisesti yhteydessä ohjelmistopaketteihin. Sen kehittäjät luottavat 'niputus' levitystapaan joka on petollinen tapa jolla levitetään mainosohjelmia, selaimen kaappaajia sekä muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia pahaa aavistamattomille ihmisille. Yleensä DNS Unlocker alkavat näkymään heti kun on asennettu suosittuja sovelluksia, kute Latausmanagerit tai videoiden striimerit.

Ole varuillasi sillä ohjelmistonipuissa on yleensä enemmän kuin kaksi ohjelmaa joten on siis hyvin todennäköistä, että DNS Unlocker soveluksen mukana tulee muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten YoutubeAdBlocker, Junk Cleaner, CouponScanner, sekä useat muut. Jos haluat estää ohjelmistopakettien asennuksen niin sinun kannattaa alkaa asentamaan ilmaisohjelmia paljon tarkemmin. Muista aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, se on paljon laajempi kuin Pika tai Persu asennustapa. Tällä tavalla näet ja poistaa kaikki 'valinnaiset lataukset'. Sinun pitää vain käydä asennus läpi askel-askeleelta ja poistaa kaikki ruksit jotka sinne on jo merkitty.

DNS Unlockerin poisto on suositeltavaa heti kun huomaat tämän sovelluksen asennettuna tietokoneellasi. Muussa tapauksessa voit alkaa kokemaan erilaisia uudelleenohjauksia, hidastumisia, mainoksia, tietovuotoja ja muita vastaavia ongelmia.

Päivitys DNS Unlocker viruksen poistoon (1):

Vaikuttaa siltä, että tämä mainosohjelma voi sotkea tietokoneesi DNS asetukset. Poistaaksesi DNS Unlockerin kokonaan, sinun pitää suorittaa alla annetut poistoaskeleet JA palauttaa tietokoneesi DNS asetukset. Sen tekemiseksi, seuraa näitä ohjeita:

 1. Avaa”Control Panel” tietokoneeltasi ja mene ”Network and Internet” -> ”Network and Sharing Center”-> ”Change Adapter Settings”. Sinun pitäisi nähdä aktiiviset Internet yhteytesi.
 2. Klikkaa sitä oikealla, valitse ”Properties” ja etsi ”Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)”. laita siihen ruksi ja klikkaa ”Properties” uudelleen. Kun olet Properties ikkunassa niin katso, että “Obtain an IP address automatically” ja “Obtain DNS server address automatically!” ovat valittuna. Kuten me olemme jo varoittaneet, DNS Unlocker haittaohjelma voi koettaa muuttaa näitä asetuksia estääkseen sen poiston!
 3. Valitse ”OK” tallentaaksesi muutokset.

Päivitys DNS Unlockerin poistoon (2):

On hyvin tiedossa, että tämä mainosohjelman tyyppinen sovellus on jo päivitetty useaan kertaan. Viimeisten uutisten mukaan, se voi piilottaa tiedostonsa tietokoneellesi toivoen niiden pysyvän huomaamattomina. Jos olet jo käyttänyt päivitettyä haittaohjelman poistajaa tietokoneesi tarkistamiseksi tai seurannut DNS Unlockerin manuaalisia poisto-ohjeita ja et onnistunut poistamaan sitä, seuraa näitä askeleita

 1. Avaa ”Control Panel” ja mene ”Appearance and Personalization” -> ”Folder Options”
 2. Mene ”View” välilehteen ja valitse ”Show hidden files, folders and drives” ja poista ruksi kohdasta ”Hide extensions for known file types”. Klikkaa ”Apply” tallentaaksesi muutokset.
 3. Klikkaa nyt Windows Avainta ja R samaan aikaan ja käynnistä Suorita ja kirjoita %temp%. Kun olet painanut ”Enter”, sinun pitäisi olla uudessa kansiossa.
 4. Valitse kaikki väliaikaiset tiedostot ja poista ne.

Sinun pitää myös tarkistaa ”Program Files” ja ”Program Data Folders” epäilyttävien tiedostojen varalta jotka kuuluvat DNS Unlocker virukselle. Muista tutkia kaikki kovalevyt, C: ja D:. Lopuksi, jos DNS Unlocker mainokset eivät lopeta sinun vaivaamistasi niin sinun pitää mennä ”Appdata” kansioon ja poistaa profiilisi tästä nettiselaimesta.

Muut DNS Unlocker versiot:

DNS Unlocker Version 1.3: Tämän tyyppinen DNS Unlocker on samanlainen kuin esi-isänsä. Se väittää voivansa yhdistää erilaisiin DNS palvelimiin, joiden sitten tulisi tarjota ihmisille pääsy estettyihin sivustoihin. Aivan kuten sen emoversio, se on mainosten tukema ja koettaa luoda tuloja mainostamisesta. Se voi päästä PC:lle ohjelmistopakettien avulla ja näyttää sponsoroituja pop-uppeja, aiheuttaa uudelleenohjauksia, asentaa evästeitä, kerätä/jakaa tiedostoja, käyttää PC:n resursseja, saastuttaa selainten asetuksia, estää sen poistot ja tehdä kaikkea muuta epäilyttävää.

DNS Unlocker Version 1.4: Pian sen jälkeen kun DNS Unlocker versio 1.3, ilmaantui niin toinen DNS Unlocker päivitys ilmaantui. Se voidaan löytää nimellä DNS Unlocker versio 1.4. Vaikka se on hieman päivitetty teknisellä puolella niin periaate on sama, se kaappaa selaimet ja näyttää sponsoroituja mainoksia. Se on ohjelmoitu luomaan liikennettä sponsoroiduille sivustoille ja parantamaan kolmansien osapuolien sivujen rankkausta. Se voidaan myös asettaa keräämään ei-henkilökohtaisia tietoja ilman lupaa ja vaikuttaa selaimiin negatiivisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
DNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappaus
DNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappausDNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappausDNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappausDNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappausDNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappausDNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappaus
DNS Unlocker mainosohjelma kuvankaappaus

Manuaalinen DNS Unlocker mainosohjelman Poisto-ohje:

Poista DNS Unlocker Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista DNS Unlocker sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi DNS Unlocker tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista DNS Unlocker Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi DNS Unlocker tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista DNS Unlocker Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi DNS Unlocker sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi DNS Unlocker poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista DNS Unlocker mainosohjelma Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin DNS Unlocker pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista DNS Unlocker Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse DNS Unlocker sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita DNS Unlocker poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista DNS Unlocker Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse DNS Unlocker sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi DNS Unlocker poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista DNS Unlocker Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi DNS Unlocker tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi DNS Unlocker poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-dns-unlocker-adware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä