Driver Navigator. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut
12

Onko Driver Navigator turvallinen käyttää?

Driver Navigator, Easewarelta ei ole virus. Se on yksi järjestelmätyökalu, jota tarjotaan ihmisille ajureiden päivitykseen. Sinun pitää valitettavasti olla varovainen tämän sovelluksen kanssa, koska se voi huijata sinut tuhlaamaan rahojasi turhaan. Jos olet varma, että tämä sovellus on ilmaantunut tietokoneellesi kun olet ladannut sen viralliselta sivulta, se on ok. Sadat ihmiset ovat kuitenkin raportoineet Driver Navigator sovelluksen ei toivotusta ilmaantumisesta tietokoneilleen. Tässä tapauksessa, sinun pitää tietää, että drivernavigator.exe ja samanlaiset tiedostot ovat tunkeutuneet laitteellesi nipussa ilmaisohjelmien kanssa. Tämä on päätapa jolla tämä kyseenalainen PC optimoija leviää Internetissä. Voit kuitenkin välttää Driver Navigatorin poiston Reimage tai muulla turvaohjelmalla. Sen tekemiseksi sinun pitää keskittyä kun asennat ilmaisohjelmia. Lisätietoja tästä prosessista on seuraavissa kappaleissa.

Ensimmäinen merkki joka kertoo, että tämä optimointityökalu voi olla asennettu PC:lle, on järjestelmän hidastuminen ja jatkuvat uudelleenohjaukset drivernavigator(dot)com sivulle nettiselaamisen aikana. Tämän lisäksi, tämä epäilyttävä sovellus lisää Windows Tehtävien Ajoituksen, laukaisee järjestelmän tarkistuksen ja etsii väittämän mukaan järjestelmän virheitä sekä päivittämättömiä ajureita. Tämä tarkistus kertoo tietenkin sadoista ongelmista. Sinun tulee valitettavasti pitää mielessä, että nämä tulokset ovat yleensä täynnä satunnaisia tiedostoja joiden poistaminen ei todellakaan paranna PC:n suorituskykyä. Niitä käytetään huijaamaan sinut uskomaan, että Driver Navigator on luotettava työkalu ja että sinun kannattaa ostaa koko lisenssi (hinta 39.95$) jotta voit korjata virheet ja ajurit. ÄLÄ osta lisenssiä koska se on hyödytön. Pidä myös mielessäsi, että sen ostamisen yhteydessä sinun pitää paljastaa nimesi, luottokorttisi tiedot ja muita vastaavia tietoja. Jos haluat estää henkilökohtaisten tietojen menetyksen, identiteettivarkauden, järjestelmän hidastumisen ja vastaavat ongelmat, sinun pitää poistaa Driver Navigator tietokoneeltasi.

The picture of Driver Navigator virus

Kuinka tämä päivitysohjelma päätyi tietokoneelleni?

Kuten me olemme maininneet edellisessä kappaleessa, tekaistut Driver Navigator hälytykset ja tarkistukset alkavat tapahtumaan täysin tyhjästä. Ole varuillasi, sillä Easeware (tämän ohjelman kehittäjä) on aktiivisesti käyttänyt ”niputusta” tämän ohjelman koeversion levityksessä. Driver Navigator kaappaajan päätavoite on tietenkin huijata ihmiset ostamaan tämän ohjelman lisensoitu versio. Jos haluat estää epäilyttävien sovellusten pääsyn koneelle, sinun pitää kiinnittää huomiota ilmaisohjelmien asennukseen. Ei ole väliä vaikka olet asentamassa tunnettua ohjelmaa tai tuntematonta ohjelmaa, sinun kannattaa aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja tarkistaa koko asennusprosessi tarkasti. Kaikkein tärkein asia on tarkistaa jokainen ruksi ja poistaa ”valinnaiset lataukset”, kuten erilaiset lisäosat, liitteet, työkalupalkit ja laajennukset. Jos teet kaiken oikein niin mahdollisuus, että asennat Driver Navigatorin tai vastaavan ohjelman on todella alhainen. Tutkijat ovat näyttäneet, että tämä epäilyttävä optimoija on eniten esillä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Unkarissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että muiden alueiden tietokoneet olisivat turvassa. Siksi me suosittelemme selaamaan nettiä varovasti ja olemaan aina varpaillaan.

Kuinka voin poistaa Driver Navigator viruksen?

Jos Driver Navigator on jo aloittanut tekaistut tarkistuksensa, niin sinun pitää käydä toimeen ja pysäyttää ne. Ole hyvä ja varmista, että jätät nämä varoitukset huomiotta, koska niillä ei ole mitään tekemistä tietokoneesi optimoinnin kanssa. Manuaaliseen Driver Navigator poistoon, seuraa näitä askeleita:

  1. Klikkaa Start ja valitse Control Panel.
  2. Klikkaa Uninstall a Program osiossa Programs.
  3. Valitse Driver Navigator ja valitse Uninstall/Change vaihtoehto.
  4. Klikkaa Yes ja OK tallentaaksesi muutokset.

Me kuitenkin suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen päivitetyllä turvallisuusohjelmalla jotta voit varmistaa, että PC on vapaa viruksista, jotka ovat voineet aiheuttaa hidastumisia ja muita ongelmia. Saat myös mahdollisuuden, että voit poistaa Driver Navigatorin kokonaan. Sen tekemiseksi, käytä yhtä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Driver Navigator suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Driver Navigator poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lisätietoja kirjoittajasta

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-driver-navigator.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä