Poisto DownTango

DownTango Poisto-ohje

Mikä on DownTango?

DownTango on mainosohjelma joka EI ole haitallinen, sillä on kuitenkin joitain epäreiluja ominaisuuksia joita PC käyttäjät eivät taatusti toivota tervetulleiksi. Ensinnäkin, sen mukana tulee Työkalupalkki ja se aiheuttaa ärsyttäviä uudelleenohjauksia kaikilla nettiselaimilla joita käytät. Useimmissa tapauksissa käyttäjät löytävät itsensä uudelleenohjattuina kaupallisille verkkosivuille tai sen viralliselle verkkosivulle downtango.com. Tämän lisäksi, tämän ohjelman poistotiedosto ei ole toimiva, joten Downtangon poisto on todellinen ongelma. Ei ole mitään väliä vaikka tämä ohjelma esitellään kätevänä selaimen lataustyökaluna ja sitä suosittelevat niin Cnet kuin Softpediakin, voit huomata sen olevan kohtalaisen hyödytön ja ärsyttävä koska se voi helposti vaikuttaa kaikkiin nettiselaimiisi, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox sekä IE.

MISTÄ VOIN SAADA DOWNTANGO MAINOSHJELMAN?

Downtango mainosohjelmaa promotoidaan verkossa ja se on helppo ladata manuaalisesti. Toinen tapa jolla voit ladata sen työkalupalkin on kuitenkin kohtalaisen epäreilu, tämä ohjelma voi päästä tietokoneellesi nipussa freeware ja shareware ohjelmien kansssa. Tästä syystä me todella suosittelemme kiinnittämään huomiota jokaiseen asennusikkunaan ja blokkaamaan kaikki ei toivotut ohjelmat kun olet lataamassa jotain muuta ohjelmaa. Kun tämä ohjelma on päässyt PC:lle, se muuttaa joitain PC:n asetuksia ja alkaa keskeyttämään käyttäjän nettiselaamista. Tämä johtaa jatkuviin Tango Toolbar Search ilmestymisiin kun Google Chrome avataan sekä ärsyttäviin uudelleenohjauksiin verkkosivuille kuten search.certified-toolbar.com, downtango.com sekä vastaavat. Jos myös sinä olet löytänyt DownTango mainosohjelman selaimiltasi ja et pidä sitä hyödyllisenä, seuraa alla annettuja ohjeita:

KUINKA VOIN POISTAA DOWNTANGO MAINOSOHJELMAN LOPULLISESTI?

Voidaksesi poistaa DownTango mainosohjelman tietokoneeltasi, sinun pitää poistaa tämä ohjelma ensin Lisää/Poista Sovellus listan kautta. Korjaa myös selaimesi näiden askeleiden avulla.

Google Chrome:

Avaa Google Chrome -> klikkaa Jakoavain Kuvaketta -> Asetukset -> Hallitse Hakukoneita -> Poista tarpeettomat Hakukoneet listalta ja tee määrätystä Hakukoneesta ensisijainen hakukoneesi.

Mozilla Firefox:

Avaa Mozilla Firefox -> Työkalut -> Suurennuslasi tai Nuoli Kuvake -> Hallitse Hakukoneita -> Poista tarpeettomat Hakukoneet listalta, tee Googlesta tai muusta hakukoneesta ensisijainen hakukoneesi.

Internet Explorer:

Avaa IE -> Työkalut -> Hallitse Lisäosia -> Hakupalvelun Tarjoajat -> Poista tarpeettomat Hakukoneet ja tee määrätystä Hakukoneesta ensisijainen.

Me suosittelemme myös tekemään täyden järjestelmän tarkistuksen joko FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla löytääksesi selaimen kaappaajat sekä muut epäilyttävät ohjelmat automaattisesti. Jos uudelleenohjaukset jatkuvat tämän jälkeen, lue tämän julkaisun jokainen askel tarkasti: Kuinka voin pysäyttää Google uudelleenohjaukset.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä