Poista DNS Unlocker mainosohjelma (Poisto-ohjeet) - päivitetty elo 2018

DNS Unlocker mainosohjelman Poisto-ohje

Mikä on DNS Unlocker mainosohjelma?

Mikä on DNS Unlocker?

DNS Unlocker adware

DNS Unlocker on ilmaisohjelma joka on jo herättänyt useita keskusteluja Internetin käyttäjien keskuudessa. Siksi turvallisuusasiantuntijat ovat päättäneet tutkia sitä hieman tarkemmin. Tulokset eivät valitettavasti ollee kovinkaan ilahduttavia koska vaikuttaa siltä, että tämä työkalu on mainosohjelma sekä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma.

Aivan kuten sen klooni CloudScout, se lupaa: Poistaa eston estetyistä sivustoista ja digitaalisesta mediasta ilmaiseksi! Meidän DNS palvelumme on nopeampi kuin VPM ja yksinkertaisempi asentaa.... Vaikuttaa kuitenkin siltä, että sinun ei edes kannata miettiä tämän ohjelman lataamista tietokoneelle koska se ei voi ilmaantua sinne ilman sinun suostumustasi. Tämä johtuu siitä, että sitä levitetään käyttäen epärehellistä markkinointistrategiaa nimeltä 'niputus'.

Turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet sen liikkuvan käsi kädessä muiden ilmaisohjelmien kanssa, kuten Latausmanagerit, PDF luojat, Media soittimet, jne. Tällaisia ohjelmistonippuja promotoidaan yleensä tunnetuilla lataussivustoilla, kuten download.com, soft32.com, softonoc.com, cnet.com, jne. Voidaksesi tunnistaa DNS Unlocker mainosohjelman asennuksen yhteydessä niin sinun tarvitsee pitää jokaista asennusvaihetta tarkasti silmällä sillä tämä työkalu esitellään yeensä todella harhaanjohtavasti. Siksi se on laitettu kategoriaan potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP).

DNS Unlocker tukee kaikkia suosittuja nettiselaimia, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Internet Explorer. Kun se pääsee kohdetietokoneelle niin se voi koettaa kaapata kaikki edellämainitut nettiselaimet ja aloittaa markkinointi kampanjansa joita käytetään tulojen luomiseen. Siksi se voi alkaa luomaan tuhansia mainoksia joita näytetään tekstiin sisällytettyinä linkkeinä, mainosjulisteina, pop-up mainoksina, jne. Ole varovainen näiden kaupallisten mainosten kanssa vaikka ne näyttävätin houkuttelevilta.

Todellisuudessa tämä epäilyttävä mainosohjelma koettaa saada sinut vierailemaan ennalta määrätyillä sivustoilla, jotka valitettavasta ovat turvallisia sekä vaarallisia. Voidaksesi siis välttää riskialttiit DNS Unlocker uudelleenohjaukset, ohita kaikki sen mainokset ja vältä kaikkea materiaalia jota tämä sovellus näyttää. Jos olet jo nähnyt harhaanjohtavia mainoksia, kokenut uudelleenohjauksia, hidastumisia ja muita ongelmia niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus kunnollisella haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

DNS Unlocker adware

Kuinka DNS Unlocker hijack my computer?

Kuten me mainitsimme yllä DNS Unlocker sovelluksen pääsy tietokoneelle on läheisesti yhteydessä ohjelmistopaketteihin. Sen kehittäjät luottavat 'niputus' levitystapaan joka on petollinen tapa jolla levitetään mainosohjelmia, selaimen kaappaajia sekä muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia pahaa aavistamattomille ihmisille. Yleensä DNS Unlocker alkavat näkymään heti kun on asennettu suosittuja sovelluksia, kute Latausmanagerit tai videoiden striimerit.

Ole varuillasi sillä ohjelmistonipuissa on yleensä enemmän kuin kaksi ohjelmaa joten on siis hyvin todennäköistä, että DNS Unlocker soveluksen mukana tulee muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten YoutubeAdBlocker, Junk Cleaner, CouponScanner, sekä useat muut. Jos haluat estää ohjelmistopakettien asennuksen niin sinun kannattaa alkaa asentamaan ilmaisohjelmia paljon tarkemmin. Muista aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, se on paljon laajempi kuin Pika tai Persu asennustapa. Tällä tavalla näet ja poistaa kaikki 'valinnaiset lataukset'. Sinun pitää vain käydä asennus läpi askel-askeleelta ja poistaa kaikki ruksit jotka sinne on jo merkitty.

DNS Unlockerin poisto on suositeltavaa heti kun huomaat tämän sovelluksen asennettuna tietokoneellasi. Muussa tapauksessa voit alkaa kokemaan erilaisia uudelleenohjauksia, hidastumisia, mainoksia, tietovuotoja ja muita vastaavia ongelmia.

Päivitys DNS Unlocker viruksen poistoon (1):

Vaikuttaa siltä, että tämä mainosohjelma voi sotkea tietokoneesi DNS asetukset. Poistaaksesi DNS Unlockerin kokonaan, sinun pitää suorittaa alla annetut poistoaskeleet JA palauttaa tietokoneesi DNS asetukset. Sen tekemiseksi, seuraa näitä ohjeita:

 1. Avaa”Control Panel” tietokoneeltasi ja mene ”Network and Internet” -> ”Network and Sharing Center”-> ”Change Adapter Settings”. Sinun pitäisi nähdä aktiiviset Internet yhteytesi.
 2. Klikkaa sitä oikealla, valitse ”Properties” ja etsi ”Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)”. laita siihen ruksi ja klikkaa ”Properties” uudelleen. Kun olet Properties ikkunassa niin katso, että “Obtain an IP address automatically” ja “Obtain DNS server address automatically!” ovat valittuna. Kuten me olemme jo varoittaneet, DNS Unlocker haittaohjelma voi koettaa muuttaa näitä asetuksia estääkseen sen poiston!
 3. Valitse ”OK” tallentaaksesi muutokset.

Päivitys DNS Unlockerin poistoon (2):

On hyvin tiedossa, että tämä mainosohjelman tyyppinen sovellus on jo päivitetty useaan kertaan. Viimeisten uutisten mukaan, se voi piilottaa tiedostonsa tietokoneellesi toivoen niiden pysyvän huomaamattomina. Jos olet jo käyttänyt päivitettyä haittaohjelman poistajaa tietokoneesi tarkistamiseksi tai seurannut DNS Unlockerin manuaalisia poisto-ohjeita ja et onnistunut poistamaan sitä, seuraa näitä askeleita

 1. Avaa ”Control Panel” ja mene ”Appearance and Personalization” -> ”Folder Options”
 2. Mene ”View” välilehteen ja valitse ”Show hidden files, folders and drives” ja poista ruksi kohdasta ”Hide extensions for known file types”. Klikkaa ”Apply” tallentaaksesi muutokset.
 3. Klikkaa nyt Windows Avainta ja R samaan aikaan ja käynnistä Suorita ja kirjoita %temp%. Kun olet painanut ”Enter”, sinun pitäisi olla uudessa kansiossa.
 4. Valitse kaikki väliaikaiset tiedostot ja poista ne.

Sinun pitää myös tarkistaa ”Program Files” ja ”Program Data Folders” epäilyttävien tiedostojen varalta jotka kuuluvat DNS Unlocker virukselle. Muista tutkia kaikki kovalevyt, C: ja D:. Lopuksi, jos DNS Unlocker mainokset eivät lopeta sinun vaivaamistasi niin sinun pitää mennä ”Appdata” kansioon ja poistaa profiilisi tästä nettiselaimesta.

Muut DNS Unlocker versiot:

DNS Unlocker Version 1.3: Tämän tyyppinen DNS Unlocker on samanlainen kuin esi-isänsä. Se väittää voivansa yhdistää erilaisiin DNS palvelimiin, joiden sitten tulisi tarjota ihmisille pääsy estettyihin sivustoihin. Aivan kuten sen emoversio, se on mainosten tukema ja koettaa luoda tuloja mainostamisesta. Se voi päästä PC:lle ohjelmistopakettien avulla ja näyttää sponsoroituja pop-uppeja, aiheuttaa uudelleenohjauksia, asentaa evästeitä, kerätä/jakaa tiedostoja, käyttää PC:n resursseja, saastuttaa selainten asetuksia, estää sen poistot ja tehdä kaikkea muuta epäilyttävää.

DNS Unlocker Version 1.4: Pian sen jälkeen kun DNS Unlocker versio 1.3, ilmaantui niin toinen DNS Unlocker päivitys ilmaantui. Se voidaan löytää nimellä DNS Unlocker versio 1.4. Vaikka se on hieman päivitetty teknisellä puolella niin periaate on sama, se kaappaa selaimet ja näyttää sponsoroituja mainoksia. Se on ohjelmoitu luomaan liikennettä sponsoroiduille sivustoille ja parantamaan kolmansien osapuolien sivujen rankkausta. Se voidaan myös asettaa keräämään ei-henkilökohtaisia tietoja ilman lupaa ja vaikuttaa selaimiin negatiivisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DNS Unlocker mainosohjelman Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi DNS Unlocker mainosohjelma Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät DNS Unlocker mainosohjelma (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista DNS Unlocker Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi DNS Unlocker tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy DNS Unlocker mainosohjelma ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos DNS Unlocker mainosohjelma ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa DNS Unlocker mainosohjelma poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy DNS Unlocker mainosohjelma ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan DNS Unlocker rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä