Vakavuus luokka:  
  (10/100)

DownTango. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

DownTango on mainosohjelma joka EI ole haitallinen, sillä on kuitenkin joitain epäreiluja ominaisuuksia joita PC käyttäjät eivät taatusti toivota tervetulleiksi. Ensinnäkin, sen mukana tulee Työkalupalkki ja se aiheuttaa ärsyttäviä uudelleenohjauksia kaikilla nettiselaimilla joita käytät. Useimmissa tapauksissa käyttäjät löytävät itsensä uudelleenohjattuina kaupallisille verkkosivuille tai sen viralliselle verkkosivulle downtango.com. Tämän lisäksi, tämän ohjelman poistotiedosto ei ole toimiva, joten Downtangon poisto on todellinen ongelma. Ei ole mitään väliä vaikka tämä ohjelma esitellään kätevänä selaimen lataustyökaluna ja sitä suosittelevat niin Cnet kuin Softpediakin, voit huomata sen olevan kohtalaisen hyödytön ja ärsyttävä koska se voi helposti vaikuttaa kaikkiin nettiselaimiisi, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox sekä IE.

MISTÄ VOIN SAADA DOWNTANGO MAINOSHJELMAN?

Downtango mainosohjelmaa promotoidaan verkossa ja se on helppo ladata manuaalisesti. Toinen tapa jolla voit ladata sen työkalupalkin on kuitenkin kohtalaisen epäreilu, tämä ohjelma voi päästä tietokoneellesi nipussa freeware ja shareware ohjelmien kansssa. Tästä syystä me todella suosittelemme kiinnittämään huomiota jokaiseen asennusikkunaan ja blokkaamaan kaikki ei toivotut ohjelmat kun olet lataamassa jotain muuta ohjelmaa. Kun tämä ohjelma on päässyt PC:lle, se muuttaa joitain PC:n asetuksia ja alkaa keskeyttämään käyttäjän nettiselaamista. Tämä johtaa jatkuviin Tango Toolbar Search ilmestymisiin kun Google Chrome avataan sekä ärsyttäviin uudelleenohjauksiin verkkosivuille kuten search.certified-toolbar.com, downtango.com sekä vastaavat. Jos myös sinä olet löytänyt DownTango mainosohjelman selaimiltasi ja et pidä sitä hyödyllisenä, seuraa alla annettuja ohjeita:

KUINKA VOIN POISTAA DOWNTANGO MAINOSOHJELMAN LOPULLISESTI?

Voidaksesi poistaa DownTango mainosohjelman tietokoneeltasi, sinun pitää poistaa tämä ohjelma ensin Lisää/Poista Sovellus listan kautta. Korjaa myös selaimesi näiden askeleiden avulla.

Google Chrome:

Avaa Google Chrome -> klikkaa Jakoavain Kuvaketta -> Asetukset -> Hallitse Hakukoneita -> Poista tarpeettomat Hakukoneet listalta ja tee määrätystä Hakukoneesta ensisijainen hakukoneesi.

Mozilla Firefox:

Avaa Mozilla Firefox -> Työkalut -> Suurennuslasi tai Nuoli Kuvake -> Hallitse Hakukoneita -> Poista tarpeettomat Hakukoneet listalta, tee Googlesta tai muusta hakukoneesta ensisijainen hakukoneesi.

Internet Explorer:

Avaa IE -> Työkalut -> Hallitse Lisäosia -> Hakupalvelun Tarjoajat -> Poista tarpeettomat Hakukoneet ja tee määrätystä Hakukoneesta ensisijainen.

Me suosittelemme myös tekemään täyden järjestelmän tarkistuksen joko Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmalla löytääksesi selaimen kaappaajat sekä muut epäilyttävät ohjelmat automaattisesti. Jos uudelleenohjaukset jatkuvat tämän jälkeen, lue tämän julkaisun jokainen askel tarkasti: Kuinka voin pysäyttää Google uudelleenohjaukset.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-downtango.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä