Poisto Driver Navigator (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - -   Driver Navigator virus | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Driver Navigator Poisto-ohje

Mikä on Driver Navigator?

Onko Driver Navigator turvallinen käyttää?

Driver Navigator

Driver Navigator, Easewarelta ei ole virus. Se on yksi järjestelmätyökalu, jota tarjotaan ihmisille ajureiden päivitykseen. Sinun pitää valitettavasti olla varovainen tämän sovelluksen kanssa, koska se voi huijata sinut tuhlaamaan rahojasi turhaan. Jos olet varma, että tämä sovellus on ilmaantunut tietokoneellesi kun olet ladannut sen viralliselta sivulta, se on ok.

Sadat ihmiset ovat kuitenkin raportoineet Driver Navigator sovelluksen ei toivotusta ilmaantumisesta tietokoneilleen. Tässä tapauksessa, sinun pitää tietää, että drivernavigator.exe ja samanlaiset tiedostot ovat tunkeutuneet laitteellesi nipussa ilmaisohjelmien kanssa.

Tämä on päätapa jolla tämä kyseenalainen PC optimoija leviää Internetissä. Voit kuitenkin välttää Driver Navigatorin poiston ReimageIntego tai muulla turvaohjelmalla. Sen tekemiseksi sinun pitää keskittyä kun asennat ilmaisohjelmia. Lisätietoja tästä prosessista on seuraavissa kappaleissa.

Ensimmäinen merkki joka kertoo, että tämä optimointityökalu voi olla asennettu PC:lle, on järjestelmän hidastuminen ja jatkuvat uudelleenohjaukset drivernavigator(dot)com sivulle nettiselaamisen aikana. Tämän lisäksi, tämä epäilyttävä sovellus lisää Windows Tehtävien Ajoituksen, laukaisee järjestelmän tarkistuksen ja etsii väittämän mukaan järjestelmän virheitä sekä päivittämättömiä ajureita.

Tämä tarkistus kertoo tietenkin sadoista ongelmista. Sinun tulee valitettavasti pitää mielessä, että nämä tulokset ovat yleensä täynnä satunnaisia tiedostoja joiden poistaminen ei todellakaan paranna PC:n suorituskykyä. Niitä käytetään huijaamaan sinut uskomaan, että Driver Navigator on luotettava työkalu ja että sinun kannattaa ostaa koko lisenssi (hinta 39.95$) jotta voit korjata virheet ja ajurit. ÄLÄ osta lisenssiä koska se on hyödytön.

Pidä myös mielessäsi, että sen ostamisen yhteydessä sinun pitää paljastaa nimesi, luottokorttisi tiedot ja muita vastaavia tietoja. Jos haluat estää henkilökohtaisten tietojen menetyksen, identiteettivarkauden, järjestelmän hidastumisen ja vastaavat ongelmat, sinun pitää poistaa Driver Navigator tietokoneeltasi.

Driver Navigator

Kuinka tämä päivitysohjelma päätyi tietokoneelleni?

Kuten me olemme maininneet edellisessä kappaleessa, tekaistut Driver Navigator hälytykset ja tarkistukset alkavat tapahtumaan täysin tyhjästä. Ole varuillasi, sillä Easeware (tämän ohjelman kehittäjä) on aktiivisesti käyttänyt ”niputusta” tämän ohjelman koeversion levityksessä. Driver Navigator kaappaajan päätavoite on tietenkin huijata ihmiset ostamaan tämän ohjelman lisensoitu versio.

Jos haluat estää epäilyttävien sovellusten pääsyn koneelle, sinun pitää kiinnittää huomiota ilmaisohjelmien asennukseen. Ei ole väliä vaikka olet asentamassa tunnettua ohjelmaa tai tuntematonta ohjelmaa, sinun kannattaa aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja tarkistaa koko asennusprosessi tarkasti.

Kaikkein tärkein asia on tarkistaa jokainen ruksi ja poistaa ”valinnaiset lataukset”, kuten erilaiset lisäosat, liitteet, työkalupalkit ja laajennukset. Jos teet kaiken oikein niin mahdollisuus, että asennat Driver Navigatorin tai vastaavan ohjelman on todella alhainen.

Tutkijat ovat näyttäneet, että tämä epäilyttävä optimoija on eniten esillä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Unkarissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että muiden alueiden tietokoneet olisivat turvassa. Siksi me suosittelemme selaamaan nettiä varovasti ja olemaan aina varpaillaan.

Kuinka voin poistaa Driver Navigator viruksen?

Jos Driver Navigator on jo aloittanut tekaistut tarkistuksensa, niin sinun pitää käydä toimeen ja pysäyttää ne. Ole hyvä ja varmista, että jätät nämä varoitukset huomiotta, koska niillä ei ole mitään tekemistä tietokoneesi optimoinnin kanssa. Manuaaliseen Driver Navigator poistoon, seuraa näitä askeleita:

 1. Klikkaa Start ja valitse Control Panel.
 2. Klikkaa Uninstall a Program osiossa Programs.
 3. Valitse Driver Navigator ja valitse Uninstall/Change vaihtoehto.
 4. Klikkaa Yes ja OK tallentaaksesi muutokset.

Me kuitenkin suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen päivitetyllä turvallisuusohjelmalla jotta voit varmistaa, että PC on vapaa viruksista, jotka ovat voineet aiheuttaa hidastumisia ja muita ongelmia. Saat myös mahdollisuuden, että voit poistaa Driver Navigatorin kokonaan. Sen tekemiseksi, käytä yhtä näistä ohjelmista: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Driver Navigator Poisto-ohje

Poista Driver Navigator Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Driver Navigator sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Driver Navigator tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Driver Navigator Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Driver Navigator tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Driver Navigator Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Driver Navigator pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Driver Navigator Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Driver Navigator sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Driver Navigator poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Driver Navigator Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Driver Navigator sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Driver Navigator poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Driver Navigator Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Driver Navigator tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Driver Navigator poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Driver Navigator rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä