Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poisto Junk Cleaner (Poisto-opas) - syys 2017 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Mikä on Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner on laillinen ohjelma jonka sadat Internetin käyttäjät ovat jo ladanneet. Suurin osa heistä on kuitenkin poistanut sen alle kahden viikon päästä asennuksesta. Miksi? Vastaus on todella yksinkertainen. Se on ärsyttävä sovellus joka ei tee mitään tietokoneellasi ennen kuin olet maksanut sen lisenssin. Tämä ohjelma väittää voivansa parantaa PC:n suorituskykyä löytämällä ja poistamalla roskatiedostoja.

Kun se on asennettu niin käynnistää skannerin, tekee järjestelmän täyden tarkistuksen ja näyttää tarkistustuloksia jossa on lista roskatiedostoja. Tämä ohjelma kuitenkin toimii epäilyttävällä tavalla voidakseen huijata rahoja herkkäuskoisilta ihmisiltä, koska päästäkseen eroon roskatiedostoista sinun pitää maksaa suuri summa rahaa Junk Cleaner viruksen premium versiosta.

Me EMME todellakaan suosittele sen lisenssin ostamista koska tämä työkalu pystyy havaitsemaan vain pienen osan roskatiedostoista, joiden poisto EI paranna PC:si suorituskykyä. MIeti aina kahdesti ennen kuin annat rahojasi epäilyttäville kolmansille osapuolille koska voit vahingossa paljastaa luottokorttisi tiedot verkkorikollisille.

Jos case Junk Cleaner uudelleenohjaukset sen viralliselle sivustolle ovat jo alkaneet häiritsemään nettiselaamistasi, poista tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) tietokoneeltasi välittömästi. Kaikkein luotettavin tapa tämän tekemiseen on järjestelmän täysi tarkistus kunnollisella haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

Junk Cleaner

Kuinka Junk Cleaner voi kaapata tietokoneeni?

On sanomattakin selvää, ettei Junk Cleaner optimizer sovellusta ole leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi ilman syytä. Sen on huomattu leviävän ohjelmistopakettien mukana selaimen lisäosana tai liitteenä. On onneksi helppoa avata nämä ohjelmistopaketit ja asentaa vain haluamasi ohjelma.

Voidaksesi tarkistaa mitkä ilmaisohjelmat pitävät mukanaan valinnaisia liitteitä mukanaan niin sinun pitää kiinnittää huomiota koko asennusprosessiin. Ensimmäiseksi, sinun on pakko valita aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja etsiä rukseja jotka promotoivat ' valinnaisia latauksia' ja asentavat ne automaattisesti.

Valitsemasi ilmaisohjelma ei tietenkään aina ole täynnä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Mahdollisuus niputettujen ohjelmien lataamiseen on kuitenkin sama. Tarkista siis jokainen ilmaisohjelma ja poista ruksi ohjelmista, kuten Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings, sekä muista epäilyttävistä sovelluksista.

Jotkut Junk Cleaner käyttäjistä väittävät, että se voi näyttää myös ärsyttävää pop-up viestiä joka on merkitty 'Junk Cleaner', joka 'ilmaantuu keskelle näyttöä, sitä ei voida poistaa tai siirtää. Se ei ilmaannu ohjelmien listalle, Se vaikuttaa olevan yhteydessä varoitukseen ulkoisesta haittaohjelman hyökkäyksestä. Varoituksessa on myös puhelinnumero joka kuuluu kolmannelle osapuolelle nimeltä pandaje.' 

Kuinka poistaa Junk Cleaner virus?

Junk Cleaner ei itsessään voi vahingoittaa tietokoneesi käyttöjärjestelmää millään tavalla. Se voi kuitenkin huijata sinut kuluttamaan rahojasi hyödyttömään ohjelmaan, joka ei voi parantaaa PC:si suorituskykyä millään tavalla. Jos olet jo asentanut sen tietokoneellesi, voit poistaa sen tämän ohjeen avulla:

Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
Täälä, etsi Junk Cleaner.
Poista se ja muut kyseenalaiset sovellukset.
Klikkaa OK tallentaaksesi muutokset.

Automaattiseen Junk Cleaner poistoon, me suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmia.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-junk-cleaner.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Junk Cleaner